Зашто хуманитарци вјежбају гађање

Припадници „хуманитарне“ Србске части у кампу у Нишу годинама вјежбају гађање. Удружење Србска част повезано са Путиновим Ноћним вуковима који су на црној листи САД-а због терористичких акција у Украјини. Додик одликовао Ноћне вукове, руски ветерани одликовали Србску част.

Република Српска 15.01.2018 | 14:01
Зашто хуманитарци вјежбају гађање
„Братском центру понудили смо помоћ у виду људства. И да рачунају на нас“, написано је на страници Србске части 7. јуна 2016. године изнад фотографије на којој „хуманитарац у црном“ Бојан Стојковић  са још седморицом људи позира у „Руско-србијанском хуманитарном центру“ у Нишу.

„Ја не вјерујем да је то хуманитарни центар. То је фасада и није оно за шта се представљају“, казат ће у новембру прошле године, за србијански „Инсајдер“ командант америчке војске за Европу генерал Бен Хоџис.



Управо ти „хуманитарци“ из центра у Нишу, у децембру и јануару били су у Бања Луци, у Народној скупштини РС и на обиљежавању Дана РС. На једној од бројних фотографија, на којима позирају у маскирним униформама, с њима у друштву налази се и чувар логора Кератерм и осуђени ратни злочинац Дарко Дошен.



„Ми се бавимо хуманитарним радом“, казао је за Н1 вођа Србске части у РС Игор Билбија, неколико пута хапшени приједорски криминалац којег су још 2002. године представници УН-а у БиХ означили као сарадника краља проституције Милорада Милаковића, Приједорчанина који је након што је осуђен у БиХ побјегао у Србију. 

„Хуманитарац“ Игор Билбија сједио је у првом реду у Народној скупштини РС када су ветерани посљедњег рата додијелили посебно признање предсједнику Србске части из Ниша Бојану Стојковићу. На улицама Бања Луке, 9. јануара, Билбија је, поново, био раме уз раме са Стојковићем. 



„Гарда Србска част“, пише изнад фотографије на којој Дарко Дошен, неколико пута хапшени криминалац Игор Билбија и „најјачи Србин“ Бојан Стојковић са својим пријатељима позирају у војним униформама. Иза њих је застава руског удружења ратних ветерана „Насљедници побједе“.



Исту заставу Бојан Стојковић је истакао и у „Руско-српском хуманитарном центру“ у Нишу. Са руским удружењем „Насљедници побједе“ Србска част годинама његује добре односе. 

У децембру 2015. године, опет у Нишу, предсједник Србске части Бојан Стојковић примио је делегацију „Наследника победе“ коју је предводио генерал из Москве Валериј Вјечеславович Каљакин. Састанку је присуствовао и предсједник Удружења ветерана из РС Душко Вукотић који је, уједно, и предсједник „Насљедника побједе“ за Републику Српску. 

Тог 4. децембра 2015. године, извијестили су нишки портали, у присуству Вукотића, затим тројице министара из Абхазије, вођи Србске части Бојану Стојковићу додијељено је признање и функција предсједнка „Насљедника побједе“ за Србију. 



Признање му је уручио генерал Каљакин лично. А ко је Валериј Вјечеславович Каљакин? Према званичној биографији објављеној на страници „Насљедника побједе“, завршио је медицину, али је годинама био близак Кабинету предсједника Руске Федерације. Био је, 2015. године, члан Комисије за организацију државне подршке и развоја културе Козака у оквируКабинета пПредсједника Руске Федерације.

У Веснику „Насљедника поједе“, из маја 2015. године, објављене су фотографије на којима чланови овог удружења позирају са Козацима. Међу њима једно познато лице – Николај Ђаконов.



Овај вођа Козака био је један од организатора проруских паравојних акција на Криму, а пред изборе 2014. године, са још 130 Козака боравио је у Бања Луци. Иако су се представљали као културни ансамбл, Козаци су, према званичним документима који су у посједу Журнала, у БиХ ушли у возилима МУП-а Републике Српске.

Неколико мјесеци касније, њихов вођа Николај Ђаконов у Москви је био гост „Насљедника побједе“ чији је предсједник Валериј Каљакин. Каљакин је, такођер, посјећивао „Руско-српски хуманитарни центар у Нишу“, што свједоче и фотографије које је објавио Бојан Стојковић, предсједник Србске части.

„Србска част за мене је нешто најсветије“, казаће у пропагандном видеу, објављеном на Првој ТВ у Србији, Саша Савић, Стојковићев пријатељ и предсједник мото клуба „Ноћни вукови“ Србија.




Сашу Савића можете пронаћи на бројним фотографијама из Украјине, како у друштву четника, у Донбасу,  стоји на бранику православља.

За то вријеме, његови пријатељи из Ниша, у мајицама Србске части вјежбају гађање из ватреног оружја.

„Тренинг“, написали су изнад једне фотографије на којој се види припадник „хуманитарне“ Србске части како у Нишу вјежба гађање. 



На пропагандном видеу, објављеном на српској Првој ТВ, такође се виде припадници Србске части како вјежбају гађање из пиштоља, али и стреличарство. Најистакнутији међу њима је Бојан Стојковић, „хуманитарац“ из првој реда у Народној скупштини Републике Српске, који се, са својим колегом Игором Билбијом, неколико пута фотографисао са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком, прије него ће изаћи на улице у маскирним униформама и написати да је „гарда спремна“.



„Не формирамо паравојне јединице“, саопштио је Додик само два дана након што је „гарда“ хуманитараца Србске части постројена у Народној скупштини РС и након што су испред њега дефилирали чланови руског мото клуба „Ноћни вукови“. 

Истог тог 9. јануара Додик је Путиновим „Ноћним вуковима“, како их назива јавни РТВ сервис Републике Српске, уручио посебно признање због „јачања руско-српских односа“. 



Чланови московској бајкерског клуба „Ноћни вукови“ налазе се на црној листи САД-а, а у образложењу одлуке о стављању на листу, коју је потписао бивши предсједник Барак Обама „наведено је да су „Ноћни вукови“ били дио оружане групе у Украјини која је учествовала у нападима на објекте за производњу природног гаса“ . 

Вођа ове групе Александар Залдостанов звани "Хирург" имао је састанке и са Милорадом Додиком, а у јуну прошле године предсједник Републике Српске позирао је заједно са Хирурговим бајкерима показујући руком поздрав „Ноћних вукова“. Исти поздрав користе и хуманитарци са фантомкама из удружења Србска част. 

(Журнал.инфо)

Коментари / 98

Оставите коментар
Name

ех

15.01.2018 13:05

Ако це ови да бране српку цаст, са све лоповом Вукотицем и неписменим преварантом Зељком Милинковицем - онда нам нема спаса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мара

15.01.2018 13:14

Хеее кува се кува!

Name

Са стране

15.01.2018 13:16

Тај "лопов" је основао "Вукове са Дрине". Шта си ти урадио по том питању, кад је требало?

Name

Дарко

15.01.2018 13:17

Ма не тугуј ту нема ницега од Србске цасти ма ни образа ни цасти .

Name

ре са стр

15.01.2018 13:44

Остави ти Дринске вукове, нико њему ту не приговара ниста. Ради се о томе да се он у неколико последњих година продао за Јудине скуде. Па и Цургузу никоме не приговара ратно уцесце, али је послије постао смрад.

Name

Борац

15.01.2018 13:57

Вукотић је показао каква је његова част, обично људско смеће. Ови сви на слици заједно са главним међу њима су срамота српског народа. То су обични пљачкаши и батинаши, Милини ратни другови са којима је шверцовао нафту и ронхил и у најтежим данима за овај српски народ они су га пљачкали и уништавали. Миле би поново да заметне кавгу са својим политичким неистомишљеницима и да ове барабе поново покупе све вриједно и клисну као и у протеклом рату. Миле треба да схвати, бојао се не бојао стигао је на крај пута. Последња нада му је да створи хаос и на тај начин да покуша сачувати власт, али неће успјети.

Name

ре

15.01.2018 14:03

Мајмуни И треба.јел видите са се зелени отворрно спррмају И наорузавају.јел њиови политицари по розивају на рат.ко висе њима мозе вјероват тај је луд.ста је са оних 100000 зелених беретки који пријете.десе Срби опаметите једном

Name

Шпирић

15.01.2018 14:11

Миле је обично смеће и патолошки лажов.

Name

хаааа?

15.01.2018 14:22

Ма дје болан 100000 зелених беретки? Идем се одмах пријавит

Name

Борац

15.01.2018 14:29

Мој јадни ре, теби помоћи нема, ти не схваташ да ово нема везе би са береткама, ни са усташама, ово је страх од губитка власти. Не прави се војска од окорјелих криминалаца већ од часних и поштених, каквих код Миле нема.

Name

ОД КОГА ЋЕ ОВИ ДА НАС БРАНЕ ?

15.01.2018 14:46

Можда ће И Чечене довести да нас бране од некога ?

Name

Педја

15.01.2018 15:03

срби једино могу промијенити власт кад ударе једни на друге.

Name

075

15.01.2018 15:40

Милораде, само тако настави! Одлично радиш, хвала ти у име свих оних који државу Босну и Херцеговину доживљавају као једину домовину што си државу Босну и Херцеговину вратио под "радар" Запада и што се Запад враћа на ове просторе!!

Name

ре мара

15.01.2018 16:11

не кува се крцка се на лаганој ватри

Name

Шпиздаста стјена

15.01.2018 16:20

ИНСТАНТ ПАТРИОТЕ

Name

Димњачар

15.01.2018 17:00

Класични "батинаши" 10 на 1, на платном списку Љевчанског балегара, њихов једини задатак је премлачивање и застрашивање ткз опозиције. Умлаћивање Вукоте његовим личним и персоналним гуслама по главуши и вожње осталих у гепеку. Да постоји икаква сумња о могућем застрашивању повратника несрба, то би "екипа" давно раставила од живота. Све у свему, са срећом вам великосрбовске комшије, чувајте гузице од срБББске части...

Name

Доктор

15.01.2018 21:33

Полуписмени лопов Вукотић је написао књигу (свака будала данас писе) Дозивање памети, али џаба. Оматори будала, а памети се не дозва. Био човјек и у лудници, али добро... можда од тамо и потиче то пријатељство са преЦједником звани Шифра. Шифра-Шифру мије.

Name

Опа

16.01.2018 17:14

Аха,ха,аха,ха велики бранитељи српске цасти,аха упса

Name

Босњак

17.01.2018 20:44

Небрините срби неце вас муслимани напасти ако додје до рата имамо ми својих непријатеља а иви исто својих па кад то растријебимо неце нам бити потебан медјусобни рат

Name

Сироце

17.01.2018 23:43

Прави вукови су легли за ову земљу нису ни сањали да це један дезертер да купи њиховог саборца а сад такозваног плаценика резима мектицу борци су уз тебе.

Name

Цица

15.01.2018 13:09

Ста знаци ово хуманитарци.додо тренира строгоцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

15.01.2018 14:02

Платиће ММФ сву ову игранку, јер им овако одговара!

Name

Ре

15.01.2018 14:38

Ма хуманитарци људи ста вам је.. види им се по фацама.. топли, њезни неки људи..

Name

Бањалука

15.01.2018 14:45

Не знам за Вас ал мене би било срамота да будем у оваквом друству.

Name

Здравко

15.01.2018 16:07

Миле има приватну војску. Постао је руска марионета. Све за власт и пљацком сацувано.

Name

Ре Цица

17.01.2018 21:02

Да ли је ико на првој слици на којој је Миле дезертер примијетио да већина поздравља са састављена 3 прста што би по српском обичају требало да симболизује саборност? Да ли су ликови са те слике свјесни да је то тековина једног од најчитанијих Србских писаца Вука Драшковића који је својевремено основао најбројнију српску странку СПО која је имала централу за БиХ у Шипову, да је у праскозорје несрећног рата у БиХ Вук од свог чланства тражио да сви тада подрже СДС? Херцеговци га тад не послушаше па у прву скупштину вишестраначке БиХ уђоше са 2 посланика? Истине и сјећања ради није с'горег да се зна да је Миле у ту скупштину ушао са листе Анта Марковића, а сад гле ироније поздравља са 3 састављена прста.

Name

БЛ

15.01.2018 13:11

Хапсите их али прво Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.01.2018 13:48

Јесте, прво Додика хапсити. Мислим да постоју доста доказа.

Name

Пролетер

15.01.2018 14:03

Он може бити ухапшен, само кад сиђе с власти, па је зато и довео овакве, да му бране власт. Да ли ће бити рата, не знам, одлучиће велике силе, али ће по нечијим леђима бити. Или по српским или по бошњачким. У сваком случају, ни она друга страна неће проћи најбоље. Као инвалид рада, забринут сам. Поломих леђа иза рата, да исправим оно што је у рату порушено и попљачкано и сад опет исти и са све три стране поново да поруше.

Name

Де

15.01.2018 15:05

полако са хапсењем

Name

Ре БЛ

15.01.2018 15:08

Де доди ти па хапси. Стисни и доди мудоња. Ето близу си ако се не кријес иза тога БЛ.

Name

Ре.ре.БЛ

15.01.2018 15:50

А сто да ја хапсим ја нисам криминалац ни паравојни.БиХ има СИПУ,легалну јединицу да хапси.Ако мислис да сам пласив заје..фрко си се.

Name

Замјена

15.01.2018 13:12

Хајде Срби замислите да ово раде Хрвати или недај боже Бошњаци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залузани

15.01.2018 16:08

Миле би урлао 20 сати дневно

Name

МИШО

16.01.2018 14:24

... а нађите на интернету ЦРНА МУЊА из Цазинске крајине ?! Молим за коментаре! Свако треба очистити прво своје двориште... или код нас вриједи она народна '' по туђој гузици сто штапова не боли''.

Name

прешедник

15.01.2018 13:12

Какав председник такво и окрузење,све сам лопов и криминалац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре преседник

15.01.2018 13:37

Тако је! Унистити ову смрад на целу са јадним Додиком Знаци,све комбинације пропале и ОН спаде на овакве сподобе.

Name

Предатор

15.01.2018 16:10

Теско. Ојацао је не мозе му нико ниста. Сад се увалио русима, а Путин воли овакве мајмуне.

Name

ФБ

15.01.2018 13:13

Сви Терористи, и Вукови и Србска Част... исто ко ИСИС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика...

15.01.2018 13:14

На овом напаћеном Балкану не иде па то ти је... Генерација кретена само смјењује једна другу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оффициал

15.01.2018 15:25

Ми смо и званично протекторат. Тим што нас “штите” одговара ово стање.

Name

Градиска РС

15.01.2018 13:17

има ли неко у овој дрзави да похапси ове будалетине и забрани им улазак у РС???Акција одмах!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеда

15.01.2018 16:45

Назалост нема.

Name

Сарајлија

16.01.2018 13:44

Бас неки храбри момци продавали зене у њемацкој и дрогу висе не могу ни примирисати ЕУ па сада поцели овуда правити легенде од себе..

Name

Милан Јовановиц

15.01.2018 13:17

Јесу ли ови вјезбали на Фарм ланду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фед

15.01.2018 13:18

Гарда је спремна тако они рекосе да ли це њихова спремност да се осјети на Српској кози то цемо да видимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глумци

15.01.2018 13:19

Ови нигдје не смију ни пуцати осим стрељане, волио би их видјети на правом ратишту само 15 мнута, ако би их неко могао довући тамо!!! Увијек Вам оваква војска и част били...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.01.2018 16:25

хаххахахааахахааа то би се разбјежало ко мишеви

Name

попара

15.01.2018 13:20

Није ми јасно засто ови имају оволике бицепсе и остале мисице када се показују са орузјем....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2018 18:37

Америцки филмови...

Name

један

15.01.2018 13:21

Ама каква цаст и да бране од напада....они су ту да препадну народ и опозицију, тј. да застите милоКрада од свог народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре један

15.01.2018 17:14

Тако некако и ја мислим о овој пародији. Бит ће да је циљ да се наш народ заплаши па да што мање нас изађе на изборе. На то Миле и рачуна, јер свака излазност мања од 52% значи сигурно јахање овог народа још 4 године. Међутим креатори ове лакрдије не рачунају на нешто што се зове "Српски инат" заборавило се на чињеницу да је СДС 1990 формиран после ХДЗ-а и СДА, да је убједљиво међу комунистима највише било Срба, да су нас разводњавали СК-покрет за YУ у организацији официра ЈНА, да су нас реформисти Анте Марковића чија је Миле био перјаница такође крњили, па је СДС у нашем народу убједљиво побиједиочини ми се близу 90%. Зато господо стварати оволики страх међу Србима, значи да СДС поново постаје стог око којег ће Срби да с'бију редове. Зато организатори ових будалаштина не потцјењујте интелигенцију нашег народа јер ће вам се у октобру обити о главу.

Name

Харис

15.01.2018 13:23

Ово је посљедњи ексер у Додиковом животу,живи били па видјели све се прати,не наше фукаре него свјетске ово ће далеко отићи јер ово је све голи лопов убица и криминалац ако је ово хуманитарац и ја сам Јим Моррисон.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2018 14:38

Моррисон је жив...

Name

Израелац

15.01.2018 14:54

Тако је харисе ! овај нас је мислио нас да туце а не остале народе и вјере... има нас нормалних породицних људи који исто знамо да ратујемо и спремни смо да бранимо своје, ал се не сликамо и не провоцирамо остале народе ...

Name

Питање за обицног Србина у РС

15.01.2018 13:33

Питам те комсија, домацине, Србине, зар ти требају овакви да те бране, да ти се мотају по граду, да те представљају? Од кога да те овакви бране, од мене, твог комсије, домацина, Босњака? Засто људино? Зар нам није доста крви, патње, бола? Зар нам не требају сколе за дјецу, засијане њиве, посао? Отјерај домацине овај олос далеко од своје куце, јер тако цес га отјерати и од моје куце. Ипак смо комсије вјековима, и да нас у прослости други не завадисе, и даље би зивјели и радили скупа, исли једни другима на Бозиц и Бајрам, постовали и волили једни друге. Угледајмо се на насе старе ради насе дјеце. Остани ми здраво! Твој комсија Босњак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.01.2018 13:53

Браво!

Name

Деки

15.01.2018 13:53

Ја сам брате да се те будалетине до јутра похапсе.Они који нису одавде да се протјерају а насе будалетине ставити под присмотру и испитати њихово дјеловање.Као сто би и све вехабије натјерао да се обрију и лупио им по једну васпитну да додју памети.Какав вјерски фанатизам.Оваква групица будалетина ради бизнис и узима лову а трује нам дјецу.Исто је са вехабијама.Свеобухватна акција да се уз корјена оцисти ово сјеме зла.

Name

ре Деки

15.01.2018 14:31

У потпуности се слазем, све радикале и вјерске фанатике треба ставити у најмању руку на маргину друства, а сваку будуцу ескалацију радикализма на било којој страни сасјеци у коријену.

Name

Амел

15.01.2018 14:31

браво

Name

Суљо

15.01.2018 16:12

Па, искрено веци нас у Федерацији сматра да ви обозавате ово и да вам је било мало у 90-тим. Сад исправите ме ако нисам у праву. Надам се да грјесим, ста висе вјероватно, јер у аутобусима за Словацку(за Њемацку да не говорим) нема национализма и дјеле се идентицни погледи.

Name

Обични Србин

15.01.2018 18:23

Све радикалне елементе треба ухапсити и осудити на дугогодишњу робију са присилним радом.Једино тако би били корисни друштву.Ја сам ратовао од своје 18-22 године и не би то пожелио никад и нкоме више.Не сметају мени комшије друге вјероисповијести,они су најебали као и ја.Сметају ми будале и фанатици свих врста и боја.Докле ће нам криминалци,психички болесници и будале управљати животима?Докле ћемо мрзити све што је другачије?Докле ћемо дозвољавати да нам дјецу трују мржњом?Докле ћемо дјецу хранити за рат а не за рад? Све док не узмемо ствари у своје руке и не почистимо свако у свом дворишту.Домаћини ,ма како се звали,вријеме је да проради говнава мотка!

Name

Одговор за предратног муслимана

17.01.2018 10:07

Ако е и слажем са овим, шта онда да очекујем од тебе? Да престанеш да се дивиш мору Арапа на Илиџи и околини, да престанеш да подржаваш вехабије и покренеш акцију протјеривања истих, да престанеш да признајеш да су ти Санџаклије и Шиптари дражи од твог комшије, од кога вучеш корјене, да признаш да ти је дедо у партизане пришао 1945. и још много ствари, који су послужили онима, који су изазвали претходни рат. Да ли је то могуће или за све и даље постоји само један смјер?

Name

Одговор болесном православцу

18.01.2018 07:21

Прије свег прочитај историју. Моји предаци нису Власи, Бијели Цигани а ни Черкези. Посрбљени власи почетком немају везе самном, вас су населили овдје Турци и нема трагова православља прије Турака. Даље, шиптари и сви ти други нису направили геноцид над нама. Мрзити Шиптаре, Муслимане, Запад и Американце је ваша одредница. Нама се терористи не сликају са предсједником, примају ордења и сједе у парламенту. Постоје државне институције које се баве са таквим појавама и имају апсолутну подршку сваког Бошњака. Никад нећеш имати капацитет разлучити људе а да их твоје предрасуде већ не предодреде у твојој примитивној јадној глави. Сви код таквих имају надимке и наљепнице. Ти људи с Блиског истока што додју изнајмљују и тргују широм наше земље како никад нико није трговао на овим просторима су драги гости. Драги су гости и Кинези и сви други. Ријетко ко је спреман нешто инвестирстину Бих управо пораси примитивног окружења и болесних имова попут твог. Ето ти твоји криминалци, хуманитарци, сигурно дражи од комшија. Ми бећемо дозволити 92-гу. Живи били па видјели.

Name

Јоја

15.01.2018 13:39

Ово су само сљедбеници свијетлих примјера из прослог рата: Арканових тигрова, Сесељових Белих орлова, ...... То су били и бити це српски хероји. Рузе за њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2018 14:43

Немој рузе,ипак они висе воле фризидере,спорете,вес масине...

Name

Лилиум

15.01.2018 17:21

А части и гована

Name

риле

17.01.2018 11:45

Так јест

Name

Дарко

15.01.2018 13:40

Дрзава Србија, умјесто да смириује тензије у региону и остави друге на миру, управо ради супротно. Ово се није могло десити слуцајно и све је то скухано у Вуцицевој кухињи,Цовјек који је активно уцествовао у опсади Сарајева, немирима на утакмици Динамо- Звезда, цовјек који је позвао на убиство 100-ину Бос. Муслимана за једног Србина неце донети Србији ниста доброга

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре дарко

15.01.2018 13:54

Браво Дарко!

Name

БАБА11ЦЦ

15.01.2018 13:41

Постени Срби треба да се цувају јер су ови смецари ту да бране милета месара од властитог народа!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

заледје

15.01.2018 13:43

Ово је јединица за утовар и пратњу шлепера.Прави ратници не изгледају овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хуманитарац

15.01.2018 13:47

Криминалци и ратни злоцинци вјезбају хуманитарно гадање...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ааа

15.01.2018 13:48

Дајте нам право на живот и рад, зар тражимо много, и оставите нас на миру, сви ви који о јаду дебелом радите. Нећемо рат, хоћемо да живимо од свог рада!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хух

15.01.2018 13:57

Јадна мајко оном кога ови бране. Обични криминалци продају се за патриоте, опет би овај народ гурнули у пакао. Надам се да це Гардиан подерати их. Јеботе бог ста смо доцекали, да нас освједоцени србомрсци бране од "цувара срБских".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цане

15.01.2018 14:31

а засто нико не спомиње севандица л спирица па лукаца

Name

Симце

15.01.2018 16:18

Па ко казе да це да нас бране. Они су ту послани из Русије да цувају Милета. Били су ту и у току задњих избора. Они су ту да изрезирају рат, направе покољ, немир, ста год. Одрадице посао, бас као Аркан, наплатити своје и повуци се тамо гдје им се казе. Могу развијати приврдне гране проститиције и коцке. Миле утабава стазе пакла како за друге тако и јос висе за нас саме. Ми боље и не заслузујемо.

Name

ТРН

15.01.2018 14:35

Одкуд Миле Хрват медзу овим Православцима.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак,ал прави...

15.01.2018 14:42

Кад су амери тренирали Хрвате да их нахушкају на Србе то није био проблем.Кад су амери тренирали Албанце да их нахушкају на Србе то није био проблем.Кад су амери тренирали муслимане да их употријебе свуда против свих по свијету ни то није био проблем.А кад Руси тренирају Србе то је тероризам. Текст није написан да бих ја бранио неке насилнике који се сликају са нашим Предсједником већ чисто онако,поређења ради...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глупост

15.01.2018 15:19

Онај ко зна ко је Игор Билбија доста му је!

Name

Није него

15.01.2018 14:49

Сав криминал се сконцентрисао у РС, шта је ту чудно, па ми смо држава у којој влада мафија, а све институције су потчињене мафији. Погледајмо колико само година овај хаос траје, добро икако постојимо, најгоре је што се не назире овом лудилу крај. Страшно, шта је српски народ дочекао и на које се гране спустио. Немамо снаге ни да се са бандом обрачунамо. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

15.01.2018 14:51

Ноцни вукови су расисти ! вуку на славенски профасизам .. само људи бијеле пути без обзира на вијеру и православци и муслимани заједно ! А данасњи свијетски поредак не иде бас тако , расизам вец одавно није у моди ал радикализам и идиотизам јесу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

15.01.2018 15:11

Дај их мени медју Саке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

15.01.2018 15:25

Хеботе зивот,па овај кримос Додик одликовао ноцне вукове који су на црној листи УСА због терористицјих акција у Украјини.Овај кримос Додик зна да је политицки мртав и зна да јос мало губи политицки имунитет и зна да иде у затвор,али он је спреман изазвати крвопролице и рат само да би спасио своју гузицу.Надати се је да то кримосу неце успјети и да це заврсити како је заслузио а то је у затвору јер је прво упропастио свој народ па онда и комсије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

15.01.2018 15:42

несто ме је забринуло сто нема оних козака сто их је мила доводио да играју коло па нису знали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вупер

15.01.2018 15:46

да нису побегли вукови са дрине са линије петровац дрвар и пустили хрвате да се усетају западни део би био србски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Важ

17.01.2018 10:11

А да су се ови из Петровца и Дрвара вратили из Бање Луке и Војводине, а велики нису договорили границу и тада би све то било наше.

Name

Инвеститор

15.01.2018 15:55

Кад су их видјели страни инвеститори јесу навалили у РС . Лице ми на Алибабину банду, сад це преко границе и ко није планирао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

земс

15.01.2018 16:48

Па видјели страни инвеститори да је РС приватизирана, од стране Милета. Ми их за.бо има и приватну војску .Билл Гатес и Wарен Буффетт немају ни куварицу за кафе.

Name

Милован

15.01.2018 16:45

И Слободан Милошевић је имо своју паравојску па суму дошли главе и ипоручили га на Видовдан у хаг гдјесу ти данас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

15.01.2018 16:45

И Слободан Милошевић је имо своју паравојску па суму дошли главе и ипоручили га на Видовдан у хаг гдјесу ти данас !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мотоциклицни Клуб

15.01.2018 16:47

Ја то видим овако.Ови у врху пирамиде лагано хапају лову а ова остала буранија је ту висе ради фолклора,глупости и сто мисле да је то нека фора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОXА

15.01.2018 16:51

Па морају да вјезбају кад буду бацали Пакетице хуманитарне да неби слуцајно промасили сиротињу.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стријелац

15.01.2018 17:11

Сто сте глупи вјезбају сигурно да погоде олоса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

љуууууди

15.01.2018 18:53

Људи запослите ову багру,одакле паре овим докоњацима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цимина

15.01.2018 20:49

Кад се прикупе сви на једно мјесто као кад се сликају треба их добро запрашити прашком за златицу. Ако је ово наша част онда нам и не треба. Само запрашити и готово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрињаца-Сопотник

17.01.2018 07:49

Све сам олоси.......Видимо на оној фотографији из тзв руског хуманитарног центра и неке ликове из Зворника...... Бивси цевабдзија из цевабдзинице Мега,промијенио све странке,кара једну дронфуљу која је облатила цаст свог покојног муза који је на ратисту погино.....јел то порука нама Зворницанима,ко се супротстави пљацки Глинице,да цемо бити пребијани јел????????Дебелом нико неце смјет прптиврјецит......Е НЕЦЕМО ТАКО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анализа запада

17.01.2018 21:41

Туго моја сто нам нема покојног Патријарха Павла да стапом растјера ову Српску Додикову цаст за навјек вијекова.