Америчко-бриселски пораз у Европи

Америчко-бриселска администрација је у последњих 15 година у Европи надмудрена, надиграна, поражена, понижена и исмејана, рекао је новинар и аналитичар Милован Јовановић, гостујући на Радио телевизији Војводина.  

Свијет 31.12.2017 | 19:38
Америчко-бриселски пораз у Европи
Он је напоменуо да Русија, тј. моћни КГБ, као и поједини ауторитарни лидери, појединци и бизнисмени су применили рецепт звани лобирање, а који је најопаснија коруптивна радња.

"Тако су потпуно анестезирали и паралисали вашингтонско- бриселску администрацију у Европи а посебно на Балкану", рекао је Милован Јовановић гостујући у емисији Прес и ја.

"Примери Пола Манафорта, Азербејџанских 2,8 милијарди долара црних пара, прање 20 милијарди долара руских прљавих пара преко Британских банака, рајски и панамски папири најсликовитији су примери које је доказао и о којима је писао Гардијан један од пет најутицајнијих и најугледнијих светских листова", нагласио је Јовановић.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

освета

31.12.2017 19:10

Ма хајде и Запад (САД и ЕЕЗ - сада ЕУ) су разбили СССР, Варшавски пакт у корист ширења НАТО - пакта до руске границе и СФРЈ и то у крви.

ОДГОВОРИТЕ