ЗВАНИЧНО: Рикардињо у Русији!

Играће за Тосно! 

Фудбал 12.01.2018 | 09:15
ЗВАНИЧНО: Рикардињо у Русији!
Рикардињо у Русији! Доскорашњи фудбалер Црвене звезде требало би да буде узданица екипе Тосна у борби за опстанак...

Рикардињо Кавалканте Мендеш (28) од четвртка је члан руског прволигаша Тосна, са којим је потписао уговор на 18 месеци.

Он ће пробати да помогне Тосну да избори опстанак у елитном друштву, у које се пласирао прошлог лета. Нови Рикардињов клуб ће у пролећни део сезоне ући са 14. позиције у лиги која броји 16 тимова.

Офанзивни "везиста" обрео се у Русији након што је у децембру споразумно раскинуо уговор са Црвеном звездом, која га је довела као велико појачање из молдавског Шерифа. Тамо је као најбољи стрелац допринео освајању "дупле круне", али у Србији није успео ни изблиза да понови таква достигнућа.

У црвено-белом дресу је наступио на свега девет мечева, од тога шест у Лиги Европе, односно квалификацијама за то такмичење.

Он је потписао уговор на годину и по дана, а клуб га је и званично представио на свом Твитер профилу.

Данас у току дана појавила се информација у турским медијима да га жели Генчлербирлиги, али се испоставило да се бивши играч Шерифа и Звезде одлучио за Тосно.

Тамо је отишао као слободан играч, пошто је претходно раскинуо уговор са Црвеном звездом. Некако није успевао да се наметне у Звезди и испуни захтеве стучног штаба, сакупио свега 624 минута на терену.

Занимљиво, Рикардињо ће у Тосну играти са бившим играчем Партизана и Војводине Николом Трујићем.

Тосно се тренутно налази на 14. месту на табели Премијер лиге Русије са 20 освојених бодова и чека га грчевита борба за опстанак.

У овом руском тиму сматрају да ће им овај 28-годишњи Бразилац помоћи у томе.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар