Сколс анализира Погбу: Гдје је ОНАЈ играч из Јувеа?!

Легендарни везиста Манчестер јунајтеда Пол Сколск анализирао је игру најскупљег појачања у историји клуба са "Олд Трафорда" - Пола Погбу. И није имао толико лепих речи за њега. . .

Фудбал 03.01.2018 | 20:00
Сколс анализира Погбу: Гдје је ОНАЈ играч из Јувеа?!
Манчестер јунајтед је у лето 2016. године "срушио" рекорд и платио више од 100 милиона евра за долазак њиховог "ђака" Пола Погбе који се у потпуности развио за четири године у Јувентусу.

Међутим, притисак, повреде, неодговарајућа позиција или нешто четврто - утицало је да Француз не пружи партије какве су се од њега очекивале када је "разбијена каса", а чини се да је увек у центру пажње када Манчестер јунајтед не упише победу.

Тако је било и након ремија против Саутемптона (0:0) у ком је Погба постигао гол, али из офсајд позиције када је дирао лопту после ударца Немање Матића...

Легендарни везиста "ђавола" Пол Сколс анализирао је, без длаке на језику, учинак његовог наследника за кога и није имао много похвала, што ће му менаџер Жозе Мурињо узети "за зло", пошто не воли када други критикују његове играче.

"Јунајтеду фали прави играч, као што Де Брујне покреће Сити...", почео је Сколс.

"А Пол Погба, зар то не би требало он?", био је упитан од стране водитеља емисије на "БТ Спорт".

"Кад кажете тако... Гледао сам га много у Јувентусу и био је тркач, радник и јурио је лопте, да постигне гол и да стартује, а игром је дириговао Андреа Пирло. Сада је упитан да то ради у Јунајтеду, али не ради то добро, иако је солидан са својим пасовима. Мора више да учествује у самим нападима. Он није играч попут Модрића или Кроса, он њега се то тражи, али он није то!", поручио је оштри Сколс који очигледно не ужива у тренутној игри Јунајтеда.

Упитао се и да ли је довољно "фит" за ово што игра...

"Плаћен је велики новац и мора да буде тај који добија меч", закључио је Сколс и навео да сматра да Јунајтед не користи довољно његове квалитете и да игра ван позиције.

Да ли је у праву?

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар