Осми одлазак из Хумске!

Црно-бели табор напустио и некадашњи дефанзивац Рада, Лазар Ћирковић.

Фудбал 12.01.2018 | 08:45
Осми одлазак из Хумске!
Наставља се одлив прекобројних играча из Хумске. Након Петра Ђуричковића, ФилипаКљајића, Мохамеда ел Монира, Шаше Марјановића, Теофилуса Соломона, Алена Стевановића и Ђорђа Лазовића црно-бели табор ове зиме напустио је и Лазар Ћирковић.

Некадашњи штопер Рада споразумно је раскинуо уговор са српсим шампионом и слободан је у избору нове средине. Ћирковић је у Хумској освојио две шампионске титуле и један Куп Србије, али се у последње две сезоне није наиграо. Прошле је забележио само један наступ у Суперлиги, а ове три, уз четири меча у квалификацијама за Лигу шампиона против Будућности и Олимпијакоса.

Чисте папире раније су добили и Ел Монир, сада члан Орландо Ситија, Ђуричковић, који је потом потписао за Ксанти, Стевановић, нови првотимац јапанског Шонан Белмареа, баш као иСаша Марјановић и Ђорђе Лазовић, који још увек траже најбољу опцију за себе. Филип Кљајић је позајмљен Платањасу, док је Соломону истекла позајмица из Ријеке.

Ћирковић (25) је у Хумску стигао у августу 2014. године, када је као слободан играч ставио параф на четворогодишњи уговор, али се са црно-белима растао шест месеци пре истека истог.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар