Велики резови у Ефесу!

Иду Ледо и Адамс, стигао Амер који није играо девет месеци! Нови потези Ергина Атамана.

Кошарка 01.01.2018 | 21:30
Велики резови у Ефесу!
Чим је стигао на кормило Ефеса Ергин Атаман решио је да уручи отказ Еду Мурићу, а само две седмице касније на излазним вратима клуба налазе се још двојица играча - Рики Ледо и Џош Адамс. 

Како тврде специјализовани кошаркашки портали широм Европе, Ледо се не уклапа уАтаманове планове, упркос томе што је на почетку сезоне био међу најбољим стрелцима екипе уз Ерика Меколума. У међувремену је пао у други план и сада за њега више нема места. Џош Адамс је имао неколико епизодних улога, али није успео да се навикне на евролигашке прилике, због чега ће највероватније морати да потражи нову средину у наредним данима. 

У међувремену Ефес је довео и прво велико појачање. У питању је искусни комбо бекТони Даглас. У питању је некадашњи студент два универзитета - Обурн и Флорида Стејт, кога су Лос Анђелес Лејкерси изабрали као 29. пика на Драфту 2009. године. Убрзо је трејдован у Њујорк, где је провео три године, а онда је редом мењао клубове - Хјустон, Сакраменто, Голден Стејт, Мајами, Њу Орлеанс, Кливленд и прошле сезоне је играо за Мемфис, где је два пута парафирао уговоре на по десет дана. Ипак, откако се растао са Гризлијима 18. марта није имао клуб. 

Дакле, без ангажмана је тачно девет месеци! Даглас је првенствено плејмејкер, али се подједнако добро сналази и као бек шутер. Требало би да буде директна замена за Џоша Адамса. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар