Дајте било кога, само да је Србин!

Ако је за судити по јануарском прелазном року тешко да у Европи постоји клуб у коме више цене Србе!

Фудбал 18.01.2018 | 22:30
Дајте било кога, само да је Србин!
Квалитетан штопер = маде ин Сербиа! Барем ако питате челнике Сент Етјена, који овог лета као да желе да оборе светски рекорд по броју вести у којима се доводе у везу са српским фудбалерима. Мање-више смо вам о свима њима већ и писали, али смо морали да сумирамо кад смо видели информацију на угледном Л'Екипу.

Пажљиво читајте: после довођења Волфзбурговог нападача Жорж-Кевина Нтепа Сент Етјенов приоритет у јануарском прелазном року јесте штопер, а у најужем кругу кандидата - тројица Срба!

Први пик је Борусијин Невен Суботић, а више него озбиљне опције су и Наполијев Никола Максимовић, те Бешикташев Душко Тошић. А тек да подсетимо, још на почетку прелазног рока помињало се да би Сент Етјен могао да из Андерлехта доведе Уроша Спајића (да је био мало јефтинији), док је долазак Стефана Митровића из Гента за 3.700.000 евра и озваничен само да би потом пропао на лекарским прегледима (иначе је тај проблем са зглобом саниран).

Дакле, чак петорица српских штопера на радару Сент Етјена. Колико нам је познато, сви имају различите менаџере, дакле није реч о некаквим комбинацијама.

Ако је за судити по јануарском прелазном року тешко да у Европи постоји клуб у коме нас више цене.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

19.01.2018 06:58

По националном кљуцу.

ОДГОВОРИТЕ