Странац повређен у ватромету

Један страни држављанин тешко је повређен током новогодишњег ватромета који је специјално за дочек Нове године у Новом Саду припремио принц Ђорђе Карађорђевић.

Србија 01.01.2018 | 12:28
Странац повређен у ватромету
Како је за "Блиц" потврђено у Клиничком центру Војводине, повређен је М. К. који је животно угрожен и налази се у Интензивној јединици Ургентног центра.

- У питању су добоке опекотине од 15 одсто по већем делу тела настале због ватромета. Повређени је под сталним надзором лекара – кратко нам је речено у КЦВ.

Како незванично сазнаје "Блиц", могуће да је реч о колеги принца Ђорђа Карађорђевића Мајку Ноксу (Мике Кноx) који је са њим дизајнирао ватромет.

До инцидента је како сазнаје "Блиц" дошло непосредно након поноћи у строгом центру града приликом испаљивања ватромета који је активиран на крову тржног центра "Базар". Тамо се налази и један ноћни клуб који је био препун гостију у новогодишњој ноћи.

Подсетимо, принц Ђорђе Карађорђевић се више од две деценије бави дизајнирањем ватромета и дуги низ година је награђиван као иноватор у том послу заједно са колегом Мајк Ноксом.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар