Загревање за ЕП у Алпима!

Српски рукометаши отпутовали у Винтертур на "Yеллоw цуп" у склопу припрема за ЕП.

Остали спортови 29.12.2017 | 13:30
Загревање за ЕП у Алпима!
Репрезентација Србије у рукомету отпутовала је на чувени "Yеллоw Цуп" у швајцарски Винтертур, који ће се по 46. пут одржати на крају календарске године. Селектор Јовица Цветковић повео је на пут 16 играча које је имао на располагању у претходна три тренажна дана у Ковилову, који ће бити и окосница тима Орлова које можемо очекивати на Европском првенству у Хрватској (12-28. јануар). Осим петорице која су отказала учешће из приватних разлога или повреда, Бојан Бељански је на поштеди до првог јануара због повреде мишића ноге, док ће се 31. децембра тиму придружити петорица из Бундеслиге, као и Драшко Ненадић.

"Одрадили смо пет тренинга на којима смо започели са припремом за оно што нас чека у Сплиту. Радили смо подједнако, напад и одбрану, а без обзира што на турнир идемо у комбинованом саставу, желимо да побеђујемо. Нисмо поражени у 2017. години у претходних шест одиграних мечева и нормално је да желимо да годину завршимо позитивно. И у оваквом саставу, идемо на победу против Швајцараца, као и у другом мечу где нас чекају Руси или Румуни" рекао је Дарко Ђукић, десно крило националног тима.

Селекција Србије за турнир у Швајцарској: голмани - Тибор Иванишевић, Дејан Милосављев и Владимир Цупара, крила - Добривоје Марковић, Вања Илић, Немања Илић, Дарко Ђукић, Вукашин Воркапић, пивот - Мијаило Марсенић, бекови - Милан Јовановић, Стефан Вујић, Дарко Стевановић, Никола Црноглавац, Стефан Ћирић, Немања Обрадовић и Петар Ђорђић.

Распоред мечева Србије

Петак, 29. децембар

18.20 Швајцарска - Србија
21.00 Русија - Румунија

Субота, 30. децембар

18.20 Швајцарска - Русија / Румунија
21.00 Србија - Русија / Румунија

Извор: моззартспорт

фото: МНпресс

Коментари / 0

Оставите коментар