Бајерн жели да задржи Хајнкеса!

Тренер Бајерна из Минхена Јуп Хајнкес поновио је да неће продужити уговор, али управа клуба жели да га убеди да и наредне сезоне остане на клупи.

Фудбал 15.01.2018 | 08:00
Бајерн жели да задржи Хајнкеса!
После првог дела сезоне Бајерн има 11 бодова предности у односу на другопласирани Шалке, екипи добро иде у Купу Немачке и Лиги шампиона, па је управа клуба задовољна.

Хајнкес се у септембру четврти пут вратио у Бајерн, а у последњем мандату 2013. године предводио је клуб до "трипле круне", првенства, Купа и Лиге шампиона.

Он је прошлог септембра на клупи заменио отпуштеног Карла Анчелотија и од тада има само један пораз, од Борусије Менхенглдбах у новембру (1:2), а у осталих 15 утакмица Бајерн је победио.

Хајнкес се вратио из пензије у септембру када је рекао да у тешким тренуцима чини услугу клубу и да неће остати по завршетку сезоне.

"Већ сам све рекао на ту тему. Не желим да кажем ништа друго", рекао је 73-годишњиХајнкес.

Председник Бајерна Ули Хенес рекао је да је повратак Хајнкеса на клупу "добитак на лутрији уз џекпот" и да је кандидат за тренера и за наредну сезону.

Директор Карл Хајнц Румениге похвалио је Хајнкесову радну етику, искуство, темперамент, начин којим се опходи према играчима, као и то што много пажње посвећује детаљима.

Управа жели да Хајнкес остане, као и играчи.

"Наравно да то можемо да замислимо", рекао је фудбалер Арјен Робен.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар