Грујић бира - Вест Хем, Хадерсфилд или Астон Вила

Српски фудбалер Марко Грујић могао би други део сезоне да проведе на позајмици у Вест Хему или Хадерсфилду.

Фудбал 17.01.2018 | 11:00
Грујић бира - Вест Хем, Хадерсфилд или Астон Вила
Како преноси ЕСПН, осим ова два премијерлигаша, и члан Чемпионшипа Астон Вила је заинтересована да позајму везисту Ливерпула који ретко добија шансу код Јиргена Клопа.

Грујић, прво Клопово појачање по доласку Немца на Енфилд, у јануару 2016, ове сезоне је наступио само три пута у Премијер лиги.

У жестокој конкуренцији у везном реду поред Емреа Џана, Жоржиња Вајналдума и Алекса Окслејд-Чемберлена не успева да се избори за минутажу, па се већ месецима најављује позајмица јер и Клоп жели да му обезбеди више простора на терену како би се 21-годишњи Србин развијао.

"Много ми се свиђа, паклено напредује. Сјајно игра главом, али нема много места у тиму што није добра ствар за њега. Размишљамо о позајмици, желимо да помогнемо играчима, а и као клуб морамо да мислимо на себе. Видим Маркову будућност у Ливерпулу, али тренутно не игра па морамо то да променимо", рекао је још у децембру Клоп.

Откако је дошао за 6 милиона евра из Црвене звезде, Грујић је забележио само 14 наступа за први тим Ливерпула, те остварио једну асистенцију.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар