Волф: Чоколадице Доналду Трампу!

Аутор књиге "Ватра и бијес: У Трамповој Бијелој кући", која је дигла велику прашину, Мајкл Волф изјавио је да му амерички предсједник Доналд Трамп позивима да се заустави публикација те књиге помаже да прода више примјерака и да би желио да му пошаље чоколадице.

Свијет 05.01.2018 | 17:19
Волф: Чоколадице Доналду Трампу!
"Гдје да пошаљем кутију чоколадица?", упитао је Волф, гостујући у емисији Тудеј шоу на Ен-Би-Сију, пренио је АП.

Волф је рекао да је разговарао са Трампом послије инаугурације и да је "опуштен" што се тиче свега што је написао у књизи која је разбјеснила Трампа.



Би-Би-Си преноси да је Волф рекао да Трамп има "мање кредибилитета од можда било кога ко је у овом тренутку ходао Земљом".

Волф наводи да све Трампово особље сматра да се амерички предсједник "понаша као дијете".

"Овај човјек не чита, не слуша. Он је као флипер, само пуца са стране", рекао је Вулф.

Адвокати америчког предсједника покушали су да спријече објављивање књиге која је изазвала политичку буру и у којој се наводи да Доналд Трамп није очекивао изборну побједу, да није био припремљен за ту функцију, као и да "предсједник САД ништа не чита".

Послије тога, издавач је одлучио да књига буде објављена раније, већ данас.

Уочи објављивања књиге, Трамп је синоћ објавио твит у ком тврди да никада није причао са аутором Мајком Волфом, нити му је икад дозволио приступ Бијелој кући.

Књига је заснована на више од 200 интервјуа са предсједником САД, најближим сарадницима и члановима администрације, а у којој се описују унутрашње борбе у Бијелој кући, чак и то да неки од најближих Трампових сарадника изражавају презир према њему.

Волф (64) је бивши колумниста Њујорк магазина и Венити фера.

Извор: Тањуг

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

краљ

05.01.2018 17:04

невјерујем да је овај wолф иста у тој књизи измислио, уосталом само би дјецји мозак ступио у овакав брак, и јос стоста урадио сто је овај цовјек урадио свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста лупетас

05.01.2018 17:16

Ста је то Трумп урадио свијету? Наброји!

Name

Било је и прије слицних Трампу

07.01.2018 23:34

Цовјек је неспособна расистицка будала која је греском досла на цело најутицајније дрзаве на свијету.Код нас су га подрзавали јер овдје вец дуго владају такви типови а било је и неоснованих надања код политицки неписменог пука која су подгријавали спин струцњаци да це његов долазак промијенити политицку карту Балкану.Од времена подрске "Трампу Србину" кола ова небулозна реценица "Ста је Трамп урадио свијету"?Да је ико од тих који су јекористили процитао информације о барем вазнијим догадјајима у свијету знао бих да су вецину ратова изазвали бас овакви ликови којису залутали у једну озбиљну професију.

Name

Јоми

05.01.2018 17:26

Имамо и ми Трампа

ОДГОВОРИТЕ
Name

05.01.2018 20:29

Немамо.