Зимоњић и Крајиновић испали, Ђере прошао!

Слаб старт – Крајиновић поражен од 60. тенисера! Филип Крајиновић поражен је на старту турнира у Дохи, пошто га је у два сета савладао Петер Гојовчик, 6:4, 6:1. Зимоњић елиминисан из Дохе, Ђере победио у Индији! Српски тенисер Ненад Зимоњић и Румун Флорин Мергеа поражени су у првом колу турнира у Дохи у конкуренцији дублова.  Ђере "на мишиће" у другом колу! Српски тенисер уписао прву победу у 2018. години после рововске борбе.

Тенис 02.01.2018 | 16:45
Зимоњић и Крајиновић испали, Ђере прошао!
Зимоњић и Мергеа изгубили су од Хрвата Ивана Додига и Шпанца Фернанда Вердаска са 6:1, 6:4, после сат и осам минута игре.

Хрватско-шпански дубл ће у наредном колу играти против Шпанаца Пабла Карење Бусте и Гиљерма Гарсије Лопеса.

У међувремену, Ласло Ђере пласирао се у друго коло турнира у индијској Пуни, пошто је победио Румуна Маријуса Копила са 5:7, 6:4, 7:5.

Противник српском тенисеру у наредном колу биће Михаил Кукушкин из Казахстана, 74. тенисер на АТП листи. Њих двојица се до сада нису састајали.

Ђере, који је 88. на АТП листи, успео је после изгубљеног првог сета да направи преокрет и са три брејка дође до победе после два и по сата рововске борбе.

Турнир у Пуни игра се за наградни фонд од 501.345 долара, а први носилац је Хрват Марин Чилић.

Слаб старт – Крајиновић поражен од 60. тенисера на свету! Филип Крајиновић поражен је на старту турнира у Дохи, пошто га је у два сета савладао Петер Гојовчик, 6:4, 6:1.

Српски тенисер није успео да пренесе добру игру с краја прошле године на почетак ове, пошто га је после 67 минута победио 60. играч света.

Немац је играо боље од Крајиновића и на крају се заслужено пласирао у осмину финала где ће играти са бољи из дуела Троицки/Беретини.

Крајиновић, шести носилац у Дохи и 34. на АТП листи, није успео да пружи јачи отпор Гојвчику, што се види и у броју одузетих сервиса.

Немац је чак пет пута одузео сервис гем нашем тенисеру и са таквом игром било је немогуће савладати 28-годишњака.

АТП турнир у Дохи игра се за наградни фонд 1,3 милиона долара. Бранилац титуле је Новак Ђоковић, који је због повреде морао да одустане од турнира.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар