Интер - ништа Деулофеу! Имају две нове мете!

За трећу је борба са Наполијем! Неразури променили курс у прелзаном року.

Фудбал 12.01.2018 | 23:50
Интер - ништа Деулофеу! Имају две нове мете!
Финансијски фер-плеј и вето из Кине на велика улагања су Интеровим оперативцима везали руке у зимском прелазном року. Од Пастореа и Мхитарјана нема ништа, највероватније ни одДеулофеуа којег Барса жели да пусти само на позајмицу с обавезним откупом уговора.

Зато је Интер променио курс и окренуо се другим решењима. У први план интересовања миланског клуба су искочили Рафиња Алкантара и Андре Ширле! Обојица су вишак у својим клубовима који би их радо дали на позајмице, што је и кључ Интерове приче. Неразури могу да доведу појачања само на позајмицу, због проблема са финансијским фер-плејом и забране кинеских власника на трошење великог новца за појачања.

Ширле је незадовољан у Дортмунду, речено му је да ће добијати шансу са клупе, а он је преко свог агента поручио клупској управи да жели да оде. У Дортмунду немају ништа против, само да га скину са платног списка. Заинтересовани су Евертон, Вест Хем и Штутгарт, али Интер је ипак већи клуб од свих њих и занимљива прилика. Остаје да се види да ли ће Неразури прихватити да плаћају цео уговор Ширлеа до краја или ће покушати да избоксују да део плаћа и Борусија. Немцима свакако не одговара ова друга опција и зато би га они радије пустили у Енглеску.  

Слична ситуација је са Рафињом. Валверде не рачуна на њега, а и прошлог лета је нуђен преко менаџера Милану и Интеру. После доласка Кутиња и опоравка Дембелеа, за Рафињутек нема места у Барси. Проблем је што је дуго био повређен. Тек се вратио и представља ризик за сваког послодавца. Али је макар јефтин што је Интеру најбитније у овом тренутку.

Трећа Интерова опција се укрстила са Наполијевим интересима. Реч је о Симонеу Вредију који блиста у Болоњи. Наполи покушава свим силама да га ангажује и Болоња је већ прихватила понуду Наполитанаца од 28.000.000 евра. Међутим, играч за сада одбија селидбу у Наполи јер га је страх да ће завршити на клупи попут Максимовића, Рога, Ђакеринија и неких појачања на којима је Сари инсистирао, а онда их закуцао за клупу. С обзиром да га Наполи хоће као прву алтернативу Инсињеу, Каљехону и Мертенсу, Вердијев страх је оправдан. Ако не прихвати понуду, Наполитанци ће се окренути довођењу Деулофеу, чиме ће Интеру оставити отворен пут за Вердија наредног лета.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар