Лепа Лукић постаје глумица!

,,Чађава механа" почиње опет да се приказује на Хепи телевизији!

Забава 22.12.2017 | 14:18
Лепа Лукић постаје глумица!
Када је, пре неколико година, „Чађава механа“ први пут представљена гледаоцима Хепи телевизије, наишла је на неподељене симпатије публике. Из вечери у вече, ова луцкаста екипа је засмејавала целу Србију, и спремна је да то уради поново, од суботе, у 14 сати, на Хепи телевизији.

Екипи, појачаној и новим ликовима, али и мало другачијим сценаристичким и редитељским приступом се придружила и Лепа Лукић, која глуми власницу стана у ком је живео претходни кувар Тровач.

Наиме, "Чађава механа"од децембра постаје играна серија, а њени главни јунаци ће се, из епизоде у епизоду, суочавати са разно-разним необичним ситуацијама

Уз Јовану Цавнић, Ивана Иванова, Пеђу Дамњановића, Миомиру Драгичевић и Марка Долаша, глумачкој екипи су се прикључили и Даница Тодоровић – у улози Јоцине жене Ленке, као и Немања Живковић – у улози новог кувара, Киселог.

Осим њих, гледаоци ће, у улогама гостујућих звезда, моћи да виде и друге познате јавне личности, што ће серију учинити још занимљивијом.

Наравно, за музички део Чађаве механе и даље ће бити задужен оркестар Мише Мијатовића, а није промењен ни креативни тим, иза камера.

Редитељ је Миша Зоровић, а сценариста Горан Јовановић. 

(Ало)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

xслмп

22.12.2017 13:56

Сви се помало мјењају а Лепа је популарна увијек :))Браво за Лепу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

клинац

22.12.2017 17:33

Недају се ови фосили никако у пензију послат! СТЕТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лепа

22.12.2017 17:41

Мани лепа мозес глумити баба рогу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смоки

22.12.2017 18:12

Немој и ти леба ти..боље удји у задругу,тамо је свакако лудница и психијатрија.

ОДГОВОРИТЕ