Аплауз Звездаша изненадио Шараса!

Нисам знао што! "Прошле године сам се освртао, гледао ко улази иза мене", насмејао се тренер Жалгириса и захвалио навијачима црвено-белих на дочеку.

Кошарка 06.01.2018 | 08:45
Аплауз Звездаша изненадио Шараса!
Шеф струке Жалгириса Шарунас Јасикевичијус, легенда литванске и европске кошарке, поново је дочекан аплаузима навијача Црвене звезде мтс у хали "Александар Николић".

Као и прошле године, Литванац је лепо дочекан пре утакмице у београдском храму кошарке и поново га је такав пријем изненадио.

"Већ другу годину се нисам захвалио за то, у праву сте. Изненађен сам, не знам зашто то, с обзиром на то да сте браћа са Олимпијакосом, а ја сам био на другој страни", насмејао се освајач Евролиге са Панатинаикосом.

"Хвала вам, прошле године нисам ни махнуо навијачима, био сам у шоку и гледао сам ко улази иза мене. То ми је велика част, верујте ми".

''ЗВЕЗДА КАО ЖАЛГИРИС"

У коментару утакмице, Јасикевичијус је рекао да је победио "паметнији тим" и да његови плејмејкери понекад нису разумели шта је идеја екипе у нападу.

Такође, повукао је и паралелу између вечерашњих ривала.

"Звезда је као Жалгирис. Сваке године почињемо уз предвиђања да ћемо победити две утакмице и увек добијамо 'велике момке'. То је најбољи пример да новац није све", додао је Жалгирис.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар