Бесплатан концерт код храма

Више од хиљаду Београђана свих генерација окупило се вечерас на платоу код Храма Светог Саве, где у оквиру манифестације "Божићно сеоце" наступају Сергеј Ћетковић, Јелена Томашевић и Лена Ковачевић.

Република Српска 10.01.2018 | 22:07
Бесплатан концерт код храма
Добар провод љубитеља домаћег попа не спречавају ни ветар, ни нешто хладније време, а публика углас пева са расположеним Сергејем Ћетковићем његове најпознатије хитове, јављају репортери "Блица".

У музици колеге пред бином је уживала и Лена Ковачевић, чекајући наступ. У првим редовима је и доста деце, која су се на крају Ћетковићевог наступа попела на бину са поп-певачем и пратећим бендом. Међу њима су и гости вечерашњег концерта, чланови инкузивног хора "Исон" из Новог Сада.



"Доћи ћу ја код вас", узвратио је Сергеј уз осмех.

- Све вас је више, а бина нам је мала - рекла је Лена Ковачевић, поздрављајући присутне и пожевши им срећне празнике, а потом запевала Бајагину песму "Добро јутро, џезери".



Уследиле су и друге песме са њеног албума на којем је отпевала џезиране верзије хитова Бајаге и Инструктора.



Песмом "Тихо да те не чује" нешто после 21 сат наступ је започела и Јелена Томашевић. Међу публиком је било и оних који су заплесали, а парови су размењивали пољупце.



Празнична атмосфера се и даље осећа у "Божићном сеоцету", посетиоци обилазе тезге, а штандови са куваним вином су отворени. Концерти на бини на платоу биће настављени. За 15. јануар предвиђени су наступи Душана Свилара и „Неверних беба”, а дан касније требало би да наступе Слободан Тркуља и Жарко Данчуо.

"Божићно сеоце" траје до 28. јануара.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар