Подвојене личности лажних патриота

Вишеструка подвојена личност је један од најтежих поремећаја у психолошкој пракси, а карактеришу је амнезија, честе промјене ставова, мишљења, емоција и расположења. Судећи по клиничкој слици коју показују у јавности, многи функционери СНСД-а су дисоцијативне подвојене личности које се један дан представљају као велике патриоте, шовинисти, ултрадесничари и националисти, а већ сутрадан су космополите, европејци и толератни либерали. Један дан су за референдум, одцјепљење и самосталност Српске, а већ сутрадан за јачање БиХ, сарадњу са СДА и Бакиром.

Република Српска 28.12.2017 | 19:30
Подвојене личности лажних патриота
Да је раскринкавање лажног патриотизма и дволичности СНСД-а жестоко забољело челнике режима потврђује и данашње реаговање члана Главног одбора СНСД-а Радована Ковачевића, који лажима и подметаеима покушава да замијени тезе и скрене причу у погрешном правцу. Лицемјерни Ковачевић, бивши назадњак и функционер лагумџијиног СДП-а, обмањује јавност тврдњама да је само помињање имена нечијег оца тобоже шовинизам, примитивизам и говор мржње.



Да би Ковачевића и остале подвојене личности у СНСД-у подсјетили шта је то прави шовинизам и говор мржње предлажемо им да послушају Додикове изјаве и увреде изнесене на рачун новинарке Аријане Сарачевић Хелаћ или Гордане Катане, којој је рекао да је лоша јер долази из народа који је такав!?



Јасно је да ме не интересује ко се како зове, да не дијелимо људе по вјери или нацији којој припадају, али многима смета када челници СНСД-а непрекидно контаминирају јавни простор шовинистичким изјавама и бесмисленим оптужбама за наводну издају, пробосанску сарајевску издајничку политику, упорно називање својих политичких противнмика потурицама, јањичарима, бакировцима.. Управо због такве контаминације и креирања јавног мјења недавно су ме у центру Требиња, пред гостима из Бањалуке, напали активисти СНСД-а увредама и оптужбама да сам јањичар, потурица, осунећени Бакировац и издајник кога ће они протјерати из града!



Мене не интересује шта су по националности Нада Тешановић, Игор Радојичић, супруга Небојше Радмановића, Николе Шпирића или Слободана Гаврановића, али је недопустиво да нам они држе часове о патриотизму, издаји и националној политици. Недопустиво је да се Нада Тешановић на Хрватском народном сабору залаже и гласа да дио Српске припадне некој новој хрватској федералној јединици, или да Веселин Гатало и Зоран Зенга Новаковић, припадници агресорске Хрватске војске, воде државне институције и националну политику !



Лицемјерство СНСД-а најбоље показује управо примјер Радована Ковачевића, који себе јавно назива Југословеном, љевичаром и тек на крају грађанином Републике Српске. Зар такви треба да буду најближи Додикови сарадници, воде националну политику, државу, кроје капу и држе часове из морала и патриотизма? Ковачевић је типичан СНСД-овац јер се на челу ове странке од оснивања налазе преобучени Југословени и комунисти, који су још од Конгреса у Дрездену давне 1922. својим радом нанијели велико зло српском народу. Тешко стање у коме се налазимо управо је последица погубне националне политике лажних патриота.



Осим што су из Градишке, Радован има доста тога заједничког са Денисом Есадовим, али умјесто што мени држи јавне придике требао би да се сјети неких својих објава и непримјерених увреда на вјерској и националној основи. Иако је подвојена личност, Ковачевић би се требао сјећати свога недавног твита о писцу Бошњаку Мухарему Баздуљи и Хрвату јеврејерског поријекла Бранку Хорвату, или говора мржње када је написао твит „И хаџија. И хафиз. И бег. И ић. А шупак“ којим је вулгарно и непримјерено вријеђао муслиманске вјерске великодостојнике у БиХ.



Срамно је да Ковачевић и њему сличне подијељене личности, Југословени, љевичари и лажне СНСД-ове патриоте, глуме пуританце, држе моралне и патриотске лекције, јер су управо они персонификација свог зла и лошег што нам се догађа, и због чега се налазимо на дну Европе.

Циљ мог рада, истраживања и упорног писања је да демаскирам и оголим лажне патриоте и подвојене личности које нас воде у пропаст, а чињеница да режимски пијуни данима цвиле, правдају се и бране јасно показује да сам на добром путу. Умјесто што изврће чињенице и покушава да манипулише грађанима, препоручујем Ковачевићу и његовој екипи да бирају телевизију, мјесто за мегдана и суочавање мишљења. Пристајем да дођем на РТРС и да емисију уживо скупа воде Мато, Нада и Синиша Милорадов. Позив је отворен а рукавица бачена, али сам нешто убијеђен да позитивног одговора и термина неће бити јер су кукавице, лажне патриоте и подвојене личности свјесне да дуго времена послије тога не би имале жељу за јавним наступом.

 
Небојша Вукановић

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Муки

28.12.2017 18:41

Снсд-мултиетницка породица.И овај градиски папак је мултиетницки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

улог

28.12.2017 19:23

НОК-АУТ. СВАКА ЦАСТ ВУКАНЕ НА РАЗОТКРИВАЊУ ДОДИКОВИ ТАКОЗВАНИХ ПАТРИОТА.

Name

Браво Краљу

28.12.2017 19:34

Ала их Вукане растурас, ко бугарску скупстину. Свима је јасно, па и вецини њихових бираца, да се ради о најнизем људском слоју и сљаму али, на залост, за њих гласају јер су купљени и поткупљени, а најцесце уцијењени, са врецом брасна или мекиња, 20 марака и томе слицно. Лијепо је ово процитсти, макар знали да без менталног отварања оцију неопредјељених и резигнираних бираца који не излазе на избире, нема великих санси да се потуце владајуца мафија. Они који су своје бираце купили народним парама. Али Вукане, ти писи и ударај по братији, а доцице дан кад це прогледати и они који данас од суме не виде дрвеце. Овај Ковацевиц је и добар какви су му ментори, а питање хе дана кад це они поцети да се медјусобно кољу изнутра. А ту смо негдје.

Name

Соми

05.02.2019 21:15

Он није градиски папак,информиси се

Name

Да

28.12.2017 19:02

То смрадине невидјене у историји људског рода,болесници!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фараон

28.12.2017 19:09

Вукановиц?опет ти недостаје ваздуха.!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

28.12.2017 19:39

Господине Вуксановицу молим вас постедите нас васег субјективног мисљења о комунистима и комунистицким покрету Југославије. Снсд је мозда у оснивању имао додирних веза са идеологијом Савеза комуниста али данас је он приватна странка која отворено кокетира и сарадује са неофасистицким партијама у Европи и врло су близу васем идеолослом профилу убједеног националисте сто стално провејава кроз васе реално кваитетне истразивацке радове.У тој Југославији коју је водио савез комуниста сви њени народи су постигли највеце домете и у привреди и у култури и у здравству и у образовању а о социјаној сигурмости да не говоримо.Имали су медународни углед какав никада висе неце имати.На крају када толико мрзите комунисте засто госп.Говедарица кога савјетујете присуствује конгресу комуниста Кине и са њима потписује протоколе о сарадњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пипо

28.12.2017 20:43

Е овај освит погоден као дивљац у суми од ловца и сада рањен пкусафа да нам опет идеологију једно умља трпа у главу.Комуњарско једноумље протутњало као невријеме ако је то било зиатно доба као сто покусавас да нас убиједис засто се сруси као кула од карата.Комуњаро једна нисмо ми заборавили голи оток и Јгословенске казамате сто сте их по цијелој Југославији имали пуне невини људи кои су трунули у тим васим казаматима само зато сто је неко имао и своје мисљење.А ови данас црвени савези су само мало замотани а иделогија је иста и данасњи вода је из васе сколе уценик у сустини иста г***на само другације смрди и њима као и вама се близи крај.

Name

Јулио

28.12.2017 20:15

Вукановицу, све је то ок сто си написао. Али то те не аболира за бљувотине фасистицког карактера које износис у текстовима приликом спомињања овог Дениса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

28.12.2017 20:35

Они би се удружили и са црним ђаволом, њима је битно само да су они који су с њима истог морала тј. неморала и да су спремни на све могуће гадости према становницима РС. Најгоре је у томе што они поред свих могућих глума, глуме и да су националисти. Ма они су све и свашта али у суштини ништа тј. највећи олош и најпрљавији талог овог друштва који нас сигурно види у свеобухватну пропаст. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован 4

28.12.2017 21:09

Страсно да Ковацевиц на овај нацин несто покусава објасњавати,примитивно као и цитав Оур из ког долази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

28.12.2017 21:29

Ковацевиц је обицни куцни псиц.Нама Комунисти нису нанијели ни трецину муке,као сто су урадили Срби на Власти сад.Увреде које упуцујете другом Народу,говори о цовијеку који је то рекао и којем Народу припада.Сви ти велики говорници из СНСД најмање су Срби Хрисцани,а велики су нанипулатори и лопине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрвар

29.12.2017 14:31

СНСД патриоте у Дрвару изгласасе да се гради католицка црква, а и хрватски језик подрзасе за српску дјецу у Ливањском кантону. Толико да казем о патриотама, снсд србима, продају се ко крмад на пијаци сто неко реце.

ОДГОВОРИТЕ