Додик формира паравојне јединице

Предсједник „Србске части“ из Републике Српске Игор Билбија врши регрутацију особа из крим миљеа који ће чинити окосницу будуће паравојне формације. Специјалци руског „хуманитарног кампа“ у Нишу марширали улицама Бањалуке. Директна подршка стигла из Москве.

Република Српска 12.01.2018 | 10:45
Додик формира паравојне јединице
За себе воле рећи да су хуманисти. Али ако на било којој друштвеној мрежи упишете „Србска част“ , указаће вам се набилдани људи са фантомкама на главама, мушкарци у маскирним униформама са аутоматским оружјем у рукама, фотографије из теретане, војне обуке и постројавања.



Појавиће се и понеке фотографије на којима се види да се припадници „Србске части“ брину за сигурност Арканове удовице Цеце Ражнатовић, да су неријетко у Москви и још много тога. Ове новије фотографије углавном су настале у Бањалуци. Она од 12. 12. 2017. године ипак је најупечатљивија. „Хуманисти“ Србске части, у црним мајицама и маскирним униформама, фотографисани су у сали за сједнице Народне Скупштине Републике Српске.



У првом сједили су Игор Билбија из Приједора и Бојан Стојковић из Ниша. Они су вође „Србске части“. Игор Билбија познато је име из рубрике црна хроника. Хапшен је због проституције, лихварства и организованог криминала. Бојан Стојковић из Ниша слови за „најјачег Србина“. Носилац је ордена којег му је уручио руски генерал Валериј Вјечесљавевић Каљакин. Заједно са својим колегама из Србске части прошао је обуку у кампу 63. падобранске бригаде у Нишу што је овјековјечио и пригодном фотографијом.



Током 2007. године боравио је у у војној бази „Шеватске Ливаде“ у Прешеву. Дио обуке је, према изворима Журнала, захваљујући везама са руским ратним ветеранима окупљеним око удружења „Наследници победе“, прошао и у Москви, а форму одржава у руском Хуманитарном центру у Нишу.



„За оваквог председника вреди умрети“, написао је Стојковић на свом Инстаграм профилу испод фотографије Владимира Путина.



Испод фотографије са Милорадом Додиком написао је: „Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине“.

Стихове тог народњака Милорад Додик запјевао је у мају 2016. године, на скупу организованом као контрамитинг опозицији која је тражила његову смјену. О Додиковој сигурности тада су бринули припадници „Србске части“.

Од тада су они чести гости Бањалуке, нарочито онда када предсједник Републике Српске износи или проводи своје сепаратистичке идеје. Њихов појачан боравак у БиХ сигурносне службе регистровале су у децембру прошле и у јануару ове године.



„Србска част и подмладак Ветерана РС Поwерс одржале су у Народној Скупштини РС састанак на којем се говорило о формирању јединице састављене од ова два удружења , који ће учествовати у свечаном постројавању и дефилеу поводом 9. јануара, дана Републике Српске“, пише у документима сигурносних агенција које још наводе да се на састанку „разговарало и о евентуалним интервенцијама уколико опозиција буде предузимала опструкције рада власти“.

Скупштински простор за дјеловање „Србске части“, према истим изворима обезбиједио је Ненад Стевандић, потпредсједник Народне скупштине РС.

Он, међутим, на питања Журнала, одговара да није примијетио боравак нишког специјалца са руским одликовањима Бојана Стојковића у просторијама Народне скупштине РС.

„Са Ветеранима Републике Српске сарађујем и сагласан сам да они као НГО могу да користе простор Народне скупштине“, казао Стевандић, па потом окончао преписку ријечима – „хајд, сад здраво. И наставите са нарученим текстом“.

Прије тога признао је да је био говорник на овом скупу, на којем су говорили представници „удружења“ Србске части, те представници руског удружења „Наследници побједе“. Конференцији, на којој се говорило о потреби анти-НАТО дјеловања, говорили су још и Рајко Латиновић из Дервенте којег су сигурносне службе у БиХ регистровале као особу обучавану у војним камповима у Русији.

Међу присутнима је био и Александар Станојевић из Добоја, бивши припадник МУП-а Републике Српске, док су главну ријеч, ипак, водили предсједници удружења Србске части из РС-а и Србије, Бојан Стојковић и Игор Билбија.

„Предсједник Србске части из Републике Српске Игор Билбија врши регрутацију особа из крим миљеа који ће чинити окосницу будуће паравојне формације, док је омладинска организација Поwер база за регрутовање“, наведено је у документима сигурносних агенција БиХ.

Прије три дана, током обиљежавања дана РС припадници ове паравојне формације су, такође, учествовали у дефилеу на улицама Бања Луке. Међутим, њихово присуство забиљежено је и два дана послије, када су аутомобили србијанских регистарских ознака, са грбом „Србске части“ били паркирани на неколико мјеста у РС.



Да је власт Милорад Додика склона ангажовању паравојних и параполицијских јединица показује случај из 2014. године. Тада су, пред изборе, аутомобилима МУП-а РС-а у БиХ ушли Донски Козаци, паравојна формација која се налази на црној листи ЕУ. Међу њима је био и Николај Ђаконов, Козак који је учествовао у проруским операцијама у Украјини.

Након што су медији разоткрили њихов улазак, власти РС су саопштиле да су Козаци дошли на плес у центру Бања Луке. Међутим, када су у питању припадници паравојне формације Србска част, режим Милорада Додика више не скрива своје намјере. Бивши криминалци и бивши полицајци у маскирним одорама марширају улицама Бањалуке.

Извор: Зурнал.инфо

Коментари / 226

Оставите коментар
Name

Сандра

12.01.2018 09:50

О мајко драга, па још нам ови фале...откуд сад они? Шта тај човјек неће измислити, па то се не може наћи ни у бајкама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елвир

12.01.2018 10:05

Хоћес ти Сандра одговорити разним исламским покретима у БиХ, који се спремају?

Name

ре

12.01.2018 10:09

Хапси стокуууу !!

Name

Муп

12.01.2018 10:10

Распитајте се ко је власник џипа са чела колоне на паради

Name

Сретни

12.01.2018 10:32

Аманнн дзаба кад срца нема...

Name

Бајо

12.01.2018 10:40

Је ли ово Паравојна ОВК??

Name

Ре

12.01.2018 10:42

Ко

Name

ГОРАН ИСТОЦНО САРАЈЕВО

12.01.2018 10:46

Опасни су ко земља у саксији, овакви позери су бјезали ко зецеви на ратисту, обицни сљам и смеце који само српском народу погорсава ситуацију у БиХ , региону и свијету, ови дебили воловски глава це нас скупо костати, због такви цитав свијет избјегава РС , све сами криминалци. Ово је срамота за цитав нас српски народ. Додик је криминалац и то висе не крије. А ако су ови кркани набилдани мангупи додзите мало код нас кад год оцете!

Name

Бјели орлови

12.01.2018 10:54

Опет имамо тенкице опет цемо да рокамо са Требевица

Name

К

12.01.2018 11:03

ДА ИМ НЕ ПИШЕ ОНО НА МАЈЦИ ,ЈА БИ ПОМИСЛИО ДА СУ МУЏАХЕДИНИ ИЗ ИРАНА ! ОНИ ЋЕ СИГУРНО БРАНИТИ НАШЕГ ВОДЈУ ОД НЕПОСЛУШНИХ СРБА .

Name

Реално

12.01.2018 11:10

Ово је ако нисте знали педерска јединица на целу са милокрадом али милокраде народ те скида са функције робија ти је дозивотна

Name

несо бл

12.01.2018 11:15

Гледај багре и сљама, само ви изазивајте и провоцирајте , кад фрка избије касно це нам бити. Као србин који је 4 године на фронту био , стидим се сто сам србин због овакви!!! Фујјјј

Name

Мектић

12.01.2018 11:22

Е сад сте прешли црвену линију. Све ћу вас похапсити.Перо дижи специјалу да ово ријешимо на Српску Нову годину, да ме запамте.

Name

@бели орлови

12.01.2018 11:22

Имате тенкице имате псе рата,па рокајте са Требевица,али немате ЈНА, и одлуку УН;о увозу орузја,те се питај глупи бели орле засто млади бјезе из РС. јер је 100% сигурно да предсједникови синови неце узети пуску у руке па на фронт, ГЛУП СИ БЈЕЛИ ОРЛЕ

Name

За НЕШУ

12.01.2018 11:24

Нису ови коментатори Срби, то су пехливани!

Name

КОМЕНТАТОР

12.01.2018 11:26

Прочитајте: Водја ове групе хапшен због проституције,организованог криминала ...

Name

ре

12.01.2018 11:28

бјелосвјетска банда у клупама Народне Скупштине, зло па наопако, неће на добро

Name

Борац ВСС

12.01.2018 11:34

Шака јада!

Name

ре бели орлови Немања

12.01.2018 11:39

Рокај ти гдје оцес ја први педала, 4 године сам се роко на ратистима за ниста, цим арапима продам имање ја идем одавде. Ко зели рат дабогда му у куци био. А ти смањи гледање филмова синко , ти прсани ко ти су први главе губили. Какав кретен

Name

ВРС САРАЈЕВСКО РОМ.КОРПУС

12.01.2018 11:47

Овакви медзеди су у рату били велики борци, крали и пљацкали куце и станове, убијали нејац и тукли, пуне камионе из бивсег С.Сарајева извлацили, ров никад нису видјели, да се опет зарати први пуцам у овакве, овакви нису стварали РС, а Додик је њихов водза, ето ко нас води, јебем те земљо кад нас овакве даде

Name

Митар

12.01.2018 11:52

Добри момомци родољуби и патриоте... свака цаст момцима

Name

Јован

12.01.2018 11:53

Док је оваквих момака никад се висе неце поновити Јасеновац и 1941 кад су насе дједове на превару ко овцице водили маљем у јаме

Name

Хусо

12.01.2018 11:57

Не пада ми напамет да ратујем за лопове бакира и сдаовце одмах узмам хануму и правац Њемацка

Name

Суљо

12.01.2018 12:07

Ови могу Босну да прегазе за 3 сахата јер висе нема ко даје брани бакир и себија су све унистили и покрали.ја би први побјего у њемацку нек ратује бакиров син

Name

ре Митар Ре Јован Немања Пале

12.01.2018 12:09

Који момака љеб вам јебем? Ови су у рату пљацкали само, ако ти се ратује иди у Сирију са српским плаценицима који се у санфуцима врацају. Ста је мало рата било? Нас срба је све мање и мање , омладина одлази , ја се спремам ускоро да идем , ратовсо сам и висе никад, моји саборцо су на војницком гробљу на Сокоцу, Миљевицима..... Марс п.....вам материна

Name

РЕ: Диверзија

12.01.2018 12:16

Срби у БиХ нису схватили неке ствари. Ми мислимо да је Америка против нас, а заборављамо да је једино Дејтонским мировним споразумом РС међународно призната. Да су којим случајем Американци хтјели да униште РС ми бисмо давно били уништени., већ те давне 1995 године када смо били на кољенима. Републику Српску уништава мафија на челу са Милокрадом, који нас без икакве потребе увлачи у сукоб са цијелим свијетом. Шта шака ових криминалаца може учинити за РС. Могу нам једино рат изазвати и ништа више. Тај рат оваква РС неби преживјела. Тај рат би се народу Српске одбио о главу, а Милокрад би се опрао од великих пљачки. Њему у правној држави пријети голема робија зато и све чини да Републику Српску криминализује. НАРОДЕ БУДИМО ПАМЕТНИ. Избори су наше оружје. Искористимо ту оловку на прави начин.

Name

Војвода Бранислав Гавриловиц Брне

12.01.2018 12:21

Овакве сам ја суто и млатио у рату на Грбавици ко стоку , обицни мисеви и сака јада, једино сто знају је да пљацкају и краду фризидере, телевизоре, кауце, обицни папцици. Овакви кокосари не могу ни бранити српски народ, обицни сминкери и јајаре, ако је неко физицки јаци од њих од мене нека ме посјете у Земуну да снаге измјеримо и попове поведу, Брне Гавриловиц

Name

Ејфс

12.01.2018 12:24

Ниста исиловци нису бољи од ових керова

Name

за бели орлови

12.01.2018 12:26

Пази да опет не будете летили са зграда као некад Птице сте ил нисте снадји те се.

Name

Ре Елвир

12.01.2018 12:29

Изађите на фејзбук профил браће Ћулум криминалаца и верхабија(трговина људина, организована проституција, дрога...) из Санског Моста,једна од најачих организованих група у Њемачкој и Европи, па видите како се Игор Билбија грли и братими са њима...

Name

Зејд Дукменић

12.01.2018 12:46

Ово су страсни момци овакви су нас испрасли на спицастој стијени,сваки црни лабуд се унереди од страха на сам помен.немамо никаквих санси против ових делија ја први бјезим у њемацку нек босну бране бакир и себија

Name

Ре Ре

12.01.2018 13:24

Грохотом се смијем,која будала би се бојала оваквих кретена.Два дана теретане и напуханих мисица стереоидима,а када се треба показат на дјелу у мисије се рупе сакривају. Не правите панику јер ова сака сљама је најхрабрија када су у групи .Сто би рекли издусите мало превисе сте напухани,,,,ха ха ха

Name

изненадјени?

12.01.2018 13:44

Па ја сам ово најавио прије 2 године. Неце Миле одступити! Прво ванредно стање, нема избора он остаје. Овако исто ‚92

Name

ре елвир лазни

12.01.2018 13:45

Не прди у ладну воду Галијасевицу

Name

Мујо

12.01.2018 13:48

Мени је намах цир прорадио и бас сам се препао кад сам видо ове а и моја ханума је морала попит апаурин за смирење..ми смо пестрасени идем сутра намах у њемацку хамбасаду да тразим визу и селим за њемацку

Name

Калесија

12.01.2018 14:02

Јој ста нам ради овај додук ,колко це болсањака пукнути цир због њега ,у Калесији нема ни у једној потеци љека за смирење разјагмио народ због дудука и његове славе,па докле це да нам вако ради и разара Босну

Name

Коментатор

12.01.2018 14:25

Благо нама обичним смртницима немамо се чега бојати и чисти идемо пред Бога. Шта ли ће се десити кад удари "јунак на јунака", овај часник на муџахедина? Гдје ли ће бити њихове водје?

Name

Цобра

12.01.2018 15:22

Опасне цете нема ста ево нам гаце спале, само крените бујрум клосарцине , мало вам дегенека? Ми смо спремни !

Name

РАЈВОСА

12.01.2018 16:51

Будите срби сигурни да смо јаци и далеко бројнији да додзе до не дај бозе рата, а ни ти га зелим ни ти је било којем нормалном цовјеку до тога, ми босњаци немамо друге домовине осим БИХ , а тако је и ви гледајте, боље за свију, а ова земља је наса заједницка и градимо је економски, а ове смрде цетницке , вехабије и устасе треба истријебити за сва времена висе. Немојте белај да призивате дзаба, мур нека влада и љубав а не зло.

Name

Ре Сандра,

12.01.2018 17:55

Само се ти приправи ,здребицо драга ,долазимо брзо.

Name

Ре Сандра,

12.01.2018 17:55

Само се ти приправи ,здребицо драга ,долазимо брзо.

Name

волови

12.01.2018 19:26

Горан је у праву оваквима је мјесто у прдекани.

Name

Борац,1.Крајиски корпус

12.01.2018 19:58

Док смо ми пробијали Коридор,Др.Ненад је са својим СОС-ом пељесио по БЛ И околини ( "цувена" операција Котор Варос-хапање свега у име српства).Двојицу његових је убила Српска полиција кад су напали полицијску станицу код Скорпиона у БЛ,а једног страза ВРС код моста у насељу Мадјир,кад је кренуо у пљацку.Е,брацо...Доктор је искусан у формирању паравојно-пљацкаских јединица.Тако је стекао поцетни капитал И од неког ко је на сколовање у БЛ стигао са две торбе,сад досао до виле код Самацког хотела на Старцевици,БЛ.Изгледа му је опет зафалило пара,па се лаца опробаног рецепта...Нас,"мале Србе" наравно види како гулимо линију И ударамо по пасуљцини у неком рову богу иза ногу

Name

075

13.01.2018 21:50

Само тако Милораде, за рат и ми смо спремни, ми који смо за ДРЖАВУ Босну и Херцеговину, само настави тако и хвала ти на твојим "паметним потезима"!

Name

075

13.01.2018 23:09

Друго полувријеме оооооо, супер, једва чекам!!!

Name

Ре за Хусе и Мује....

14.01.2018 10:21

Је ли то ради гени по бабиној линији, па имена мијењате? Не сикирајте се има нас довољно...Умјесто што млатите празну сламу крените са ријечи на дјела, јер ево 22 године то ваше "сутра" и "сад ћемо" никако да дође....

Name

Харис

12.01.2018 09:51

Додик није свјестан како се овако сам за гузицу уједа све се прати и чека да се црвена линија пређе,зивио Дудук сам ћеш себе уништити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2018 10:55

Линија се вец пресла,хитно хапсити,доста је било Додиковог курцења и униставања Босне

Name

Ре Ре

12.01.2018 11:07

НИЈЕ ТО СТОКА А ТО СТО СРБСКОМ МЕДИЈУ СМЕТА ДОДИКОВА ХАРИЗМА И СРБСКА ЦАСТ А НЕ ВЕХАБИЈЕ ГОВОРИ СВЕ..

Name

ре харис

12.01.2018 11:16

Ајде мало на кликс харисе.

Name

Дијагноза

12.01.2018 11:20

А борци Спец Гарде Пантери наплаћују паркинг и Србска част пљује по њима и чика их да им стави доплатну карту. Маузеру врти се у гробу као печеница. Додик је твој и Биљанин производ.

Name

Цондор

12.01.2018 11:32

РЕ РЕ Хајде крени шта чекаш, ми такве и чекамо за друго полувријеме

Name

Др Проф

12.01.2018 16:31

Народе јели ово могуце јели ово истина ста мозе болесмом мозгу мозе пасти на ум.Стварно је оболио све цу урадити да свој капитал спасим ј... .. Милосевиц.

Name

xцxц

13.01.2018 01:34

Несретна брацо моја ста нам се догађа. Док нам најбољи ђаци одлазе бесповратно овај сљам они дижу. Господо ово нису пријатељи ни српског, а ни других народ. Док образован човек теско саствља крај са крајем они као путују авионом, возе скупоцена аута, улазе у скупстинске сале што даје слику атмосфере коју је систем створио. Ови би само несретног српског сина гонили у рат и патролирали градом. Јели ово у позадини у Господској са њима заменик министра за избјегла и расељена лица? Лијепу нам је слику пислао у Свјет и Гардијан је већ добио прилику да због његовог лицног интерес и похлепе нападне Р.С.

Name

Хајде Мекта

12.01.2018 09:53

О овоме треба обавјестити Мектица и да цујемо каква су његова сазнања о овој паравојној групи!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТесаСрбин

12.01.2018 10:30

Браво треба бити увјек спреман да се застити дрзава РС и Српски народ

Name

Србо

12.01.2018 10:44

Тај се спрема да заради златног љиљана у кампу за обуку црних лабудова хармије буј ха

Name

Ре

12.01.2018 10:57

И тебе теса у хапс као и ове параолосе.Ти мислис са њима бранити РС а ко је то напада.

Name

12.01.2018 11:29

Српска цаст!!!!Па једино влада Србије и Републике Српске није збринула војнике и ветеране рата за разлику од Хрватске и Сарсјева и о каквој цасти у опсте имају образа давприцају ти људи су после рата постали беда социјални слуцајеви гладни јели то српска цаст писам се на њу.

Name

коментатор

12.01.2018 09:59

Ко год ово писао би требао да пише сценарио за Досије X ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цути ботино

12.01.2018 10:08

Једи мекиње негдје на сестом спрату зграде владе и цитај сабрана дјела Милана Љепојевица

Name

КИКИ

12.01.2018 15:13

Ово је специјална јединица која је обуцема за најтеза дејства иза борбених линија..диверзантски напад и упад у куце и повлацење са замрзивацем,бојлером,споретом итд на ледјима.Ни један Израелски специјалац није мого да продје њихову обуку.

Name

Пеки

12.01.2018 15:16

Слазем са са овим коментаром за јасеновац да је тад било висе вакијеx мање би нас било у јасеновцу тако и сутра кад запуца треваце нам ваки јер они сто осудјују они це набрат за србију и кад све продје онда фодју да нам паметују.

Name

Јоја

12.01.2018 19:41

Видис Пеки бас због тога и додју мудзахедини.

Name

НЕСО БЛ

12.01.2018 10:03

Најгори олос и сљам цува највецег српског криминалца у Европи милета! Стидим се сто сам србин који је родјен на Грмецу кад видим ове терористе!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

коментатор

12.01.2018 10:27

Управо сада једем Ноблице "Цути Ботино" а ни близу Зграде владе ... и ни близу СНСД на шта алудираш ! Али очигледно је да креће кампања пред изборе па и сва говна се сада рукају и то је оно најгоре ... И када видим да ће група ликова од 20+ бити "паравојна информација" само да би била нека ВЕСТ катастрофа !

Name

ТесаСрбин

12.01.2018 10:49

Мирасде не измисљај

Name

Постено

12.01.2018 10:05

Сваки велики председник има своју војску плаценика коју финансира народ.После се деси да тај исти народ страда од те исте војске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

12.01.2018 10:12

Који народ? Народа ускоро висе неце бити.

Name

јојо

12.01.2018 11:39

ако додик недобије изборе, ови ће их сигурно добити за доду

Name

ја

12.01.2018 11:55

Само сањај Мунира Има Срба и бице их а бице и Републике Српске

Name

Босанска градиска

13.01.2018 13:40

Бице Р. БИХ само неце бити народа у њој,са оваквим водјама попут додика цовица и бакира.

Name

глас народа

12.01.2018 10:06

Пишете глупости,оваква и било која друга организација се мора приклонити владајућим структурама. Они би се приклонили и било ком другом миле,вукота,чавић,тадић,перо,јанко небитно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

12.01.2018 10:06

Знаци тако.Додик основао паравојну терористицку организацију.Следи контра Додику.Ухапсите га и њега и његове криминалце док не буде касно,изазват це рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страсно

12.01.2018 10:21

Да би опстао јос на власти то му је јос и преостало да изазива босњаке и хрвате и постене србе Треба га сто прије уклонити неиде на добро пресао је дуплу црвену линију.

Name

Ре

12.01.2018 10:35

И ако буде рата веома кратко це трајати.

Name

Ре

12.01.2018 10:44

Нема висе прице нити цекања,под хитно Доду ухапсити и судити му.

Name

Логика...

12.01.2018 11:20

У праву си за рат и КРАТКО трајање истог...Бошњаци реже годинама. А што је још горе - ћуте.

Name

Баја

12.01.2018 11:40

Одврно сам Бају и ону пјесму Република Српска Био сам ти на родјењу био сам ти на крстењу с тобом пјев'о, с тобом плак'о и увијек це бити тако Реф. Ако казу, опет цу на стразу не мозе ти ниста нико, Српска Републико ако зову, опет сам у рову не мозе ти ниста нико, Српска Републико Ти си земља мојих снова земља мојих прадједова за тебе се зивот даје нек' ти име вецно траје

Name

Ре Логика

12.01.2018 11:50

Цуте а намјенска индустрија станца,300 милиона извоза у2017,за ову планирано око 500.Лагери су пуни.

Name

Рамиз

12.01.2018 11:57

Боснбјаци нису за никакв рат ако Додик изазове рат сви Босњаци це побјециу Сведску,Њемацку и Данску а пре тога це јурити Бакира и Себију да их објесе

Name

Ре

12.01.2018 16:45

Нисмо за рат, али да резимо и цутимо је тацно. Рат би трајао пар седмица јер би ми дословно само просли кроз Српску. Али није нам интерес, ста цемо, имамо пара висе од вас, мрско нам је и ста цемо са том землиом коју сте свакако оцистили од муслимана? Срам вас треба бит, Бог вас је казнио ионако.

Name

Ре Бл

12.01.2018 18:00

Ста прицас ,прво је бакир основао своје центре , засто неби и Миле .

Name

ОПЕТ ЈА

12.01.2018 10:07

Шака криминалаца и јадника које ће Сипа помести ко празан шпајз!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.01.2018 10:23

то цемо нанизати ко метар дрва једног на другог само да хоце кренути несто,,а ове слике су да препадају дјецу док им отимају мобителе и скидају јакне,,кокосари

Name

Адис

12.01.2018 11:17

Тројица ових це ријесити сву СИПУ

Name

ДрагоСипа

12.01.2018 11:37

Ово су стварно момци увјезбани и спремни а у сипи је стање катастрофално све го криминалац и лопов ,пију,пусе,дрогирају се не могу истрцати ни 100 метара .овај један набилдани вриједи висе него 100 Сипаса

Name

јојо

12.01.2018 11:48

и онда ће НАТО добити мандат да се врати у Тузлу и прошири на Брчко.

Name

ре ДрагоСипа

12.01.2018 11:55

У тебе је мозак на стероидима, као и код ових мисици.Ове у борби не мозес промасит, не трба ти снајпер.Колики су не би се могли сакрити иза тенка.Ово су само манекени, а они косцати це јурисати, ови це по граду отимати раји ствари, и Хусама и Стеванима.

Name

ЕВО И ЈА

12.01.2018 12:12

ТИ КО МАЛИ МОРА ДА СИ БИО МАЛТРЕТИРАН И ЗАТВАРАН У СПАЈЗ СТАЛНО ТИ СПАЈЗ НА ПАМЕТИ

Name

никотије

12.01.2018 10:07

Вец видзено ови запале фитиљ и повуку се онда народ гине ниста цудно

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛАС НАРОДА

12.01.2018 10:11

Ово су опасни српски терористи! Све је под контролом јер их Сипа прати и чека прави тренутак да их похапси!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

12.01.2018 10:41

Само нек пробају досао је крај ,отимању срба по РС од стране те муслиманске терористицке орагзнизције звана Сипа.Народ је спреман да се обрацуна са тим јајарама

Name

Бибо

12.01.2018 11:19

Цека сипа да они мало смрсају

Name

МИСО

12.01.2018 11:29

Браво за коментар! Те терористе Сипа це сигурно похапсити!!!

Name

ре

12.01.2018 11:34

Ове слике са пушкама су направљене изван БиХ, уколико би такво што радили унутар БиХ истог момента би били пометени као гомила балеге. Шетање градом набилданих коцкоглавих ликова у црним мајицама ништа не значи, једино не могу да вјерујем да сједе у скупштинској сали, ако је то истина, не знам, то је страшно

Name

рст

13.01.2018 21:42

хапси ти прво патриптску лигу ако имас храбрости ;)

Name

Јоја

12.01.2018 10:13

Народ који има овакву омладину треба да брине за своју будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2018 10:33

У Србији.

Name

Биса

12.01.2018 10:14

Потпуна декаденција... живио нам предсједник....и сви они који га подржавају... какви лудаци и до када тако? Некад имам осјећај као да све ово сањам. Онда се тргнем и видим да психијатрија управља РС. Поштовање болесним људима без политичког ангажмана

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕКИ

12.01.2018 10:14

Свјеове лопјове сипатреба дауапси самилетом јербо суопасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.01.2018 10:39

Опет неписмени пеки

Name

Ре Пеки

12.01.2018 11:05

НЕПИСМЕНИ ГЛУПАНЕ ОТКУД ТЕБИ СМАРТФОН?

Name

Ре Пеки,

12.01.2018 15:57

Ти си једно најнеписменије бице, процитај свој коментар "и бице ти све јасно.

Name

Имадана

12.01.2018 10:15

оваквих се ја не бојим, 120кг+, прошли рат је показао да се овакви мацани први укаке у гаће у борби. овакви су опасни само по фрижидере и стерео- уређаје , старце и ненаоружане цивиле. отров се држи у малим паковањима. поздрав правим борцима ВРС, нпр Орловима Грмеча. 5. Корпудс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Управо то

12.01.2018 10:47

Тако су у Бања Луци у Залузанима били формирани 1992 неки падобранци.Ту су као главне фаце били нека браца Сантрац из Бања Луке.Ти падобранци су тобозе били главне фаце у кафицима маскирне униформе,црвене беретке и скорпиони.Једном приликом 1992 године су их обавјестили да треба да иду на Бијело Брдо.Нико није стигао на одредисте сви су се разбјезали

Name

ре управо то

12.01.2018 11:38

хахаххаахахааххааа прави борац има срце и пушку, мишићи у тим ситуацијама не значе ништа, ово су ликови за лихварење, рекет и тероризирање нормалних грађана, чисти олош, овакви ликови се у Београду зову "талог српског друштва"

Name

Ја сам Ниџо Јабуко

12.01.2018 10:21

Мустафа, ти ли си? Видим пискараш са рајом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опа Бато!

12.01.2018 10:23

Њих је Додик ангажовао ради останка на власти. Значи они су ту ради опозиције...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јојо

12.01.2018 13:06

ако додик недобије изборе, они ће их добити за доду

Name

Опа Бато!

12.01.2018 10:24

Њих је Додик ангажовао ради останка на власти. Значи они су ту ради опозиције...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАБА11ЦЦ

12.01.2018 10:25

Кримос миле це све уцинити да сацува 100-тине милиона које је од нас покрао!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баба11ЦЦ

12.01.2018 10:43

Дацемо му јос 300 милиона ако треба одвајати од гладних усра само нек изведе Републику Српску из Буј Ха

Name

ре:баба11ц

12.01.2018 12:24

шта ћеш ти јадо да даш а сад тренутно милион % немаш ни за кавицу.

Name

Саса

12.01.2018 10:29

Где се мозе пријавити у ове јединице .Ја и моји другари би да се одмах пијавимо ко добровољци.Имам 21 год волио би да продјем обуку и да се борим за РС као и мој отац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац РС

12.01.2018 10:57

Ако буду борци као баја без опасни су али ипак ја бих њи похапсијо заједно са вехабијама из маоце и дубнице код калесије и правац голи оток са својим који води

Name

Коо

12.01.2018 11:00

Мозда ти отац није рекао, али рат је заврсен. Инаце рат није добар за дравље јер има пуно нуспојава, од губљења удова и цасти до сиромаства и изненадне или дугороцне смрти. Уз то се губи сваки смисао за зивот и оно засто си се борио нестане одмах послије рата.

Name

Дјунта бл

12.01.2018 11:18

Ботино, покри се ушима као некад твој тата.

Name

Митар

12.01.2018 11:41

И мене исто занима где се мозе пријавити.И ја би се пријавио

Name

Напред

12.01.2018 11:48

Сине, питај свог оца колика му је пензија/плата, он се сигуно није борио да Миле може у рату шверцати цигаре и нафту ,те да данас може имати стотине милиона марака. А што се тиче ових јуначина то су као и Арканови специјалци, што је рекао Манојловић за њима су ишли пуни шлепери украдене робе! А ти кад год се одлучиш узети пушку Бујрум, Босна је прогутала и већих фаца па опет опстала!!!

Name

ре: саса/митар

12.01.2018 12:27

Ооооо Рамбо извини нисам те одмах препознао!!!!

Name

К

12.01.2018 13:53

Бољети је размисљајо будцности својој.Ово 21 век .

Name

Дорбирн

12.01.2018 14:53

Сале синко,у рату не пуцас само ти,пуцају и на тебе,пуно си филмова гледо гдје не гину главни јунаци..

Name

@Саша

12.01.2018 19:42

Ти би да увећаш кућни буђет? Не добија мама довољно за тату који је оставио кости у босанским брдима, желиш да добија за још једног погинулог Тарзана? Не дао бог да крене само једна варница, не дао бог. Толико сте се уску*чили, толико вас је нормални свијет сит, не би ни до Павловића ћуприје стигли побјећи. То што мислите да се босанске патриоте некога плаше јер не реагују на сваки идиотлук, то вам је највећа заблуда у животу. Не само да се не боје ни бога, једва чекају да вас потамане као штакоре. У здравље јајаро, мали четниче у покушају... ❤❤❤

Name

Миле

12.01.2018 10:32

Бараво Срби то се трази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјунта бл

12.01.2018 11:19

Бот, бот, бот...

Name

Мица

12.01.2018 10:33

Зивјела дрзава Република Српска Зивио Српски народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

12.01.2018 10:57

Моја Мицо,сви ми Срби зелимо дрзаво са ову страну Дрине. Једни знај,а дај Бозе да гријесим,са овима на власти моземо изгубити и Републику Српску,а дрзаву са Њима добити никада нецемо.

Name

Ре

12.01.2018 11:00

Српски народ мозе зивјети а рс никад

Name

Зуте осе

12.01.2018 10:34

Поздрав брацо Срби.Зуте осе су увјек спремне

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСНА

12.01.2018 11:09

Само навалите. Цека вас мед и млијеко те добре зенске .Послије вјецни Сан.

Name

Ре Босна

12.01.2018 11:42

Ти бас хоцес да те искповају из масс граве

Name

Ре ре

13.01.2018 23:38

Ми бас хоцемо да вас наниземо ко дрва, па да видим ко це ископавати.

Name

карадјоз

12.01.2018 10:35

То брацо и патриоте.Ови су културни и не сијеку главе као мудзахедини..Зелембаци,пссст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2018 10:59

Бас си их препао са тим псссссс.

Name

Харис

12.01.2018 11:05

Ви кад зачујете текбир осиједите одмах зато пссттт.

Name

Дјунта бл

12.01.2018 11:22

У праву си ови нису опасни по људе ови детаљно "чисте" покретну имовину.

Name

Торнадо

12.01.2018 10:38

1. То је приватна додина формација 2. Недо Бог да запуца они би радили све само не ратовали 3. Ове набилдабе би један ветеран војске ПЦ растјерао као малу дјецу. 4. Народе дозови се памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалитиц

12.01.2018 10:49

Оваква говна и праве ратне злоцине. Они би први вукли тракторе пуне тудјих ствари. Смрадови једни, вријеме аркана и јука је просло. Метак у цело па нек краду од маме своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАШИНАР ВРС

12.01.2018 10:52

Оваквих и њима сличних: набилданих,тетовираних добро опремљених наоружањем и опремом видјех пред почетак и на самом почетку рата по улицама РС колико хоћете. Први у пљачки, рекетирању,ударању недужних цивила и најгласнији у пјевању патриотских пјесама, али кад се запуца и када је требало бранити из рова РС и ићи у акције у непријатељској територији нестадоше ко духови остаде само: го сељак, радник и патријахлно васпитана омладина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре прашинар

12.01.2018 11:43

браво за коментар, они су закували а сиротиња изгинула

Name

Ведран

12.01.2018 11:44

Ово су момци увјезбани и спремни погледај на yоутубе .Вехабије и мудзахири унереде гаце кад цују за њих

Name

ПРАШИНАР ВРС

12.01.2018 12:12

Ведране срећо моја сигуран сам да се ниси ни родио или си био малољетан у току рата у БиХ, и на другој страни како их ти називаш Вехабије исти су ко и ови, само јаки на коментарима и тзв стајлинг да се запуца и једни и други би обријали браде и бјежанија а остао би јадан народ да чува своју кућу и окућницу, вјеруј ми доживио сам то.

Name

јојо

12.01.2018 12:29

прашинару, ја сам био са друге стране. Пријатељу потпуно си у праву.

Name

ре: ведран

12.01.2018 12:34

иди дјете ратуј на плаy статион-у и гледај yоутубе и на томе остани. Везе ти немаш шта значи бити на надморској висини + 600 м у ушљивом рову десет дана, јести жижљив грах и чекати сваки минут да са друге стране исти такав наиђе да те простријели. А кад се, ако си сретан, вратиш послије 10+ дана у цивилизацију дочекају те овакви криминалци да те малтретирају кад изађеш са неком цурицом. И да не заборавим - немаш трти живота као у игрици ЈУНЕ ЈЕДНО

Name

Логика...

12.01.2018 11:17

ЈЕДАН метак обори СЛОНА... Ови шатирани само ОДРЖАВАЈУ будност правих патриота Босне и Херцеговине. Лијепо је видјети јавно нешто овако. Хвала БН...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мустафа

12.01.2018 11:19

Ви Срби сте слабог памцења!? Недавно су све зуте новине из Србије писале о паравојној јединици Бакира И. Цак се и званицна Србија дигла на ноге и сједницили о ”Бакировој паравојсци” од које ниста нису насли. Сада Имамо слике,имена,орузје,фантомке,руску везу и.....? Терористи,уистину,долазе са истока али не са блиског него многи близе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

12.01.2018 11:21

Јој јајара набилданих.Ових се бас нико не треба бојати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки БЛ

12.01.2018 11:22

Диктататорови изврсиоци, олос српски

ОДГОВОРИТЕ
Name

драго

12.01.2018 11:25

Пара предсједник,пара државе мора имати паравојску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац ВСС

12.01.2018 11:31

Сака јада. Гдје су били када се гинуло? У теретани. Понављам САКА ЈАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.01.2018 17:08

Такве смо одма ликвидирали.

Name

деx

12.01.2018 11:48

неписмени пауни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Октобар

12.01.2018 11:50

Ниста ново. Исту багру је скупљао и у октобру 2014.Били су смјестени у Лактасима и имали су задатак да изазову нереде уколико Додик изгуби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

несо бл за несо бл

12.01.2018 11:52

Ја се не стидим сто сам србин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

попара

12.01.2018 12:06

Ако вам је снага у овим јадницима,онда....

Name

Горан

12.01.2018 12:15

А кад си сине открио да си СрБин ?

Name

Бошњак

12.01.2018 12:37

И не требаш Нешо, жашто би! Због оваквих криминалаца са мишићима а без муда? Таквих има у свакој варошици у БиХ барем 20-так!

Name

Ре Горан

12.01.2018 21:46

Свака цаст за коментар. Грохотом се смијем ха ха ха ......

Name

Зероцоол

13.01.2018 01:09

Несо Не Требас се стидити Сто си то Сто јеси , Ови гор е Незнају ста је РАТ а ДОДИК НЕМА Мозга .

Name

Змај

12.01.2018 12:04

Ако ови удју у простор БиХ а нико не буде реаговао од власти БиХ,онда треба народ са моткама да најури овакве заједно са Додиком. Мектицу,ти сад вуцес потез,јер Додик је повукао свој.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

12.01.2018 12:08

Ботови одговорите ми шта ће и од кога ће ови да чувају српски народ,против кога ће се борити ,ко их финансира ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивши

12.01.2018 12:14

Ово је већ чисти тероризам. Већ сам писао да Миле иде у рат. Не будимо дјеца већ видјени, кад је Аркан у Хрватској по Милошевићевој наредби 'одрадјивао посао' и припремао терен за рат. Додик је врло опасан, нуди нам перспективу руске прћије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мислим

12.01.2018 12:15

Кад це да свати овај глупи народ да имамо мафију на целу РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

12.01.2018 12:19

Није проблем у овој ,,прасецој бригади", вец у томе сто је ,, од раније позната".

ОДГОВОРИТЕ
Name

роцк

12.01.2018 12:24

Дал’ је могуце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

12.01.2018 12:27

Истина је да је тероризам опасност у БиХ, само који?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

12.01.2018 12:35

Галијашевић наглашава да данас не говоримо само о одреду „Ел муџахедин“ него о армији и бригадама терориста и убица које је овај одред за двије деценије активног дјеловања обучио и произвео у БиХ. „За тај степен безбједносне пријетње данас највећу одговорност сноси Шефик Џаферовић, уз Алију Изетбеговића, креатора идеје исламског друштва, исламске власти и изградње исламске државе, који је једини, као босански ајатолах, могао наредити Расиму Делићу и његовим генералима да прећуте злочине, да заврше са операцијом `Врандук` и да сазнања из те акције и документа униште“, истиче Галијашевић. Он у ауторском тексту констатује да Алија Изетбеговић и његови политички насљедници, уз њихове слуге у правосуђу БиХ, сносе највећу одговорност због чињења и заташкавања тих и других, вјерски мотивисаних злочина, који још нису кажњени, чак ни отворени или процесуирани пред судовима у Сарајеву, нити има изгледа да то уопште и буду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исмар

12.01.2018 13:07

Галијашевић прима 1700км од милетовог лобистичког буџета. Тип није нормалан, алу као такав се родио за Србе. Ретардиран си.

Name

@Исмар

13.01.2018 05:45

Није 1700 него округло 3000КМ!

Name

ре исмар

13.01.2018 11:56

За вас муслимане, сваки ваш сународник који прича и пише истину, а иста није по матрици вашег рахметли ајатолаха алије, није урачуњљив. Ево господин Галијашевић није по вашој вољи јер пише истину о злочинима муџахедина, Хакија Мехољић и Ибран Мустафић нису урачуњљиви кад пишу истину о Сребреници, коју су они доживјели итд.

Name

Петyр Баелисх

12.01.2018 12:54

Ја олоша браћо мила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Израелац

12.01.2018 12:56

Такви у рату прво пљацкају свој народ ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук Караџић

12.01.2018 13:01

рече и написа да је правилно Српски а не Србски. Ако се већ неко декларише као србин требао би да познаје и Српски језик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

12.01.2018 13:23

Не замјери им, то су ови Нео Српи из деведесетих и њихова деца.

Name

Све магуп до мангупа

12.01.2018 13:24

Оваквих је било и у Сарајеву пред и почетком рата. Мангуписали се, фолирали, пуцали у ваздух и ово-оно, а кад је рат , нажалост, почео пуним интензитетом, "јунака" нигдје. Остадосмо ми који га нисмо хтјели, а морали смо јер је пропаганда на свим нивоима и избјегавање жеље за миром било јаче од мира. Све мангуп до мангупа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

12.01.2018 13:46

Прво Бакир сад и Миле имају приватну војску састављену од криминалаца изрода српског и муслиманског народа али узалуд им народ је јаци и од ових набилданих ми цемо милу а федерација Бакира у затвор после избора. Народ и један и други је гладан и испраца дјецу у иностранство а они се богате на нас рацун а на нас рацун финансирају и авоје војске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реган

12.01.2018 13:47

Овакви су исто тако поцетком 90- их глумили фрајере а кад је досло до срања онда их нигдје није било него су мене и многе слицне мени увукли у рат са 20 год.и мање.И само нека они и саље тразе гузици цепа ,овај пут ако хоце рат ја им казем без мене па макар морао отици на Марс.То је стока невидјена,криминалци и битанге

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

12.01.2018 13:47

Где су сад :Вуциц, Вулин, Дациц иостали.Да сазову варедну седницу.Јел сад угрозена стабилнострегије.Дасе огласи Колинда које сад угрозен БиХ.Регији

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иди бре болан..

12.01.2018 13:48

Осим за плашење већ устрашеног народа, власт би их мога користити за утјеривање пореских дугова. Да раде групно, у групама, јер једино у групама им нараста безобразлук и дрскост, силовност и безобзирност,

ОДГОВОРИТЕ
Name

напухани

12.01.2018 13:55

Злоупораба анаболичких андрогенских стероида

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.01.2018 14:01

Дзаба бицепси,боље да су радили кардио и ноге требат це за бјезање.

Name

Мико

12.01.2018 14:17

Код нас се казе ским си такав си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

српски официр

12.01.2018 14:25

Да је среће, Република Српска би за пола сата, најдаље за два сата имала на заказаном зборном мјесту у случају опасности-напада, 300-500 водова са тачним распоредом у свим општинама и људством наоружаним са дугим цијевима. Наравно, то би била војна тајна, али пошто нас воде после рата издајници, имамо кур*ц? Овако нам остаје због политичке банде, неслоге, издаје војске, и одузимања безбједносних служби, да нам неко за народни новац ствара набилдане формације које су планиране да заштите предсједника од незадовољног народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бивси ВОЈНИК ВРС

12.01.2018 15:10

Све си рекао,и све си управу Брате Србине.

Name

Име

12.01.2018 15:18

Ти водови стоје вец пред страним амбасадама Словеније,Словацке, Њемацке ....али због нецег другог и паметнијег циљу у зивоту.

Name

ПРАШИНАР ВРС

12.01.2018 16:49

Опустите се, рата у БиХ неће више бити. И онај што је био одвијао се по тачно утврђеном сценарију, да су сценаристи хтјели БиХ без Бошњака не бих их било већ 1992, да су хтјели БиХ без Хрвата не бих их било 1993 а да су хтјели БиХ без Срба отјерали бих их 1995. Овако су добили што су и хтјели, подјељен и испрепадаб народ који је задужен у њиховим банкама,јефтину радну снагу и бесплатне ресурсе које ми не знамо да искористимо.Све док враћамо камате њиховим банкама,радимо за ситне паре у њиховим фирмама и док нам користе ресурсе нема рата у БиХ.

Name

Ре Зурнал;

12.01.2018 15:08

Када мозе Баки ,сто би било мени забрањено .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сала

12.01.2018 15:19

Ово није сала наста се људи спремају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРО

12.01.2018 15:22

САМО ВИ ГЛАСАЈТЕ ЗА ДОДИКА БИЦЕ ЊИХ ЈОС ГОРИ ТРЕБА МИЈЕЊАТ ПРЕДСЕДНИКА ПОД ХИТНО ДОК НИЈЕ КАСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рациц

12.01.2018 15:39

Они су равнотеза Патриотској лиги у Федерацији БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРИК

12.01.2018 15:43

Сјецате се у Борику утакмице када су навијаци се Борца дерали Миле Лопове па пет ових горила поцели да млаве По трибинама дјецу е то су ти,БН мозе наци тај снимак и пустити у ударном термину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цдблука

12.01.2018 15:50

Какав предсједник...такви и ови из "српске цасти". Исти се лако пронадју и договоре....срамота и реалност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Банда Је То

12.01.2018 15:57

Занима ме само ста це да буде кад нестане црних фондова ције це дијете да отму и цију куцу да опљацкају,ове неоземунце хитно треба похапсити и протјерати одакле су досли. Да се овако ста јавно манифестује у Србији били би у затвору у року од одмах. Треба под хитно предузети све мјере да се ово зло заустави у корјену да се сасијеце док није касно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дамир

12.01.2018 16:08

Ово неслузи за цаст вец за срамоту они демонстрирају моц као и додик мозе радити ста год хоце гледам данас око нове биле ките заставе херцегбосне сваки 50 метара провоцирају и једни и други а ми будале сутимо и трпимо и опет вам неваљамо а највисе нас има у босни и херцеговини али ја мислим дацете ви сми себи пресудити пропаст поступцима јер вам је оцигледно да босна нигдје неце нити је икада могла .....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паравасковић

12.01.2018 16:08

Главни Додиков парагенерал је Душко Вукотић, врховни командант јединице "Ветерани РС". Али, двије бригаде су му отказале послушност, херцеговачка и романијска, кад су га ухватили како је присвојио и покрао буџет "ветерана".

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТАКО ЈЕ

12.01.2018 16:31

Вукотиц је велика лопуза и логицно је да је као такав у Бањалуци за предсједника поставио приуценог лактаског конобара Зељка Милинковица. Овај лактаски преварант и лопов је 2 пута дезертирао током рата, а Дусан Бериц га је морао протјерати из јединице, да би га касније пуковник Дупљанин хапсио у Брцком и притварао. Нема кога тај није у Бањалуци изварао и сада користи просторије тзв. Ветерана у Бањалуци за свој криминал, а све то плаца град Бањалука.

Name

Да се зна...

12.01.2018 16:14

Ех кад се пандорина кутија отвори, ствари крену сасвим неким другим током......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едо

12.01.2018 16:21

До данас нисам имао неко мисљење о странкама и мрзио сам сда и све ове из мог народа али данас сам исао за зеницу и од новогтравника до витеза сваких 50 метара застава херцегбосне онај у бањалуци ста ради да и неприцамо и опет ми неваљамо а вецина смо у босни е драги моји кад те такав бијес спопадне као мене да у овој дрзави могу радити ста год хоце онда је бакир у праву босњаци моји гласај те за сда иако није добар избор али морамо бранити насу дрзаву босну и херцеговину од ових непријатеља који су зло од зла направит цемо ми насу исламску босну вихорит це барјак на сваком цоску

ОДГОВОРИТЕ
Name

боки

12.01.2018 17:09

Прије три дана, током обиљежавања неуставног дана РС-а припадници ове паравојне формације су, такођер, учествовали у дефилеу на улицама Бања Луке. КАКВА БАГРА ИЗ ОВОГ БНТВ шта ви објављујете стварно сте багра.Нека је све како пише тако и треба.само ме занима шта то толико вас жуљаy.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

12.01.2018 17:11

Па ста сте оцекивали да це руси полати војску олос олосу припада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац прве категорије гпбнт55

12.01.2018 17:29

незнам ове момке па нећу да пљујем по њима само знам да више за лопове нећу ратовати све су покрали и уништили и ми борци немамо никаква права

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макси75

12.01.2018 18:47

Билбија волете другари из санског моста да си зив и здрав дуго година зивјело братство поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сцаниа

12.01.2018 20:13

Има их ,9000 хиљада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

12.01.2018 20:45

Највисе коментара дјеце која су одрасла уз игрице, и гледајуци филмове РАмба,Командоса и осталих пропалитета. Они који су осјетили граназе,страх,плац, смрт схватице о цему говорим. Остала дојенцад зиве у филмовима и видео игрицама. Разлика је сто кад у рату погинес нема новог рестарта и опет из поцетка. Берте дјецо памет, ако вам га нису свраке вец попиле.

Name

Слоба

12.01.2018 21:55

Нема ту србина . а ни цасти . гледали су превисе филмова . један прави српски борац . када бих махнуо руком њих неби било нигде .

ОДГОВОРИТЕ
Name

којестарије

12.01.2018 22:32

набилдовани балванари,није ваљда мило се пласи да га неко не ухапси па насо ове да га цувају.Јадан прецједник јос нам јадније републике.неце њега јос дупло висе ових балвана сацувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Здравко

12.01.2018 23:18

Ито вам је васа борба дала да имате патријаха на целу са њима за марсала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх и несигурност грађанства

13.01.2018 01:06

Српска част је некакав пандем Исламској држави. Људи на сликама личе на припаднике МЦ бандита. Њих мора бити пуно те Власти се не усуђују да их узнемире. Засигурно да се људи који нису Срби боје. Нико не жели да му они дођу на врата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

13.01.2018 02:02

И'ма један филм апсолутни сто .

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

13.01.2018 05:40

ШЉАМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

13.01.2018 11:33

Да се разумемо, нисам присталица нити цлан ни једне партије. Излазим на изборе и гласам за оног који ми се уу том моменту уцини адекватан.Питам се коме сметају ови момци? Данас сваки иоле имуцан цовек има своје добро обуцене специјалце. Засто их не би било око господина Додика свеједно ста с њима намерава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родољуб

13.01.2018 17:11

А што ће то 'господину Додику'..??!! 'Господин Додик' има на располагању сву полицију МУП-а РС-а, униформисану и неуниформисану, јавну и тајну, укључујући и корпус савјетника, јавних и тајних, видљивих и невидљивих.

Name

за Родољуб

14.01.2018 10:01

Не знам ја ста це му. Искрен да будем, не интересује ме.Оваквих и слицних момака имају око себе и неки који не би смали да их имају.Мозда му треба неко у кога би имао висе поверења. Мислим да се непотребно дизе велика прасина око овога а ниста се неце променити,. Ако их има, имаце их.Ако су само досли у посету,отици це.

Name

Брод

13.01.2018 11:37

Кад дође до протеста ови наступају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павле

13.01.2018 12:53

Камо среце да је то све истина сто сте написали!!! Пс. Мене су синоц телефонирали да се спремим за мобилизацију,хахахаха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДОВАН ИИИ

13.01.2018 15:50

Ове тетовиране цримосе требали смо испребијати одмах чим су дошли у БЛ, па да праве селфи голи, као Гробари оне хулигане из СТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашковић

13.01.2018 17:43

Мислим да већина оних који читају ове вијести и остављају небулозне коментаре нису уопште свјесни озбиљности ситуације. Није ово шала и пуко подгријавање страсти пред "Изборе". На милиметар смо до потпуног тоталитаризма који ће на овим јебеним просторима показати нацрње лице. Већина се скрива иза бомбастичних надимака на форумима и "паметовања" до изнемоглости. Које од вас јебени форумаши ликом стао уз штрајкаче жељезница, уз обесправљене просвјетне раднике, уз гомиле беспослених и гладних што бауљају улицама наших градова заобилазећи скрушено џипове на треотоарима које нико ни погледати не смије. Нико. Типично Српски. Сви знају шта је исправно а нико к....не мрда. Само прдите и паметујете док вам нико лице не види. Јебите се форумаши. Због вашег "патриотизма" нам и раде ово што раде. Изгураће мафија своје. Видјећете. Али нећете сви моћи побјећи у иностранство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То је Балкан Расковицу

14.01.2018 10:11

Много бринес,брате.Опусти се.

Name

Магистра витае

14.01.2018 13:28

Еј Рашковићу, застани мало, повуци ручну..??!! Па српско није протестовати већ трпити и птатити. И себе и поросдицу. И зато памет у главу а главу доље. И језик за зубе. Има ко да мисли и говори. Још давно онај архипастир, што га и крива и дужна посветише, рече и записа: На небу бог, на земљи господар, у кући домаћин. Ето то је та чаробна матрица, универзална формула влкасти и владања.

Name

рст

13.01.2018 21:45

хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=8АЛоу_кМQЦУ за неупуцене, ови момци нису цланови никакве паравојне јединице вец само цланови легално регистрованог угрузења градјана. нису никакви терористи нити војници вец легална навијацка група Србијанске репрезентације, мото клуб, добротвори, спортисти,итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма дај

14.01.2018 09:48

О цему ти прицас.Па сто онај сто блентаво гледа дрзи пускомитраљез у руци.Откад се навијаци наорузавају до зуба.И јасамнавијац па носим заставице,трубе.

Name

Емпирија

14.01.2018 13:44

Са овима на сликама релативно лако се може изаћи на крај. Њих једна обична просјечна камера може неутралисати. Чим угледају камере они се преобразе, напну мускуле и не дишући према камери се окрећу и намјештају. Док камера прати они не дишу. А да камера маломпродужи своју мисију они без ваздуха остају и онесвијешћени падају. Претварају се у гомилу масног тетовираног длакавог меса, што на дуго и на широко тукне на устајалост и трулеж. И памет им је таква,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марконе

14.01.2018 18:15

Добро јутро ..па то је Миле формирао давних дана,само сто се зову јединице за специјална дејства,антитерористицки тим,Алфа,итд...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Јовановиц

15.01.2018 02:42

Да ли је могуце да ни Тузаство у БЛ ни друг Лепир а ни СИПА И Тузилатво БиХ не виде да су људи наорузани дугим цијевима? Знају ли они да су наорузани припадниц Сбске братије поцинили кривицна дјела из цл. 399. КЗ РС и 193а КЗ БиХ? Да ли пасивност органа гоњења знаци директну подрску овој врсти криминала? А ко онда руси правну дрзаву и сигурност градјана? Зато тако улазе у Скупстину у којој раде представници народа. Па то није могуце ни у Колумбији ни на Филипинима гдје банда из народа изникла. Је ли ова власт стварно дотле досла да на овај нацим пријети народу? Страсно, ста све сизофренија великих мозе уцинити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влада

20.01.2018 10:19

Јој сто ми зао сто касније цитам ову вест ... ста се лозите људи, овакви папани мисице имају само за износење фризидера, ал нису лоси мало за подизње морала у ратном срању. у сваком слуцају рата бити неце, јер це страдати они сто хускају на рат. народ се опаметио и неце висе пуцати брат на брата, вец онај ко рат зели у куци це му бити, просто да простије не мозе бити.

ОДГОВОРИТЕ