Успио да споји Карлеушу и Цецу

Популарни певач Саша Матић недавно је објавио дует са Светланом Цецом Ражнатовић, а већ одавно има песму и са њеном ривалком, Јеленом Карлеушом. Он је открио каква је била сарадња са ове две певачице.

Забава 27.12.2017 | 13:23
Успио да споји Карлеушу и Цецу
Саша Матић каже да му Цеца никада није замерила што су тек сада песмом крунисали њихову сарадњу и пријатељство, мада је пре неколико година певач то урадио са Јеленом Карлеушом.

"Песма "Не смем да се заљубим у тебе" са Јеленом је заиста била прави хит. Она је једно време била баш слушана, па је у неком периоду стала, па се вратила међу људе као да је тек снимљена. Цеца и ја никада нисмо о томе причали, нити бих ја водио полемику о томе. Ја сам имао добру сарадњу са Јеленом. Ми смо и дан-данас добри пријатељи, и са Цецом такође. Мени нема ко шта да замери, а и не би требало. Мислим да ми ниједна од њих две неће замерити ништа", каже Саша и истиче да је дугогодишње пријатељство које има са Цецом само плус када је реч о пословној сарадњи, као и да у њиховом случају не важи изрека "Не треба мешати посао и пријатељство".



"То што смо пријатељи је заиста олакшавајућа околност. Знате како, ја се слажем са тим да не треба мешати те две ствари, али ако је неки други посао у питању, типа бизнис. Људи се често свађају због посла и новца. Ово је нека друга врста посла, креативност и задовољство, а музика је нешто што треба да нас спаја и мири, а не би требало да нас свађа.

Врло је лако радити са Цецом, само је увек тешко да се спојимо. Она је ишла на одмор, па ја, и никако да се договоримо. Због тога је тек сада остварен дует са њом. Ја јој кажем: "Види, ако не снимимо ово, испашћемо стварно ноторни лажови"", шаљиво каже Саша и додаје да никада не би градио каријеру на скандалима који би пунили таблоиде.

"Увек сам водио рачуна када је реч о каријери и нисам пристајао на грешке, јер ме је свака скупо коштала у овом послу. За сада то иде како треба, нема разлога да буде другачије. Каријеру сам водио тако да је на првом месту музика и посао који волим, а онда иде неколико празних степеница, па тек онда нешто друго. Не бих никада учествовао у томе да каријеру градим на скандалима. Реклама је реклама, али мислим да је боље кад је добра реклама", истиче Матић.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ејфс

27.12.2017 12:37

Врло је лако радити са Цецом, само је увек тешко да се спојимо. И ја би се радо спојио са Цецом али како на који нацин. Изгледа само треба бити упоран и доце и до спојева.

ОДГОВОРИТЕ