Уснули Вељко и досадна панорама

Бањалука је веома монотона и досадна, бар се то може закључити по фотографијама уснулог сина Вељка како спава на рамену маме Цеце док она "разгледа панораму пријестонице Српске".

Република Српска 03.01.2018 | 09:54
Уснули Вељко и досадна панорама
Пилоти Додиковог хеликоптерског сервиса имају тако меку руку, јер њежно, мирно и пријатно управљају хеликоптером да се Вељко добро наспавао и припремио за дочек Нове године док је његова и српска мајка Цеца неколико минута разгледала Бањалуку и снимила промотивни видео за своје фанове, у коме се одморни Вељко напрасно појављује чио и наспаван са сунчаним наочарима!?



Да је Цеца у Бањалуку дошла хеликоптером Владе Републике Српске потврђује и њена изјава за телевизију ПИНК БиХ, коју је дата непосредно уочи почетка новогодишњег концерта у Бањалуци, у коме каже да се она и Вељко нису бојали лета и да су били опуштени.



Проблем није што Цеца накнадно покушава обманути јавност и брани своје пријатеље политичаре, проблем је што јавност грубо обмањују владини службеници и Додикови блиски сарадници.

Није ово први пут да се наши вождови и њихови најближи сарадници смију у лице нацији и вријеђају нам интелигенцију. Зар је јефтин, груб и лажни спин о панорамском хуманитарном лету велике добротворке, која је за пар сати из Бањалуке одлетјела кући са шестоцифреном цифром на рачуну, нешто тежи од тврдњи наших вођа да ће нам бити боље кад поскупи гориво, Трампових позивница на инаугурациони бал у седмом реду, одустајање од референдума јер нема консензуса и подршке кукавица из издајничке опозиције, или спина да добро живимо и да нисмо презадужени иако половину прихода дајемо на отплату кредита???



Није Цеца дугме, и што се српска мајка не би возикала нашим хеликоптером, када се цијеле властелинске породице, њихови кумови, родбина и пријатељи, током године возикају владиним авионима и хеликоптерима од азурне и хрватске обале до Кипра о трошку буџета и на грбачи народа? Ако може замјеник начелника сиромашног Калиновика, чувени Радомир Сладоје звани Деба, да крстари Медитераном са својом породицом на луксузној јахти, зашто Цеца не би долетјела у Београд о трошку грађана Српске? Народна пословица каже „Кад иде јуне, нек иде и уже“.



Свима је одавно познато да је наш предсједник и Отац нације велики каваљер широке руке, и да воли да части своју дјечицу, кумове, партијске другове и пословне сараднике тајкуне. Проблем је само у томе што их не чашћава из свог џепа, већ из буџета и ИРБ-а, од народних пара које су сиротињи узете од гладних уста. Па зар Отац нације није частио свог синчину са 3 000 000 марака из ИРБ-а да се не би дрогирао? Зар нису кћерка и невјеста отвориле луксузни ресторан „Агапе“ у „ђурићевој Боски“ и центру Бањалуке?



Колико стотина милиона марака су из буџета добили разни Станковићи, Чичићи, Радишићи, Калдере, Рогулићи, а ми се сада секирамо око резервоара керозина? Зар није пропало стотине милиона марака у ИРБ-у, Банци Српске и Бобар банци на чашћавање својих кумова, родбине, пријатеља, тајкуна и шармантсних дворских новинарки са РТРС-а, а да се нико од одговорних из власти није ни почешао а камоли забринуо? Додик и камарила и јесу бахати и осиони, не боје се народа, ни Бога ни институција, јер су им многа нечовјештва и зла до сада прошла некажњено!?

Не знам да ли је Цеца за дочек нове године пјевала пјесму „Милораде бекријо све си паре пропио, попио си и ливаде Црни Милораде“, али је свакако био ред да се бар на фајронту одпјева хит који је обиљежио владавину Милорада Бекрије Каваљера, који је попио и проћердао сво богатство, руднике и ливаде Републике Српске остављајући иза себе пустош, дугове, кредите.

И док су се јавност и гладни грађани Српске расправљали јел се синчина Вељко добро наспавао на мамином рамену за пар минута панорамског разгледања Бањалуке, Отац нације већ је истим хеликоптером слетио у Требиње и измамио осмјех слављенику Григорију. Григоријево срдачно руковање са бекријом Милорадом и дон Лакијем Лучианом Петровићем, широк осмјех и нескривено одушевљење говоре више од хиљаду ријечи.



Прије пар мјесеци Григорије је лично својим потписом узео нових 1 100 000 марака од продаје земљишта у бившој касарни ВРС, којим га је 2009. даривао каваљер Милорад, и о чему ћу ако Бог да опширније да пишем док прођу Божић и празници. Осмјех и одушевљење говоре да је каваљер поново био широке руке, и да је Григорије добро утврдио пазар пред октобарске изборе. Небитно је да ли ће се возати луксузним мерцедесима, јахтама, хеликоптерима или авионима, кључно је да су каваљер Милорад, Григорије и Лаки Лучијано склопили још један рачун у коме је народ крчмар, како би наивне Херцеговце у октобру поново жедне превели преко воде, и онда се још се још 4 године возикали, арчили и уживали на народној искривљеној грбачи.

Небојша Вукановић

Коментари / 68

Оставите коментар
Name

Гојко

03.01.2018 08:57

И затуцана опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

03.01.2018 09:45

Није затуцана, већ купљен врх СДС-а и ПДП-а. Курта и Мурта у пуном сјају!

Name

Ре:

03.01.2018 09:47

Није затуцана,већ још немоћна.Ово је пљачка буџета а ту друже Опозиција нема увид.Скупстина не ради,Влада слуша кабадахију уцијењена,и против таквих је тешко друже.Резим је то бахати који купује и посланике и новинаре и привреднике.Огроомна камарила нерадника полтрона улизица.

Name

Дејо

03.01.2018 10:53

Назалост,као и власт,Опозиција је,ријецима Дзонија Стулица,скуп интереса бескорисних људи.А бескорисни људи нису у стању да доносе рационалне,здраворазумске одлуке.Зато И нису у стању да побједе Милу који малтене свакодневно прави нове гафове,а они нису капацитет да искористе те његове греске,нису у стању да побједе цовјека који је унистио све око себе.Јадни су и једни и други,а и ми са њима.

Name

Сањо

03.01.2018 11:15

Вукане колика је твоја плата.

Name

Дједовина

03.01.2018 11:36

ЉУДИ ОВО ЈЕ ЦОВЈЕКОВА РЕПУБЛИКА.ЉУДИ КОЈИ СУ ПАМЕТНИ БЈЕЗЕ ЈА САМ ДАНАС ЦЕКАО НА ГРАДИСЦИ 3 САТА ТО СУ КОЛОНЕ НЕНОРМАЛНЕ.НАЈГОРЕ СТО МИ ЈЕ ОТАЦ ПОГИНУО НА САМОМ КРАЈУ РАТА И ЈА МОРАМ ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ ИЦИ А ОВДЈЕ НЕМОГУ ДОБИТИ НИКАКАВ ПОСАО.А НЕВЈЕРУЈЕМ ДА СЕ БОРИО ЗА ОВАКВУ ВЛАСТ КОЈА ТЈЕРА И УГЊЕТАВА СВОЈ НАРОД.ДА БИ СЕ ВОЗАЛИ У ХЕЛИКОПТЕРИМА И ГОТИВИЛИ СТАРЛЕТЕ У ДРАМИ.ЗАЛОСТ НИЈЕ ИМ ОВО ДЈЕДОВИНА.АЛИ ПРОЦЕ И ОВО АКО НЕ ЗА 4 ГОДИНЕ ОНДА ЗА 8.НЕКО ЦЕ НЕКАД СЕ ДОЗВАТИ ПАМЕТИ.АЈ СТО СМО БЈЕЗАЛИ ОД УСТАСКОГ НОЗА САД ОД СВОЈИХ БЈЕЗИМО МИ ВОЛИМО СВОЈУ НАЈСВЕТИЈУ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ВИСЕ ОД БИЛО ЦЕГА.ЗАТО ОВО И ТРПИМО ВОЛИМО ТЕ СВИМ СРЦЕМ РЕПУБЛИКО СРПСКА

Name

Бања Лука

03.01.2018 11:42

СДС се рјесио прелетаца и папака....... Сад је то права партија, у којој је преко 90 посто људи коректно и цестито. Само СДС овакав, на целу са Вукотом Говедарицом нас мозе спасити......

Name

Драшко

04.01.2018 21:39

Небојша Вукановићу лијепо пишеш и истину збориш, али само 10% грађана Српске то прочита. А остали? Остали чекају пред страним амбасадама, одселили се већ, баве се шверцом, да простите препродају дрогу, краду, отимају, раде у локалним и републичким институцијама, цркавају радећи за приватнике, имају приватни бизнис.

Name

ДИРЕКТ

03.01.2018 08:58

ИАКО У НОВОЈ НЕВИДИТЕ КО ЈЕ БР 1 НАСТАВИТЕ АЛИ У ОКТОБРУ ЈЕ ОПЕТ БР 1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ДИРЕКТ

03.01.2018 09:44

НАРАВНО ДА ЈЕСТЕ ТЕБИ И ТАКВИМА КАО ТИ СВЕ ДОК ЈЕ НА ТОЈ ФУНКЦИЈИ АЛИ СТА ПОСЛИЈЕ?? КАД ТАД ЦЕ СИЦИ СА ТРОНА И СТА ЦЕ СА СВИХ ВАС ПОСЛИЈЕ ТОГА БИТИ...ПА НЕ МОЗЕТЕ СВИ ПОБЈЕЦИ ОД ОДГОВОРНОСТИ И ЛОПОВЛУКА КОЈИМ СТЕ СЕ БАХАТИЛИ И УНИСТИЛИ СВЕ СТО СТЕ МОГЛИ..ГЛЕДАЈ МАЛО ДАЉЕ ОД ТОГ "СУТРА....ДО ГОДИНЕ ИЛИ ПОСЛИЈЕ АКО ТРЕБА И ТЕ 4 ГОДИНЕ". И ТО ЦЕ ПРОЦИ А БИЈЕС И БИЈЕДА ЦЕ САМО ВЕЦИ БИТИ И СТА ЦЕТЕ ОНДА ГОСПОДО ГУЗОЊЕ???

Name

Капетан

03.01.2018 11:07

Како вас црвене није висе срамота да писете било ста на било цијем порталу. Република Српска није васа прција да са њом радите ста вам је воља јер свему додје крај. Драги моји црвендаци одавно су вама ископане оци па невидите да висе ниста остало није од ове насе Републике Српске и као такву ослабљену лако цете предати у руке онима који то једва цекају. Кад се то деси суоцицете се са остатком оних који нису размисљали као ви ,а онда ком опанци ком обојци. Сто је доста доста је.

Name

Xxл

03.01.2018 08:58

СТА НАРОД ХОЦЕ ДА СЕ СВАКА ШУГА ВОЗИ ХЕЛИКОПТЕРОМ....СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

баухау

03.01.2018 09:33

Не, то хоце Додик.Управо је то показао са Цецом.

Name

Боргер

03.01.2018 10:34

Народ има власт/владара каквог заслузује.

Name

Ре xxл

03.01.2018 11:41

Поштоваоц КУЛТА ЛИЧНОСТИ ; овца која тражи свог лидера, јер сам не зна куд би.

Name

Ре Xxл

04.01.2018 15:35

Шта рече ова јуначина која се ни не представи именом? Хеликоптер је веома скупа играчка да би се тако арчио, а да иронија буде већа и дан данас окосницу хеликоптерског сервиса чине летилице бивше ЈНА, а сад се углавном возе дезертери и профитери. Он је рентабилан једино у случају кад се спашава нечији живот, кад на неприступачном терену гаси пожар и сличним приликама. Прије 2 године у августу сам се нашао на Златибору. Цеца је имала концерт пред пар хиљада нас који смо се ту случајно или намјерно нашли. Дуго је се џипом пробијала кроз масу. Војска србије има далеко јачу хеликоптерску флоту од наше + полиција, Недође Цецилија из неба, него аутом полако и стрпљиво. Сво вријеме концерта на отвотеном кружио је дрон с камером да тај спектакл овјековјечи из ваздуха. Овај гаф колику је штету нанио снсд-секти видјет ће се у октобру, а да је Ражнатовићевој нанио ненадокнадиву штету то је већ добро видљиво. Надам се да се са овим слажу и "они" из снсд-а којима је годинама обећавано куле и градови, да ће за њих странка да уради оно што би да је правде, реда и закона требао да уради биро рада. Морална величино Xxл требао би да знаш ако си крштен да смо пред богом сви једнаки, јер рећи за народ или појединца да је шуга је најблаже речено "богохуљење" ако ми не вјерујеш, питај владику Григорија да ти као теолог то боље од мене објасни

Name

Лија

03.01.2018 09:04

Веома мали учинак уснулог новинара Небојше, у односу на силни буџетски новац, који у облику плата и других додатака прима на државним јаслама. Тактика ''зеко пије водицу'' очито не пролази драги друже небојша.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

03.01.2018 09:41

Што јел би он требао да ради џаба?

Name

Браво за Вукановића

03.01.2018 09:53

Боли боли када Небојша завлачи и истином истјерује зечеве из рупа а боте.

Name

опет ја

03.01.2018 09:05

Све је ово тацно,милорад додик је највеца стетоцина која постоји....

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

03.01.2018 11:18

НЕЗНАМ САМО ШТА ГА УНИШТАВА - ХЕРБИЦИД - ПЕСТИЦИД ИЛИ ГРАБОВ КОЛАЦ !

Name

Од Суданије И Да Суда Није

03.01.2018 09:11

Сви они који су од 1992 до данас заривали прсте у будзет Републике Српске,крали,пљацкали,отимали и слободно узимали од народа,сви они који су у криминалним приватизацијама,истим таквим пројектима и кредитима од ИРБ-а добијали и многи други који су се од власти и у спрези с њима безправно богатили у задњих 26 година,за сва та безакоња пред судом у РС неце одговарати никада. НИКАДА! Ако би неки и бајаги несто одговарали бице то све излазирано у њихову корист. Остаје само Бозији Суд кога мимоици неце нико

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б

03.01.2018 09:11

Све се то зна и све је јасно. Није нико глуп. Али назалост ко год овдје додје на власт бице исто и јос горе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баба Ванга поново медју нама

03.01.2018 10:53

Јеси ти неки видовњак?Казњавањем политицара за оно сто су обецали а нису уцинили приморавају се да све боље раде.Цак ако и добро раде треба их мијењати да видимо какве идеје имајуони други.То је просто ко абецеда.

Name

Ре Баба Вангла

03.01.2018 11:48

Ти сто коментатора називас видовњаком,ста си ти ? Неки слијепац или намјерна будала? О каквом ти казњавању на изборима прицас? Избори су вец одавно били,и то они који треба да буду на јесен 2018, осврни се мало око себе у простору и времену у ком зивис и не бубај као максим по дивизији ,хахахаха...

Name

АУСТРИЈА

03.01.2018 09:16

СЈЕДИМ У БЕЧУ И ЧИТАМ ТЕКСТ И НЕКАКО МИ ДРАГО ШТО НИСАМ У РС ЗА КОЈУ САМ ДВА ПУТА РАЊАВАН. ТО ВИШЕ НИЈЕ МОЈА ДРЖАВА И НИМАЛО НЕ ЖАЛИМ БУДАЛЕ КОЈЕ И ДАЉЕ ОСТАЈУ У ПРИВАТНОЈ ПРЋИЈИ ТЈ АД РЕПУБЛИКА СРПСКА. ЦРКНИТЕ БУДАЛЕ ЈЕР БОЉЕ НИСТЕ НИ ЗАСЛУЖИЛИ. ЕТО ВАМ И ДОДИК И УЧИТЕЉИЦА ЖЕЉКА И ЉИГАВИ ШПИРИЋ,СТЕВАНДИЋ, ПАВИЋ, ЂОКИЋ И ОСТАЛА БАГРА КОЈА ВАМ СЕ СМИЈЕ КАКО СТЕ ГЛУПИ. ЕТО ВАМ РАДОЈЧИЋ ЉИГАВИ КОЈИ УЗИМА И ШАКОМ И КАПОМ, ЕТО ВАМ ЛУКАЧ КОЈИ ПРАВИ ЦИРКУС ОД РЕЖИМСКЕ ПОЛИЦИЈЕ И ЕТО ВАМ ПЈЕВАЉКА ЦЕЦА СА СВОЈОМ РИЈАЛИТИ ПОРОДИЦОМ ДА ВАМ ПЈЕВА. КАКО РАДИЛИ ТАКО ВАМ БОГ ПОМОГАО, ОСИМ АКО МИСЛИТЕ ДА СТЕ ПРЕКО ИРИНЕЈА И ГРИГОРИЈА КУПИЛИ КАРТУ ЗА РАЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

03.01.2018 09:38

Браво....

Name

РЕ АУСТРИЈА

03.01.2018 09:50

ПА НИСМО СВИ У МОГУЦНОСТИ ДА СЕ БЕЦИМО "МАЈНЕ ЛИБЕ", МОРА НЕКО И ОСТАТИ У ПРЦИЈИ И ТРПИТИ НАВЕДЕНЕ АЛИ И ТОМЕ ЦЕ ДОЦИ КРАЈ КАД ТАД ТАКО ДА НЕ СОЛИ РАНУ ОДТАЛИМ БОРЦИМА И СИРОТИЊИ УЗИВАЈ ТАМО И НЕ КЕЊАУ СА ДАЉИНЕ...ПОЗНАТИ СУ НАМ ТАКВИ КАО ТИ..ПУНА ИХ ДИЈАСПОРА

Name

Даидза

03.01.2018 09:51

Свака ти је на мјесту пајдо само сто није ово стање безвласца у РС него у цитавој БиХ,ово ти је отприлике какав народ и таква власт,ниста цудно?!

Name

Сања

03.01.2018 09:52

Додика и његову свиту не могу очима гледати. Да поглед убија...хм...али и ви, који сте отишли сте ми на врху главе већ. Кад сте тамо и кад пишете по фурумима, говорите како живите као краљеви, како је рад плаћен, цијењен, како се добро зарадјује и тако, а кад додјете овамо кукате више него ми, није вани као што је било, неда Швабо главу дићи, сваки еуро се крвљи плати итд.. Гледам само на којим мјестима паркирате аута кад сте у БЛ, не дај Боже да се плати паркинг...срамота, стране таблице па у блату до прозора. Отишли сте, добро вам је. Нама је мука од вас кад додјете, осим ако нам нисте дјеца. Пустите нас да се изборимо са овим лоповима, немојте нам и ви сједати на муку. Мене уопште не би бољела брига како је овамо, ако бих отишла негдје вани. Али ви сте отишли из села, а оно није из вас. Сјашите више са ових форума.... досадни сте...боље идите да се ошишате ( додјете овамо као "дјеца цвијећа", чупави и ) и једите ћевапе док сте овде и код зубара. Срећа наша па је већина отишла још јуче јер су ваши празници прошли ( 24.12.-02.01. ). Част изузецима!

Name

ре аустријас

03.01.2018 09:57

Најболи коментар,све тацно,ал народ је стока,,,,вецина.

Name

ре аустрија

03.01.2018 11:31

Благо теби. Сви бисмо ми негдје отишли, ово овде је катастрофа. Туга-Чемер-Јад!!! Велики поздрав!

Name

ре сања

03.01.2018 11:31

Поздрав из Стуттгарта и хвала Карадзицу и Војкану па нас протјерасе. Ста бих кад би морао са вама зивјети. Узас!

Name

Клагенфурт

03.01.2018 11:52

Па је ли она нешто слагала? Није ништа, све је то тако....

Name

ре Сања

04.01.2018 00:41

Ти си пакосна искомплексирана малоградјанка која мисли да примитивним коментаром мозе напакостити људима који постено раде и зиве.Имас право за сељаке јер су науцили да их стока мозе пљувати.Знас ону стару",боље је бити сељацки крем,него градски сљам",препознајес ли се коме ти припадас?

Name

Ре АУСТРИЈА

04.01.2018 21:49

Аустријанац, не пише се великим штампаним словима! Ако си отишао и ријешио се биједе, шта ћеш на овом БН форуму? Уживај у Аустрији, зарађуј паре и не мисли на нас будале. Нешто ми се чини да је носталгија за Српском нешто јача него глад за еврима. А кад зарадиш те аустријске евре опет ћеш их уложити у Српску, купити стан, направити кућу, ауто, да ми који смо остали то можемо видјети, јер Швабу не интересује много твоја зарада. Све у свему вратићеш се ти својој кући кад тад, јер у туђини лудиш.

Name

Мр. Душко БЛ

03.01.2018 09:16

Док градјани немају основне ствари за живот достојан човјека пресједник се расипа новцем који припада управо тим градјанима. Буквално баца новац а народ је ивици понора. Надам се да овај пут гдадјани нече погрешити кад буду бирали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

03.01.2018 09:39

"Грађани" неће погријешити, потпуно свјесно ће поново гласати за Милета, бранитеља васколиког српства! Зар је битно што воза Цецу државним хеликоптером како би пјевала на приватној забави, важно је да он Бакету зна "шукнути".

Name

Са стране

03.01.2018 09:48

Господине магистре, српска ћирилица има слово "ђ". Кад пишете латиницом, дозвољено га је писати као "дј". Кад то чините пишући ћирилицом, то указује на неписменост.

Name

Се

03.01.2018 09:57

Овај народ је глуп и тако му и треба зато су се борили да други лллеетте...

Name

Ре Сања

03.01.2018 10:06

Нека си нам рекла свака ти част. Поздрав од србина из Њемачке који воли само једну партију Републику Српску.

Name

Сандра-медицинска сестра

03.01.2018 10:50

Цијењени магистре Душко из Бања Луке, да знате за даље да се Мр пише без тачке. Зашто? Зато што скраћеница за магистар узима прво и задње слово ријечи па не треба тачка. Оде нам образовање тамо гдје не треба. Ово се учи, чини ми се у ИВ разреду основне школе.

Name

Елдин Свицарска

03.01.2018 11:13

Сања... Немој молим те... увијек та иста прица... Вазда се удара по дијаспори... А нисмо ми сви тако лоси како се о нама говори по цијелој БиХ... Мозда је наса греска сто се ипак бринемо како је у насој домовини/отадзбини... Мене дуса заболи како на нас (мислим на све народе у БиХ) сви европљани гледају, смију нам се... али када додјем у БиХ, на залост закљуцим да су ипак у праву... Ја једноставно могу реци да народ у цијелој БиХ не зели промјене. Да ви то зелите, давно ви вама било боље... а сви се ваде као к'о фол Срби не ваљају, или Муслимани су лоси, или пак Хрвати итд.. Све је то исто... И увијек се гласа за исте, оно, боље да ме мој краде него неко други... Зао ми је сто све пропада...

Name

Плава вода

03.01.2018 09:22

Није Баја крив.Нису криви они који све ово раде овом народу.Криви за све ову су они који им на изборима дадоше свој глас.А то су управо они који плаћају све ово.Радници који имају најмање плате у региону.Пензионери чије су пензије најмање у региону.Незапослени који неће да излазе на изборе и тако доприносе побједи ових дерикожа народа.Е, у то грму лежи зец.И све док је оваквих биће и оних који обилато користе што им се омогући.Народски речено,док је стоке биће и чобана.И да не заборавим. Док је овако јалове опозиције која би туђим рукама свраб чешала,ови на власти могу мирно да спавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

03.01.2018 09:46

Српиња сам али ми цеца није мајка нити додик отац и хвала Богу да нису а неби жељела да су ми било какав род, ја их сматрам највећом пропасти српства и српске културе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

03.01.2018 09:50

Често читам да је ово "Мајка српског народа". Немојмо више каљати велику ријеч "МАЈКА", са реалити породицом ове. Ја сам Србин и овдје би без размишљања починио Инцест. А и те Додик- Бакир- Човић- Акцизе предвиђају раст наталитета, па предлажем свим Србима да почине над овом Инцест. Од концерта узети паре да се народу врати бијела техника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

03.01.2018 09:54

ИМАТЕ ИЗБОРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"курц" АУСТРИЈА

03.01.2018 10:50

МИСЛИМ ДА ИЗБОРИ НЕ МОГУ ДОНИЈЕТИ "преврат", АЛИ МОГУ ОНИ КОЈИ СУ И "ДОВЕЛИ" бају НА ПРЕСТО !

Name

Какви избори?

03.01.2018 11:03

Да ,али морају бити слободни.Дрзавни медији,будзет,полиција и све остало је у рукама владајуцих странака.Нема слободе стампе и мисљења.Градјанин мора да бира представнике на основу истинитих информације (лазе се на цекрке),без притиска (гласја за нас пас добити посо на ЗРС или као цистацица у опстини)страха (ако менене изаберте нецете добити пензију).

Name

Јоја

03.01.2018 10:04

Писи ти ста хоцес, ја знам своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Погледај дом свој андјеле

03.01.2018 10:49

Мислили су и паметнији од тебе да знају па су награбусили.Погледај ста је било са насим народом медју којима је вецина мислила да зна своје.Погледај оне сто су заврсили у разним затворима.И онису знали своје.Ти који не разумијес ни оно сто процитас у новинама не мозес бити умнији од некоц великих воздова који су нахебали.Ниста тине знас Јојице осим лупкати по овим тастерима.

Name

Мртав ладан

03.01.2018 10:21

Заспо Јанко под облаком....

ОДГОВОРИТЕ
Name

бесумни

03.01.2018 11:14

Хеликоптер ,цудо невидјено !

Name

УЛОГ

03.01.2018 10:23

Да се обезбједе средства за хеликоптерски сервис : позовите 1415 ЦЕЦО МИ ТЕ ВОЛИМО ♡♡

ОДГОВОРИТЕ
Name

један

03.01.2018 10:58

Све стоји...али шта сада кад нико нема храбрости да поведе народ на улицу да потјера банду са власти?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Завида

03.01.2018 11:36

За боље и нисмо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дон перица

03.01.2018 11:51

Браво Небојса. Ето вам сад архива доказа за бахатост и корупцију. Сто нико не реагује нпр као Мектиц, да се казни овај лоповлук сто се вец годинама толерисе и народ плаца/испаста. Зато РС има толике кредите, ваља све те проводе итд плацати. Народе, тастатуре на страну, мотике у руке да банду истјерамо. Доста нам је висе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јамимига

03.01.2018 12:40

Пуна подршка председнику Додику из Федерације БиХ. Искрено му желимо да поживи и влада РС-ом још макар 30 година. Прави човек на правом месту ради прави посао. Ај живели!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

03.01.2018 12:58

Ова багра се толико учаурила да се само револуциом и говнавом мотком мозе отјерати ал нас народ нема капацитет за то...

ОДГОВОРИТЕ
Name

и јопет...

03.01.2018 14:28

Крива опозиција за ваша широка дупета и гладне очи,гадите ми се...нисам ни позиција ни опозиција него момак на путу до Швабије,јер ми се гадите

ОДГОВОРИТЕ
Name

дошла из Београда

03.01.2018 17:06

Дошла је хеликоптером из Београда, сами су усрали што су лагали. Баш је хтјела видјети панораму БЛ а Вељко спава. Тачно је да је момак освануо на фешти, па је заспао у вожњи, кад га је брина мама сликала. Ово треба дас егони до краја, не због трошка, него да се докаже како више не знају ни да лажу, него сами себе запетљају и лажима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лемилица

03.01.2018 18:03

РС је "лешина" на коју се окомљује ко стигне,али од Срба,нажалост-и позиција и опозиција.Народ је затуцана овца која ће се тек освјестити кад им свјетска чизма уведе порезе на све ове кредите,а они што су их задуживали буду далеко..Далеко ће бити и позиција и опозиција..Кад би били свјесни своје несвјести и изашли на улицу док још има шансе,можда би нам и могло бити боље..Овако,нико ништа ни чује ни види нити га је брига..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска за Дебу

03.01.2018 18:29

Деба Калновик је уз тебе, и ми коња за трку имамо! Само бахато...писај по сиротињи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

03.01.2018 18:43

Наравно да је досла хеликоптером,покупио ју је код Бијељине,кад је границу пресла

ОДГОВОРИТЕ
Name

браво

03.01.2018 22:13

Браво небојса за цланак....све кратко и јасно написано...само сто нас народ не зна цитати ни оно сто је јасно написано...ста би тек било да требају цитати измедју редова...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Капетан

04.01.2018 14:51

Молим вас скините ову са портала и приказите несто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раован Милорад

05.01.2018 08:18

Исто је радио и Радован, располагао новцем, коцкао се са народне грбаце,сплеткарио да све буде по закону, иста политика годинама

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

05.01.2018 09:54

Имали сте прилику небројено пута да несто урадите, да блокирате, протествујете, страјкујете гладју против резима а ви годинама само писете саопстења и цак сте у коалицији са резимом на локалном нивоу. Доста је висе и вас проваљени сте никаква ви опозиција нисте...

ОДГОВОРИТЕ