У парламенту нису били наоружани

Предсједник Народне скупштине Републике Српске (РС) Недељко Чубриловић тврди да је присуство у згради парламента РС неких припадника удружења “Србска част” превише исполитизовано.

Република Српска 18.01.2018 | 14:16
У парламенту нису били наоружани
Они су, каже, 10.децембра 2017. били гости друге организације, којој је уредно одобрено прусуство и има право на кориштење просторија парламнета.

Тврди да није у питању “никаква војна формација, наружани људи, нити особе с криминалним досијеом".

-Тих неколико представника 'Србске части', који су били гости другог удружења, није било у униформама, нити су то људи, којима би се, данас да су се пријавили, требало да забрани боравак у Народној скупштини РС - устврдио је Чубриловић у изјави новинарима у Бања Луци.

Тврди и да се неком ко је учествовао у крађи и одслужио казну не може забранити да уђе у Народну скупштину.

С друге стране, опозиција у Народној скупштини РС тврди да је њима било забрањено да уђу у малу салу скупштине, а дозвољено је да ту бораве припадници “Србске части”.

-Немамо ништа против да се дозволи да је користе чланови 'Ветерана', али су уз њих дошли момци из 'Србске части', који нису регистровани, и били су под другим обиљежјима. Немам ништа ни против њих, али у Скупштини РС треба да постоји правилник како се користе просторије Народне скупштине РС - рекао је замјеник шефа клуба посланика СДС-а Миладин Станић.

Потпредсједник парламента Ненад Стевандић је казао да нико од тих предстваника “Србске части”, који су боравили у НСРС, није позивао на насиље, већ да су скинуте неке фотографије с интернета, како би се исполитизовала цијела прича.

-Ако је неко осуђен због крађе аутомобила или неког прекршаја, то је његова приватна ствар - устврдио је Стевандић.

(Фена)

Коментари / 25

Оставите коментар
Name

дзоо

18.01.2018 13:25

Па да требали су са хаубицама и дзаком кокаина доци.Иди Стевандицу леци се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џени

18.01.2018 14:06

Стевандић је на ОРЛ ( мислим кад је уопште тамо, а није никад ). Није он на психијатрији, а није још ни у Туњицама.

Name

Ре Дзени

18.01.2018 14:15

полако, полако. Од ове цијеле ситуације је профитирао једино Стевандиц. Натјерао је комплетан СНСД на целу са Додиком да се морају данима правдати. А он стоји са стране и подсмијава им се.

Name

Покојна Милева

18.01.2018 15:10

Они су најмањи криминалци који су усли тамо....

Name

Елита

18.01.2018 21:37

Ови су бебице за оне који редовно бораве у Народној скупстини, свакодневно пљацкају народ, а ни дана нису одлезали.

Name

Говнослав

18.01.2018 13:29

Ј.... те Стевандићу-одустајем од тог чина јер си одвратан-зар теби као фактору власти-јест да си папак-доликује друштво лопова и криминалаца па кажеш да је то њихова ствар.Ове твоје бедасте изјаве пуно више говоре о теби,а за њих се зна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОXА

18.01.2018 13:33

Па види се на сликама да немају орузје они су наорузани пакетицима за болесну дјецу и зато их треба подрзавати.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сигурна кућа

18.01.2018 13:36

Инсталације Републике Српске као и сама Република Српска је већ годинама сигурна кућа за криминалце и највећи олош који у њој живи! Овако Милорад Додик укида Републику Српску а не Бакир Изетбеговић. Милорад Додик је доведен да укине Републику Српску и на корак је до тог циља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

18.01.2018 13:37

Људиоји маните се буфаластина мектицевиx ста има спорно сто су досли из србије на дан српске оно су из србије имају право људи да иду гдје xоце и како xоце то мектиц и мектици немогу забранит људи никог не дирају и не нападају незн висе у цему је проблем да се дизе толика прасина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марица

18.01.2018 14:08

Шта?

Name

Капетан

18.01.2018 14:33

Пеки стварно је доста и тебе и твојих непромисљених коментара. Сваки твој коментар се своди на то да ови назови властодрсци могу да раде од ове РС ста им је воља. Е па запамти гос. Пеки није ово ниција прција а ни лицна имовина па да се са њом арци како му воља. Ако су хтјели да их угосте требали су да их одведу куци па тамо нека раде ста год хоце. Зато те молим суздрзи се оваквих коментара којим одобравас све сто није нормално. Ово је имовина свих нас који зивимо у РС а не некакве странке или појединца.

Name

Крпа и наказа

18.01.2018 13:39

Наводе на поврацање изјаве ових сподоба: Цубриловица (морална крпа) и Стевандица (морална наказа). Никад нисам мислио да.знам оволико мрзити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

18.01.2018 13:46

СТЕВАНДИЋУ СКИМ СТЕ ТАКВИ СТЕ.ТИ СИ СВОЈУ СРПСКУ ЧАСТ ПОКАЗАО ИНТЕРЕСОМ, ЛАГАЊЕМ, ПРЕВАРАМА,УЛИЗИВАЊЕМ.НИКАД ВИШЕ ПАРЛАМЕНТ НЕЋЕ БИТИ ИСТИ ПОСЛИЈЕ ОВИХ ДЕШАВАЊА.ОН ТАКВЕ ГЛУПОСТИ ПРИЧА ДА ТУ НЕМА ДАЉЕ.ПОЗДРАВ ЗА СВЕ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

МиланПД

18.01.2018 13:47

Само прочитајте поново поруке које су послали Сревандић и Чубриловић. Само прочитајте. Њима не сметају криминалци у НСРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xипсилон

18.01.2018 14:10

Сервандицу јадан био ти ионако за борце све сте своје запослили па вам сада додо ваља када будете патили ни бог вас неце погледати

Name

фгф

18.01.2018 13:55

Па стевандиц је локални бањалуцки кокосар. зато ово није за нејга проблем. зато их подрзава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

18.01.2018 13:58

Каква помпа па то и јесте састајалисте највеци криминалаца ту им је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

18.01.2018 15:30

Тако и ја мислим. Морално дно друства.Ту бораве пуно веци криминалци и злоцинци него сто су ови изцртани.Цубриловицу и Стевандицу молим вас да омогуците осудјеним педофилима да направе паар боравака у дјецијим обданистима посље одслузења казни...то би било хуманитарно. Људи су одслузили казне и сад су фини.

Name

Српска политика: Вучић - Додик - Ђукановић

18.01.2018 14:06

Развило се црно време опадања,Набујао шљам разврат и пороци,Подиго се трули задах пропадања,Умрли су сви хероји и пророци. Прогледале све јазбине и канали,На високо подигли се сутерени,Сви подмукли,сви проклети и сви мали,постали су данас наши суверени. Покрадени сви сви храмови и ћивоти, Исмејане све врлине и поштење,Понижени сви гробови и животи, Упрљано и опело и крштење. Закована петвековна звона буне, Побегао дух јединства и бог рата, Обесисмо све празнике и трибуне, Гојимо се од грехова и од блата. Од пандура створили смо великаше,Достојанства поделише идиоти, Лопови нам израђују богаташе, Мрачне душе назваше се патриоти. Своју мудрост расточисмо на изборе, Своју храброст на подвале и обеде, Будућности затровасмо све изворе, А поразе прогласисмо за победе. Нешто светле историје и гробова, Васкрсли смо све пигмеје и репове, Од несрећне браће наше,од робова, Затворисмо своје очи и џепове. Остала нам још прашина на хартији, Ко једина успомена на дививе, Сад сву славу нађосмо у партији, Пир поруге дохватио све синове. Под срамотом живи наше поколење, Не чују се ни протести ни јауци, Под срамотом живи наше јавно мнење, Нараштаји, који сишу ко пауци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

18.01.2018 14:11

Сваки на ЛЕДЈИМА И'ма бар по 1 утоку најмање .па они у wц И хад спавају носе орузије.стварно мисле да је народ ретард.

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

18.01.2018 14:22

Стевандицу,ускоро долазе и по тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бато

18.01.2018 14:46

Мени је горе гледати сваки дан легалне криминалце у скупштинским фотељама како овај биједни народ задужују кредитима и сваки мјесец изгладавају нове намете и поскупљења. Невидим ништа страшно што су дошли људи да подрже 9 јануар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

плус

18.01.2018 15:22

Ово Чубро увјежбава како це себе једнога дана бранит. Као што брани набилдане криминалце у згради скупстине. Иначе Чубро брани неодбрањиво то му је ужа специјалност. Реално и не зна ниста друго. Он само броји, броји. Броји милионе, броји колико му је остало јос до краја мандата, а ухвацен је и у бројању кубика ископане земље на аутопутевима. У томе му помазе и Станковиц Интеграл. Чини се да це се на крају Чубро забројати и уписати минус

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ким Ил Сунг

18.01.2018 16:10

Ова задња реценица у тексту од Стевандица је генијална, па јесте његова приватна ствар,знаци могу се запослити И у полицију а то сто су робијали то је њихова приватна ствар ста има везе одслузили су казну знаци цитам а невјерујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

18.01.2018 21:48

Како их није срамота доци ненаорузан у скупстину,сваста

ОДГОВОРИТЕ