Гагић званично у Партизану!

Показао сам коме сам веран! Српски кошаркап Ђорђе Гагић вратио се у Партизан, а на мечу против Задра имаће повратнички дерби.

Кошарка 03.01.2018 | 19:15
Гагић званично у Партизану!
Гагић је након одласка из Партизана играо за Газијантеп, Бриндизи, Тенерифе, Цмоки, Истанбул и Јешилгиресун, одакле се и вратио у Београд.

По потписивању једноипогодишњег уговора са црно-белима, двадесетосмогодишњи центар је изјавио:

"Срећан сам што сам поново у Партизану и што имам прилику да поново заиграм у црно-белом дресу. Било је разних тумачења и нагађања када сам одлазио и на то не бих волео да се пуно враћамо. Мислим да су моја досадашња каријера и мој, данас и формално, повратак у Партизан, показали коме сам веран и коме припадам. Радујем се сарадњи са тренером Чанком и једва чекам да поново истрчим пред гробаре."

Ђорђе Гагић поново у Партизану! 

Некадашњи центар Парног ваљка, вратио се у редове црно-белих и сутра ће, на мечу против Задра, имати повратнички деби. Гагић је након одласка из Партизана играо за Гацијантеп, Бриндизи, Тенерифе, Цмоки, Истанбул и Јешилгиресун, одакле се и вратио у Београд. 

По потписивању једноипогодишњег уговора са црно-белима, двадесетосмогодишњи центар је изјави

"Срећан сам што сам поново у Партизану и што имам прилику да поново заиграм у црно-белом дресу. Било је разних тумачења и нагађања када сам одлазио и на то не бих волео да се пуно враћамо. Мислим да су моја досадашња каријера и мој, данас и формално, повратак у Партизан, показали коме сам веран и коме припадам. Радујем се сарадњи са тренером Чанком и једва чекам да поново истрчим пред гробаре", истакао је Гагић. 

Нови-стари центар Партизана, задужио је дрес са бројем 41. 

Гагић није могао да буде регистрован све док Кевин Џоунс није исплаћен, тако да је Партизан измирио дуговања према овом кошаркашу у висини од око 30.000 долара.

Нови-стари центар Партизана, задужио је дрес са бројем 41.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар