Бели и Боби непримјетни у поразима, Јокић промашивао!

Јокић се испромашивао у победи Денвера! Никола Јокић имао је слабо шутерско вече у победи Денвер Нагетса против Јуте Џез – 99:91.  Бели и Боби неприметни у поразима Вулвса и Пистонса! Поред Николе Јокића, претходне ноћи на паркетима НБА лиге нашла су се још два репрезентативца Србије.

Кошарка 06.01.2018 | 12:30
Бели и Боби непримјетни у поразима, Јокић промашивао!
Српски центар је на паркету провео 32 минута и за то време остварио осам поена, десет ухваћених лопти, четири асистенције и једну украдену лопту, али је погодио свега три од тринаест упућених шутева – 2/9 за два, 1/4 за три.

Најзаслужнији за 21. тријумф домаћина у сезони били су Џамал Мареј са 26 поена и шест скокова, односно сјајни резервиста Треј Лајлс који је имао исти број поена и скок више.

Двоцифрен учинак имали су још Гери Херис са 13 и Вил Бартон са 12 поена. 

У редовима гостију се поново највише истакао руки Донован Мичел са 15 поена, седам скокова и пет асистенција, Рики Рубио је уз 15 поена имао и пет ухваћених лопти, док је Дерик Фејворс уписао дабл-дабл са 14 поена и десет скокова. 

Јута је остала на 16 победа претрпевши 23. неуспех.



Бели и Боби неприметни у поразима Вулвса и Пистонса! Поред Николе Јокића, претходне ноћи на паркетима НБА лиге нашла су се још два репрезентативца Србије.

Ипак, Немања Бјелица и Бобан Марјановић нису успели да остваре запажен учинак у поразима Минесота Тимбервулвса, односно Детроит Пистонса.

Вулвси су изгубили на гостовању Селтиксима у Бостону 91:84, а некадашњи МВП Евролиге је за десет минута у игри имао по два поена (1/3 за два, 0/2 за три) и скока.

Домаћине је до славља предводио Маркус Смарт са 18 поена и по три ухваћене лопте и успешна додавања, док је Кајри Ирвинг био близу трипл-дабла са 16 поена (5/12 за два, 1/4 за три), девет скокова и осам асистенција. 

Тери Розир додао је 14 поена и девет скокова с клупе, док је Ерон Бејнс имао 11 поена и десет ухваћених лопти. 

Код гостију је блистао Карл-Ентони Таунс са 25 поена (8/12 за два, 1/4 за три) и чак 23 скока, али су само још Џими Батлер са 14, односно Џамал Крофорд са 13 поена били колико-толико на потребном нивоу.



С друге стране, Боби је добио седам минута од Стена ван Гандија против 76ерса у Филаделфији, али су Пистонси одиграли очајан меч и потпуно заслужено су претрпели тежак пораз – 114:78.

Центар репрезентације Србије погодио је само један од четири шута за два поена, ухватио је две лопте и имао једну асистенцију.

Само четири играча у тиму гостију имала су двоцифрен учинак – Тобајас Херис са 14, Иш Смит и Ленгстон Галовеј са по 11, односно Андре Драмонд са 10 поена, уз осам скокова и пет асистенција.

Фила је одиграла сјајан тимски меч пошто су сви чланови стартне петорке имали преко десет поена, као и резервиста Тимови Луваву-Кабаро.

Најбољи је био Џоел Ембид са 23 поена (8/14 за два, 1/2 за три) и девет ухваћених лопти, а Џеј-Џеј Редик убацио је два мање. Бен Симонс пружио је још једну разноврсну партију са 19 поена, девет асистенција и четири скока, док су Роберт Корвингтон и Дарио Шарић додали по 11.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар