Градоначелник приредио пријем

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић и предсједник Скупштине града Славиша Марковић организовали су новогодишњи пријем за представнике привредног и друштвеног живота. Поручили су да су задовољни оним што је урађено у 2017. и најавили нове пројекте у сљедећој години. Пријему су присуствовали и челни људи Савеза за промјене, високи функционери Републике Српске, као и са нивоа БиХ.

Република Српска 27.12.2017 | 22:22
Градоначелник приредио пријем
Заштита од поплава, запошљавање и рад на инфраструктри били су приоритети за Бијељину у 2017. јасан је градоначелник Мићо Мићић.

“У 2018. години имамо још веће и значајније планове. Завршићемо Центар за социјални рад, Дневни центар за дјецу са посебним потребама, отворићемо школу на Лединцима и вртић. Пуно тога ћемо урадити на инфраструктури с циљем да се отвори што више предузећа и радних мјеста.
Никада нећемо заборавити борачке популације, социјалне категорије, просвјету и све оно што је у нашој надлежности.”

Предсједник Скупштине града Славиша Марковић истиче да га посебо радује чењеница да је све што је планирано радом Скупштине и усвојено у 2017. години.

Пријему су присуствовали и челни људи Савеза за промјене, високи функционери Републике Српске, али и са нивоа БиХ.

“Бијељина заиста постаје један од главних ослонаца опстанка Републике Српске и град који се истински развија”, рекао је српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић.

Министар спољне трговине и економских односа у СМ БиХ Мирко Шаровић сматра да је било успјешних потеза, од добијања трговинског рата са Хрватском, што је посебно било значајно за пољопривреднике, до укидања многих трговинских баријера са Србијом и испуњења услова за извоз пилећег меса у ЕУ, али је и задржан тренд извоза меса и месних прерађевина у Турску, укључујући јестиво уље и брашно.

Пријему су, између осталих, присуствовали и замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламетарне скупштине БиХ Младен Босић, потпредсједник Народне скупштине Српске Соња Караџић - Јовичевић, лидери СДС-а и ПДП-а Вукота Говедарица и Бранислав Бореновић, те бројни привредници и грађани заслужни за развој Бијељине.



БН телевизија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

лазов

27.12.2017 22:00

Опет само супље прице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

27.12.2017 22:19

аха нек је боље гдје је СНСД на власти