Убио шест особа: Потрага у току

Бугарска полиција започела је потрагу за починиоцем шестоструког убиства у новогодишњој ноћи у Новом Искару код Софије, након што је утврђено да нико од убијених није извршио самоубиство.

Регион 03.01.2018 | 22:54
Убио шест особа: Потрага у току
Директор Националне истражне службе Борислав Сарафов изјавио је данас да су све жртве убијене са више хитаца из ватреног оружја.

"Није јасно да ли су сви убијени из истог оружја, чекамо извештаје стручњака. Предстоји пуно посла у лабораторијама", рекао је Сарафов.

Начелник Полицијске управе у Софији Младен Маринов каже да полиција истражује пословање једног од убијених - Неделча Јунакова.

Он је додао да се провјерава и начин на који је Јунаков стекао имовину у Новом Искару, гдје је са породицом живио више од годину дана.

Маринов је навео да није пронађено оружје којим је почињено шестоструко убиство.

У новогодишњој ноћи у породичној кући у Новом Искару убијени су Неделчо Јунаков /42/, његов син Георги Јунаков /20/, Неделчова ташта Елена Бурџијева /64/, пасторка Нанси Иванова /17/, њен момак Боби Иванов /19/.

У оближњој шуми у бунару је пронађено тијело Кети Кухове /45/ за којом је полиција објавила потрагу након што је пронашла тијела петоро убијених.

Близу бунара пронађен је и њихов породични џип.

Послије убиства, које је откривено јуче након што је брат Неделча Јунакова пријавио полицији да већ данима не може да успостави везу с њим, у јавности су се појавиле разне верзије - од тога да је убиство извршио Неделчо, а затим починио самоубиство, до тога да је убица његова невјенчана супруга Кети Кухова.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар