Леброн: Ова сезона је тежа него све претходне!

Кошаркаш Кливленд Кавалирса Леброн Џејмс каже да је ова сезона за његов тим већи изазов него све претходне.

Кошарка 20.01.2018 | 21:30
Леброн: Ова сезона је тежа него све претходне!
Џејмс је у Кливленду од 2014. године, у њему је провео највећи део своје каријере, а четири године је носио и дрес Мајамија.

Редован је учесник финала НБА лиге, а сада по први пут од његовог доласка Кавси нису први фаворити на Истоку.

"Било је веома тешко до сада. Само на основу једноставне чињенице колико је момака ту па није ту. Тешка година за наш тим. Чини се као да то кажем сваке године, али ова је била далеко већи изазов", рекао је Џејмс за ЕСПН после тренинга у среду.

Његови Кавси су трећи на Истоку са скором 26-17, а праву буру је половином прошле године направио Кајри Ирвинг када је најавио одлазак из тима. Отишао је у Бостон и Селтикси су сада први у источној конференцији.

"Са свима који су били ван строја па су се враћали, свим ротацијама и стварима те природе било је напорно, али морамо да изађемо на крај са тим. На крају крајева, играмо из дана у дан или свака два дана као и сви остали у НБА. Морамо да изађемо и да играмо", каже Џејмс.

Он је прошлу сезону назвао "најчуднијом" у каријери, а на питање да изабере која је од две гора, ова или претходна, објашњава да не воли да користи ту реч.

"Још једна година великих изазова, то је све", објашњава крило Кавса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар