Селектор Хрватске: Србија се пали, али нисам ни ја наиван!

Селектор рукометне репрезентације Хрватске Лино Червар сматра да ће његов тим бити спреман за прву утакмицу на шампионату против Србије.

Остали спортови 05.01.2018 | 09:30
Селектор Хрватске: Србија се пали, али нисам ни ја наиван!
На отварању Европског првенства у Хрватској састаће се домаћин и наша селекција, а меч је заказан за 12. јанауар у "Спалаидум арени".

"Верујем да ћемо бити спремни већ за прву утакмицу са Србијом, за противника који се, видим, такође пали. Мало и тактизирају, али нисам ни ја наиван. Знамо да ће бити тешка утакмица, али неће ни даље бити лако", рекао је Червар.

Рукометаши Хрватске окупили су се и кренули пут Сплита где ће спровести завршне припреме пред Европско првенство.

"Да, слатке муке ко ће играти. Али имамо у првој групи у Сплиту могућност мењања двојице играча, у Загребу још двојице, у завршници још двојице. Сви играмо, сви су битни, морамо наћи најбоље", казао је Червар.

Очекује се да Хрватска има велику подршку публике.

"Желио бих да ветар стално иде у леђа, да сви наши љубитељи спорта и грађани поштују ову нашу генерацију. Мислим да ћемо имати човека више, осећам велику потпору играчима и мени, што је јако важно. Трудићу се да направимо што више, уверен сам да ће и играчи. Како заслужимо, тако ће и бити", рекао је селектор рукометне репрезентације Хрватске.

Групна фаза ЕП:

12. јануар:
18:15 Шведска – Исланд
20:30 Хрватска – Србија

14. јануар:
18:15 Србија – Шведска
20:30 Исланд – Хрватска

16. јануар:
18:15 Србија – Исланд
20:30 Хрватска – Шведска

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар