Ствари су лоше: Јунајтед пожурио са Златаном!

Мурињо је невољно прокоментарисао да је реч о 36-годишњаку са лошим коленом. После два везана старта у шест дана, Ибра ће морати на нову паузу.

Фудбал 31.12.2017 | 17:45
Ствари су лоше: Јунајтед пожурио са Златаном!
Манчестер јунајтед и Жозе Мурињо пожурили су са увођењем 36-годишњег Златана Ибрахимовића у такмичарски ритам и изгубили га на још најмање месец дана.

Након што је Швеђанин пет пута био увођењен с клупе од средине новембра до уласка у новогодишњи шоу програм у Енглеској, а потом у размаку од шест дана почео и утакмицу Лига купа са Бристол ситијем и меч "Боксинг деј" спектакла са Барнлијем (пораз 2:1 и реми 2:2), Мурињо је јавности морао да саопшти лоше вести.

"Иста ствар. Велики проблем. Он има 36 година и лоше колено", рекао је Мурињо за ББЦ после трећег узастопног ремија у Премијер лиги, али није улазио у дискусију око тога да ли је популарни Ибра прерано изложен највећим напорима након што је пролетос доживео тешку повреду и операцију укрштених лигамената колена.

Јунајтед је у суботу на "Олд трафорду" одиграо само 0:0 са Саутемптоном и, изгледа, на неко време изгубио и Ромелуа Лукакуа, а када је Ибрахимовић у питању Мурињо је дао и прве прогнозе - неће га бити најмање месец дана.

Лукаку ће прескочити наредна два сусрета, открио је Португалац.

"Ђаволи" првог дана 2018. гостују Евертону на "Гудисону" без двојице центарфорова, што значи да би у шпицу могли да заиграју Маркус Рашфорд и Антони Марсијал. До фебруара екипа ће играти са Дерби каунтијем у ФА купу (5. јануар), а потом Стоуком (15), Барнлијем (20) и Тотенхемом у Премијер лиги (31).

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар