"Моја жеља да останем у Партизану је неспорна!"

На прозивци за почетак зимских припрема у Партзану данас се појавио и репрезентативни голман Владимир Стојковић. "Супер се осећам, ту сам", каже он.

Фудбал 12.01.2018 | 21:45
"Моја жеља да останем у Партизану је неспорна!"
Сматрају га у Партизану за једног од супер-хероја, Марвелових јунака из научно-фантастичних филмова..

Партизан је једно кад је Владимир Стојковић на његовом голу, а нешто сасвим друго када њега нема међу стативама. Зато је његов останак један од приоритета управе црно-белих. Стојковић је својим гестовима и изјавама пред крај јесењег дела сезоне наговестио да ће, можда, поново отићи из београдског клуба (да би се једног дана поново вратио).

Али, у Партизану су свесни да са Стојковићем могу мирније и са већим самопоуздањем да уђу у двомеч са Викторијом Плзењ у шеснаестини финала Лиге Европе.

Пословни директор Партизана Милош Вазура рекао је новинарима да је Стојковић "играч Партизана".

"Он има уговор до јуна, пробаћемо да продужимо уговор са њим", каже Вазура.

А шта каже Стојковић?

"Дошао сам, ту сам, као што видите, моја жеља је неспорна и то не треба доводити у питање. Ја сам ту, моја жеља да останем је, такође, ту. Видећемо шта ће бити", рекао је Стојковић новинарима на окупљању у Спортском центру Телеоптик.

Стојковић каже да се "супер осећа" и да је спреман за предстојеће изазове, као и да је свако појачање за екипу добро.

А први изазов јесте меч против Викторије 15. фебруара у Београду.

"Веома битна утакмица за клуб, за историју, али не треба дизати тензију, ипак је то само један фудбалски меч од ког само треба да профитирамо, играчки или финансијски. Треба ући храбро и мудро", рекао је Стојковић, најбољи играч у Србији за 2017. годину, добитник "Златне лопте" ФСС.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар