Микијева ћерка има животну драму

Јелена Јевремовић, ћерка покојног Микија Јевремовића, након очеве смрти пролази кроз животну драму.

Забава 23.12.2017 | 14:33
Микијева ћерка има животну драму
Њеног супруга полиција је привела због поседовања велике количине наркотика и оружја и он у затвору чека суђење.

Јелена је због овога поднела захтев за развод деветогодишњег брака.

- Није прошло неколико месеци, сећам се тог 1. јуна. Пеђа се није појавио на ручку и није се јављао на телефон. Уплашила сам се да се догодило нешто страшно. Те ноћи сам сазнала да је ухапшен. Чиста срца, из ове перспективе могу са сигурношћу да тврдим да ми је информација о татиној смрти лакше пала од те да ми је супруг у притвору. Не могу речима да опишем тај осећај. Страх, незнање, стрепња, бол, немоћ. Губитак мужа је био почетак моје борбе са светом без њега, јер ми је свих претходних година био ослонац, вођа, компас. Осећала сам се изгубљено. Била сам девојка која је својевољно одлучила да мушкарцу препусти улогу вође у вези, а касније и у браку, у којем смо добили два дивна сина. Погрешила сам што сам му дала толику слободу да повлачи потезе које је сам замислио - изјавила је некадашња певачица за "Глоссy" и додаје:

- Сада морам да смислим стратегију како да децу што дуже заштитим од сазнања истине о њиховом тати, колико-толико успешно их убеђујем да ради на прекоокеанском броду као кувар. Не питајте како сам им објаснила зашто је отишао тако напрасно, због чега се није с њима поздравио - каже ћерка Микија Јевремовића.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хмммммм

23.12.2017 14:36

Ето сад знају гдје се тата налази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Антистен

23.12.2017 15:04

Реци им да ради на Титанику...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

24.12.2017 06:33

Поставља се питање засто је њен муз поред дјеце и супруге и могуцности нормалног зивота одлуцио све то да унисти и да своју породицу обиљези за цио зивот. Вјероватно се ради о особи која је наркоман и која није могла рационално да размисља.

ОДГОВОРИТЕ