Сека и Вељко ће добити бебу

Сека Алексић и њен супруг Вељко Пиљикић постаће богатији за још једног члана породице.

Забава 26.12.2017 | 16:49
Сека и Вељко ће добити бебу
Нумеролошка карта овог познатог брачног пара за 2018. каже да ће Сека остати трудна после фебруара, предвиђа за ВИП нумеролог Стефан Драгојловић.

Такође, он истиче да се, на жалост свих њених обожаватеља, неће више толико експонирати у јавности.

- Предстојећа година је за Секу судбинска година и има велике шансе да остане у другом стању. Посветиће се породици и неће више бити звезда као раније. Прошли су јој ударни аспекти. Снимаће албуме, наступаће, али у знатно мањој мери него пре. Окренуће се хуманитарном раду, деци и пријатељима. Пошто се намучила и нарадила у најранијој младости, сада ће уживати и радити по потреби. Опасност јој прети у области здравља, па би требало да обрати пажњу на стомак и репродуктивне органе, јер постоји могућност хируршке интервенције за три године - каже Драгојловић.

Упркос умешаности многих љубоморних колега и колегиница у њен брак, она и Вељко ће опстати јер су судбински повезани, тврди нумеролог.

- Сека је до 2015. имала тешке аспекте у приватном сегменту. Много разочарања у блиске људе који су јој улазили у кућу и које је сматрала блиским пријатељима. Доста су јој бацали црну магију. Највише су ударали на поље брака, да се разведе и да остане сама. Чак су смишљали како да Вељку да набаце друге девојке и да га одвоје од ње. Много љубоморе, пакости, оговорања, сплетки. Но, нису успели. Нису рачунали да су Вељко и Сека судбински повезани, а то се не прекида тек тако - објашњава наш саговорник и додаје да њени непријатељи и даље покушавају да јој униште брак.



- Колегинице и неке бивше пријатељице шаљу јој негативну енергију и покушавају да јој уздрмају брачни живот, али не знају да Сека има неку врсту заштите, која је чува и чак враћа троструко јаче свима који покушају да јој нашкоде. Она, иако изгледа као много јака и стабилна на сцени, приватно је хиперсензибилна и осећа сваки вид енергије и емоције других људи. То је све много дотиче и утиче на њу да се повуче у себе, осами и тако заштити од других. Има јаку интуицију и мора да научи да је слуша како се касније не би кајала што трчи пред руду, јер је наивна, хумана, добронамерна и искрена и хоће свакоме да помогне, не размишљајући да то може скупо да је кошта - завршава Драгојловић.

(Ало)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

вељо

26.12.2017 20:11

Нека се дјеца радјају није битно цијасу мајке знају сто посто дасу њихова а које отац није вазно вазноје дасе роди и даје здраво цеститам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.12.2017 21:20

Нису дзаба рекли мати је једна а отац мозе бити и патак из ријеке.

Name

косовка

27.12.2017 06:45

Нхе трудна 'како це добит бебу ,.???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

28.12.2017 11:32

Ово је главна вијест, и мислим да је сада цијела нација у трансу због Секе и њене трудноће. А мој комшија који има деветоро дјеце и осморо унучади и једини ради за 450 КМ,то и није вијест нити то ко треба ни знати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељко

30.12.2017 06:56

Кога јос ова мандовка интересује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нога личка,ципела бечка

30.12.2017 09:02

Нога личка,ципела бечка.Жао ми ципела коју тортуру морају поднети.

ОДГОВОРИТЕ