Чолић: Жена је увијек стуб куће!

 
Прије шеснаест година рекао је судбоносно "да" Александри, која му је подарила наследнице Уну и Лару, а сада је ријешио да каже више о њиховом односу и како ствари функционишу у породици славног пјевача.

Забава 29.12.2017 | 20:05
Чолић: Жена је увијек стуб куће!
- Тешко је рећи ко је строжи у нашој кући, да ли моја супруга или ја. Тата је слаб, мама је јака, а тата треба више да прати маму. Ми смо тај период у којем су моје ћерке звали "лудим годинама", само је сада њима много опуштеније и дјеца су више заштићена. Ограничења морају да постоје - започео је Здравко Чолић, који је прољетос напунио 66 година.



- Мора да се зна ко су родитељи. Ако сада поставите исправну границу, једног дана дјеца ће вам бити захвална. Жена је увек стуб куће, тако је било некад, тако је и сада. Жена може боље да држи кућу него мушкарац, иако је он углавном тај који зарађује и одговоран је за економски просперитет - додао је Чола.

- Васпитавање дјеце и одржавање домаћинства одувијек је било на жени. У нашем дому мајка је имала најважнију ријеч, тата је ту ријеч поштовао. Радио је свој посао, доносио плату, мама је била домаћица. Није зарађивала, али је носила терет куће - каже за Хелло.



Здравко је открио да ће за дочек Нове године бити са породицом, како то најчешће бива у његовом случају.

- Бићу са супругом и дјецом, уз бројне пријатеље који живе у Сарајеву, гдје пјевам 31. децембра. Сви се радујемо тој ноћи - закључује најпознатији пјевач на овим просторима.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сања

04.01.2018 18:35

Паметан цовјек свака му цаст јер бас је зена стуб куће.

ОДГОВОРИТЕ