Енигма Доналд: Динамо повећао цифру!

Звезда не може да му понуди 700. 000 евра! Све извеснији растанак Холанђанина и црвено-белих.

Фудбал 12.01.2018 | 15:15
Енигма Доналд: Динамо повећао цифру!
Габонац Гелор Канга је добио конкретну понуду Спарте, данас би трансфер могао да буде реализован, а његовим путем могао би да крене Мичел Доналд.

Тачније, Гелор Канга ће постати становник Прага, док би холандски везиста требало да се врати у Русију. Динамо из Москве је одавно изразио жељу да ангажује холандског везисту. Плавци су Доналду понудили 600.000 евра по сезони, а према сазнањима Новости Плавци су појачали услове, јасно показавши да  имају грозничаву жељу да доведу једног од најбољих првотимаца Црвене звезде. Према истим изворима Динамо је спреман да црвено-белима на име обештећења уплати 500.000 евра.

Капитен Црвене звезде се није изјаснио, али све је извесније да неће продужити уговор са српским вицешампионом. Доналд је обавио неколико разговора са челницима клуба после којих је било јасно да Црвена звезда не може да испрати жеље високог Холанђанина. Незванично се може чути да је Доналд тражио годишња примања од 700.000 евра што би га учинило најплаћенијим фудбалером Црвене звезде.

Доналд је велика жеља тренера Динама Дмитрија Хохлова. Црвено-бели ће се у случају одласка Доналда фокусирати на довођење Александра Игњоског. Некадашњи репрезентативац Србије је пре новогодишњих празника обавио разговоре са људима са Маракане. Рекао је да је задовољан понудом, али да би остао у Немачкој зарад добијања тамошењег држављанства.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар