Ухапшени бивши припадници ВРС

На подручју Власенице и Хан Пијеска Сипа је ухапсила три лица због ратних злочине, сазнаје БН. Ухапшени су Миле Косорић, Раде гарић и Момчило Тешић, саопштено из Тужилаштва БиХ.

Република Српска 20.12.2017 | 08:33
Ухапшени бивши припадници ВРС
Акцију су извели припадници Сипе по нерадби Тужилаштва БиХ.

По наредбама Суда БиХ полицијски службеници СИПА-е претресају објекте које користе осумњичене особе, с циљем проналаска и привременог одузимања предмета који могу послужити као доказ у даљем поступку.

Особе лишене слободе биће приведене у службене просторије СИПА-е ради криминалистичке обраде, након чега ће бити предате Тужилаштву БиХ на даље поступање, саопштено је из Сипе.

Наводи се да су двије особе лишене слободе због постојања основа сумње да су починиле кривично дјело геноцид, а једна особа због постојања основа сумње да је починила кривично дјело злочин против човјечности, у мјесту Тишћа (локалитет Луке), општина Власеница, током 1995. године.

Како је БН јутрос објавио акција Сипе је почела јутрос око шест часова на подручју Власенице, а на терену су била примјетна и возила МУП-а Републике Српске.

По налогу тужиоца Посебног одјељења за ратне злочине, у акцији полицијских службеника СИПА-е, на подручју Власенице и Хан Пијеска лоциране су и ухапшене три особе:

-Косорић Миле, (1953.) некадашњи командант Власеничке бригаде Дринског корпуса ВРС, 

-Гарић Раде, (1974.) некадашњи командир Интервентног вода Власеничке бригаде ВРС, 

-Тешић Момчило, (1963.) некадашњи војни полицајац Власеничке бригаде ВРС. 

На подручју Хан Пијеска и Власенице, врше се претреси објеката које користе осумњичени Косорић и Гарић.

Осумњичени су под истрагом Тужилаштва БиХ због кривичних дјела ратног злочина и помагања у геноциду. Ради се о истрази везаној за догађаје у у мјесту Луке код Власенице, који се односе на присилно издвајање цивила из конвоја који су напуштали заштићену зону након пада Сребренице, у јулу 1995. године, те затварање одвојених цивила у школи одакле су одведени на локалитет Мршића и Јаровља, гдје су убијени, а на локалитету Мршића након рата пронађена је масовна гробница са посмртним остацима убијених.

Према прикупљеним доказима, на овим локалитетима убијено је најмање 30 особа.

У односу на осумњиченог Гарића истрага се проводи и за догађаје из периода од 1992.-1995. на подручју Власенице, а који се односе на почињене ратне злочине против цивилног становништва и ратних заробљеника, који се односе на мучења, злостављања, силовања и убиства жртава бошњачке националности на том подручју.

Косорић Миле и Тешић Момчило, осумњичени су да су починили кривично дјело-геноцид, а Гарић Раде криивчно  дјело-злочин против човјечности.

Након лишења слободе осумњичени ће бити приведени поступајућем тужитељу који ће испитати осумњичене и након тога донијети одлуку о покретању приједлога за одређивање мјере притвора, мјера забране као и осталим активностима у складу са законом, саопштено је из Тужилаштва БиХ.

(БН)
(Фото: БН)

Коментари / 83

Оставите коментар
Name

ро

20.12.2017 07:39

Када је рат завршен а они још хапсе.То нема нигдје. Други свјетски рат онаквих размјера па видите када је био Нирнбешки процес а види код нас јадована.Све ово треба растјерати јер су се увалили преко странака подобни а струке нема ни секунде.Мислим да ће хапсити и у наредних 50 год. под условом да ти људи поживе до сто и неке године.Смијешно.Ако си крив,хапси,докажи,осуди и готово.За 10 так година то се могло све завршити,овако стално се држре тензије КОГА И ГДЈЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

сарајлија

20.12.2017 08:03

Е добро ти рамисљање,ко бива рат био прије 22 године и ко је цинио злоцине а нико га није тразио треба бити миран пратис ли десавања у свијету да и данас тразе злоцинце из Другог свјетског рата

Name

кики

20.12.2017 08:09

Па није бас тако ..има јос пуно злоцинаца који су на слободи. Суд је добар и ради квалитетно али су то све обилни предмети по својим звјерствима тако да им треба времена.

Name

Реално

20.12.2017 09:50

Сасвим реално без обзира на припадност ко год је правио геноцид злоцин треба бити осудзен на висе висе година па ако треба нек се хапси јос 30 година до последњег злоцинца нек се сад силедије браво за сипу и тузилство нек судије не попустају

Name

Ре Сарајлија

20.12.2017 10:01

Смјесан си успоредјивати други св.рат и поцињене злоцине у току тог рата и рат у Босни је смјесно судјењ за ратне злоцине у другом св. рату трјало је око годину дана а овдје преко 20г.

Name

луди кики

20.12.2017 10:29

Не лупај гдје је Орић и остали који су напали колону у Жепи шетају се тако фино као да ништа није било, гдје су они који су побили Боровине и болесног Славка Боровину међу њима шта је са њих какав је то суд кога хапси још мало па ће бити срби србе убијали и квит, гдје су они што су напали колону која је излазила из Тузле и колону из Сарајева, гдје је муслиман-потурчени србин који их је предводио кад су напали колону која је излазила из Сарајева, гдје су они што су побили код Жељиног стадиона, гдје су они што су побили у селу Кравице, гдје су они што су побили у селу Жеравицама и Сливњима, кад би набрајао неби до ујутро престао писати и кажеш суд ради, мислиш срби раде па издају своје то је то.

Name

Коментатор

20.12.2017 10:44

Нема овдје ко је јамио - јамио, нека свако одговара за злочине које је починио.

Name

ре Сарајлија

20.12.2017 12:20

Уреду је то и ста ако је просло двадесет годкна, али неразумно је да је из Крајине протјерано од стране петог корпуса висе од 200000 људи, да им је све унистено, да се они који су остали и данас углавном воде као нестали, да су заробљени звјерски убијани и још ништа, а требало би како би се дао прави карактер рата и прузила санса миру и поверењу. Ја овде видим вкки проблем код корумпираних и похлепни српски политицара и људи који су задузени за то и док су горе бице тако.Није то профитабилно, а зна се колико њих боли народна пагња и страдање.

Name

Ре_луди кики

20.12.2017 12:25

Јесил био свједок на суду када то све знас тако добро или само цитас срб.цет. . пропаганду?

Name

ре ре

20.12.2017 12:56

Па имали сте 2 Крајиски корпус сто вас није бранио....

Name

ре

20.12.2017 13:01

Пети корпус протјерао крајишке Србе? То још нисам чуо. Да нису они и Олују предводили?

Name

ре луди кики

20.12.2017 14:17

Гдје ти живиш, имаш ли неке доказе о наведеним злочинима, ако имаш документацију правац до првог суда у РС. Ако већ не знаш, главни наредбодавац за напад на тузланску колону Илија јуришић је ослобођен, није ослобођен у Сарајеву већ је ослобођен у Београду. Сада тражи кривца у својим редовима.

Name

цврк

20.12.2017 16:00

То није истина још увек хапсе само пратите немацке медије.

Name

цврк

20.12.2017 16:02

Сада и босњаци и Срби и хрвати часни људи причају шта је ко прије радијо и зато ово дуго траје и трајаце још диго сви ће се суоцити са својим дјелима.

Name

Исток

21.12.2017 13:09

Ма овако треба , ко нас хебе . Ово све треба запалити , и ову власт која дозовли овакав наступ и нас говнаре , првоборце који дозволимо да нам наса власт оваквом небригом доведе ове скотове на врата да нас поубијају. Требали смо то примјетити и реаговати одма кад смо видјели да су нам зарад свог добра ( а мислим на власт) довели ове проклете банке , зеленасе и лихваре да нас осиромасе пљацном под паском "Законитости и легалности". Па ускоро це педофилију озаконити . Неце одговарати за своје баханалије само ако си припадник власти.

Name

лопов

20.12.2017 08:14

Хоће ли почети икад хапсити лопове и криминалце???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2017 09:33

Јеси процитао за ста су оптузени? Коју неправду ту видис?

Name

рере

20.12.2017 10:36

Још увијек нису оптужени већ осумљичени и налазе се под истрагом тзв. тужилаштва бих, односно једног од ''најревноснијих'' тужилаца за Србе, који кад се деси било какво хапшење муслимана због сумње да су извршили ратни злочин над Србима, као што је геноцид у селу Чемерно код Илијаша, он је задужен да покрене један од припремљених предмета у којима се сумниче Срби.Све то ради по налогу СДА, како би се медијски ''покрио'' муслимански злочин. Тај Ибро, назови тужилац, од десет тужилачких предмета једва један успије прогурати до оптужнице. Сви завршавају обуставом поступка због недостатка доказа. Али циљ се постигне а то је медијска сатанизација Срба. Вјерујем да ће и овај предмет трајати неколико година и завршити као и већина њих, без оптужнице, али о томе се никада неће у медијима писати. Остаје медијска мрља на осумљиченим и посљедице дугогодишњег тужилачког малтретирања. Успут да кажем, да не подржавам било кога ко је чинио злочине према цивилима или војницима. Свакако треба за то да одговара и најстрожије буде кажњен.

Name

055

20.12.2017 17:16

Дуд БиХ није надлезан за хапсење лопова,вец је надлезан смо заратне злоцине ,лопови су надлезност ентитетских судова након струтуралног дијалога,сто знаци лопови су амнестирани од одговорности,стобпотврдјују слуцајеви Дукиц,Додик, и други лопови!

Name

Остоја

20.12.2017 08:16

Па докле висе! Прецеднице, реагуј на ову неправду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2017 09:14

Која неправда,безобразнице.Постоје докази и свједоци за наведене злоцине и геноцид,срам те било дјубре једно.

Name

Који ба прецедник

20.12.2017 10:04

Ма несмије твој прецедник писнути јер зна једног дана це они и њему закуцати на врата.

Name

Ревис

20.12.2017 10:30

Остоја ли Остоја, имас ораха у дзепу док си на страни дзелата. Све злоцинце треба казнити без обзира на вјеру и нацију, А и да послузе будуцим нарастајима као опомена, ако га његова савјест не прогони да има увјек на уму да це га овоземаљски суд прогањат.

Name

Милан

20.12.2017 12:30

РЕАГОВАО ЈЕ ПРЕСЕДНИК ВИДИС ДА НИСУ УХАПСИЛИ МИЦУ КРАЉЕВИЦА.

Name

попара

20.12.2017 13:01

Танко је ово,ускоро иде Стевандиц а мало касније Лукац,на исповјед код тузиоца.

Name

озна

20.12.2017 08:20

Озна је зврсила гоњење ратних злоцинаца за 10 година овице јадни народ прогањати наредних сто година кодаимје када и мунира род ипород оне зарадјују на тудјој крви достаје висе са хапсењем људи устани тито па види ста ови раде горису од твоје озне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ОЗНУ

20.12.2017 09:38

НЕКА ДОКАЗУ ДА НИСУ КРИВИ, ЗАСТО СЕ СЕКИРАТИ.

Name

Драгутин за озну

20.12.2017 13:07

Тузиуластво и суд БИХ треба да доказу да су дотицни криви а не да они доказују да нису криви у супротном треба да их пусте сасвим логицно зар не терет доказивања је на тузластву ако имају доказе а суд само треба да пресуди на основу доказа.Уведена је бесмислена пракса бас због тога сто немају довољно доказа па сав терет докезивања пребацују на окривљене...Суд и тузиластво БИХ не раде добро то се види из авиона...Доносе катастрофалне пресуде иако су добили упозорење из Стразбура...

Name

ре озна

20.12.2017 14:24

Ја сам био учесник рата и мирно спавам, они који су стрељали цивиле и заробљернике са лисицама на рукама морају на суд, то ће трајати још деценијама, хвала и пријатно.

Name

ПероЗдрео

21.12.2017 13:15

Ти си само неко ко глуми војника ВРС и уцесника рата.

Name

Лија

22.12.2017 13:21

Нико нормалан није против суђења онима који су починили ратни злочин, из било којег народа био. Оно што нас прати од завршетка рата је политизација ратних злочина и прича да су чинили ратне злочине они а ми нисмо, да смо се ми само бранили а у одбрани ''суверене и независне бих'' нема ратног злочина, без обзира што су настрадали недужни цивили или заробљени војници, што су потпуно уништена мјеста и имовина оних који су ''агресори и побуњеници'' и нису за ''суверену и независну бих''. Како објаснити да суд бих пресуди једнима, по ''новом закону'' драконске казне а да другима који су као водили ''одбрамбени рат'' за ''суверену и независну бих'', за убијање цивила у избјегличкој колони у мјесту Кукавице код Рогатице, пресуди ослобађајућу пресуду, јер су као били у заблуди кад су убијали цивиле, мислећи да је војна колона. Како објаснити да се појединци мрцваре на суду бих по неколико година, и да у то вријеме ''објективни''медији пишу да се суду ратним злочинцима, помињући њихова имена и презимена, и да након тог мрцварења тај исти суд пресуди ослобађајући пресуду због недостатка доказа, а ''објективни''медији нити једном ријечју не помену да су ти људи били изложени јавном линчу, без правог разлога. Право, правда и одговорност морају бити исти за све, без обзира о коме се ради. Довиђења и пријатно.

Name

фела

20.12.2017 08:23

Има , има. треба оног глумца Краљевица у затвор , који је пљацкао и нападао припаднике свог народа послије рата!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

20.12.2017 09:31

Ко га год ухапсили тамо неце промасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зв

20.12.2017 09:49

Људи сто су ратовали су натјерани да ратују од дрзаве а, сад их хапси дрзава.То је крива дрзава сто је направила рато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кркане

20.12.2017 12:52

Ста ти је болан био "рато"?

Name

Име Презиме

20.12.2017 10:01

Раде Гариц је ЉУДИНА.Он ни заста није крив.Молицу Бога,за његово здравље у ове цасне дане поста и Светог Николе. То је момцина био тада.храбар младиц с којим се могло свако мјесто поносити.На интернету снимак има,а и данас даниле се памти.... 1996,одмах послије рата,32годисњи Раде је у поткосуљи,по прохладном јесењем дану у Хан Пијеску,ГОЛОРУК изазвао на мегдан наорузаног припадника СФОРа.Могао је бити убијен.Многи борци ВРСа тад у тој маси нису смјели ни погледат Американце,али.момцина и јунацина Раде у поткосуљи и голорук стао је храбро пред цијев и изазвао окупаторе на двобој.Био рањаван небројано пута,у многим биткама уцесник,а у миру је Раде увијек био уз свој народ.Уз сваког,ко је угрозен био неправдом.Плаховите је нарави на неправду,увијек спреман да ускоци у битку,како је обицавао реци.Сигуран сам,да он никад неби повисио тон,мрко погледао на неког беспомоцног,а камоли поцинио несто рузно.....Брацо Срби,укуцајте следеце, Босниа:СФОР солдиерс анд тхе Сербс.Видјецете Радетово јунаство. СНИМАК ЗА СВА ВРЕМЕНА!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.12.2017 12:07

Јес јес и тако твој Раде заврси у цумезу гдје му је одавно било мјесто!

Name

ре

20.12.2017 12:19

Јао снимка, гомила кркана у поткосуљама и гаћама.

Name

хехе

20.12.2017 12:25

чуј ГОЛОРУК.....и то на прохладном јесењем дану, па поврх тога изазвао и наоружаног припадника СФОР-а на мегдан. хехехехе..... Епски нема шта :) :) :) .....само што су ти на овом снимку сви оскудно обучени за похладног јесењег дана. Има и пар незнаних јунака у шорцевима.

Name

Босан@ц

20.12.2017 12:31

Сам купи злоцинце по реду. Нијемци купе и Дан данас. И ми цемо насе јос бар 50 година. Ваљат це јос који затвор за "јунацине" саградити. Када це МУНГОС на Ред доци, јунак со је зену у деветом мјесецу трудноце убио. Данас сједи у власеницкој скупстини. Ускоро цемо и по њега навратити. Све јунак До јунак. ...пи.ка До пи.ке.

Name

Име Презиме

20.12.2017 14:07

Лако се сада курцити преко коментара.....Тада,у та времена требало је имати СРЦЕ,да би се смјело ста онако урадити....Гдје сте ви сви били,кад је Раде с 18 година исао у борбу?!?!Сад свако мозе остављати коментаре.... РАДЕ ЉУДИНО,ВОЛЕ ТЕ СВИ ЦЕСТИТИ ЉУДИ ОД ИСТОЦНОГ САРАЈЕВА ДО ЗВОРНИКА. Поготово ми који те добро знамо... Нељуди су орлу поломили крила,али зацијелит це она.Ти си Раде јунак нас без обзира на све....А ови сто коментарису,бице и остет це нико и ниста.Такве,кад си корацао храбро,ниси ни зарезивао центиметра... ПОЗДРАВ И ВОЛИМО ТЕ СВИ

Name

Загор

20.12.2017 14:13

Раде је 1974. годиште, значи 1996 је имао 22, а не 32 године!

Name

@Име Презиме

20.12.2017 16:03

Писес том Радету ко неки фурундзија.

Name

ПероЗдрео

20.12.2017 18:04

Устанак... доста висе турског зулума

Name

Гариц

20.12.2017 20:00

хвала на овим дивним рецима за мог стрица.....у праву си ЉУДИНА!!!

Name

@Име Презиме

20.12.2017 21:37

Однеси му папуце и дуге гаце у мардељ да се не прелади.

Name

Име Презиме

20.12.2017 23:00

@Гариц Нема на цему.Раде је цовјек,и заслузио је да се буде уз њега.Вјерујем да це он брзо куци.Не вјерујем да је крив и за ста за ста га терете.....А ви сви,сто ликујете због његовог хапсења,он је осумњицен,али не и крив....

Name

Бијељина

20.12.2017 10:05

Имамо право да се бранимо од Насерових кољача!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање

20.12.2017 10:22

Шта је са Данијеле Вуковић зване Спечена, кад ће њу ухапсити због незаконтих отказа које ради које је урадила и које спрема сад за дом здравља. Она је организовала и рушење објеката по Власеници кад ће њу хапсити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

20.12.2017 12:02

Ахахахаха, мозете да га дувате на целу са глупаном Роком и Остојицом.

Name

Остојица

20.12.2017 12:33

Вама је Остоја крив сто је зив багро црвена.

Name

РЕ

20.12.2017 13:32

Ста је незнањем побио боље да није

Name

Забринути

20.12.2017 14:02

Сва ова хапшења су резултат исказа свједока сарадника, тј.потказивача Миће Краљевића. Сакрио се јер се боји да и њему не закуцају на врата. Али ће данас вјероватно изаћи из рупе, кажу убио му се брат. А Данијела Вуковић ће после његовог мандата одробијати коју годиницу, али јадна није свјесна, води се примјером шефа, киднапујеш човјека и платиш казну од 4 хиљаде. Али Мићо ће на робију, па ће сама себе бранити на суђењу са својим приватним фалултетом.

Name

Вуковићка-тиква без коријена

20.12.2017 14:04

Организовала русење објекта лориста а власник објекта кљестан јој ујак мајчин други родјак.ниста њиј није свето

Name

брука

20.12.2017 11:10

Треба питати припаднике сипе засто никога нехапси од бојовника такозване војске бих којаје нападала на србско село у окрузењу сест мјесеци су смолуцу дрзали у окрузењу цивилно становниство и нападали бојовници такозване бих војска брука за дрзаву бих тоје високо тузиластво бих брука за право и правни систем дрзаве брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИПА

20.12.2017 12:47

Иди бруко буљи у сунце и купај рибе у потоку.

Name

срб

20.12.2017 14:34

Треба питати твоју уцитељицу сваста несто.

Name

Ре

21.12.2017 06:47

Пет опстина је нападало из Дана у дан једно село ал бисе Јаки да ни пера одбит немгодосе и Јос СЕ хвале како су Јаки хахаха...

Name

сарадник мићо

20.12.2017 11:26

Све је ово масло Миће Краљевића он је то све погуро са Мујом Хадзиомеровицем из Власенице и странком СДА са којима је коалиција, дакле Мићо Краљевић њима на тацни људе а онда Зелени и њега опотписе брутално. Сад казу да је побјего да му распада странка и да це га разриијесити са мјеста нацелника. Додик се није огласио о њега знаци додик Краљевица пустио низ воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

21.12.2017 11:29

Могуце,али Комљновиц је то радио за паре ено изјаве Нухановица који тврди да је Комљеновиц то радио за псре,затм појајницке изјаве Цара и Јенкија гдјесу на суду говорили једно а сада друго,па Перица Поповиц,имао азил у САД који је прво дао изјаву Хаском тузилсству итд,и многи други кпје је тузилсство злоупотрбило обецавајуци им олслдице и на крју поднесе оптузницу,сто је у слуцају Лраљевиц и разнидруги инсајдери!

Name

макy

20.12.2017 11:32

Мозете радити ста хоцете,али унитарну НИКАДА нецете направити..и ова кона је на вјрстацким плуцима це отегнути папке..ускоро..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босан@ц

20.12.2017 12:34

Вец 1000 година постоји. Да имас ста у Тикви знао бис и Сам јунацино.

Name

срб ИН

20.12.2017 14:11

Постоји, али сигурно не онаква какву ви зелите. И никад неће ни бити.

Name

@срб ИН

20.12.2017 21:40

Каква је да је медјународно је призната и није под сапаом БГ.А ви мозете гуслати о некој самосталности док вам оци не побијеле.Ојха!

Name

Србин

20.12.2017 11:49

О каквој неправди овдје неки пишу? О неправди према неком ко себе назива Србином, а убио је недужне људе? Па тај чини већу неправду према српском народу, блатећи га и теретећи га својим злочином, само што то полуписмен и будаласт свијет неће да види. Ко год своје злочине прикрива иза народа, треба тај народ да га од себе одстрани као болесно ткиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питалац

20.12.2017 11:59

Засто писете дуге коментаре? Ко то да.цита? И засто да цита када се све зна?! Не правите се блесави!! ГДЈЕ ЈЕ МИЦО.КРАЉЕВИЦ?! Не за..бавајте овај народ!! ГДЈЕ ЈЕ КРАЉЕВИЦ ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

рајко

20.12.2017 14:03

Дугацке коментаре пису 'патријоте' из својих топлих соба. А онда када их зене пусте мало у кафану, они се хвале се како су бранеци Србе и РС неком балији или устаси 'одбрусили' да се све пусило

Name

тата

20.12.2017 12:09

Чим ухапсе неког муслиманског каплара, зна се, одмах за два дана иде српски командант бригаде, или батаљона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

20.12.2017 16:22

Потпуно сте у праву

Name

Дом здравља

20.12.2017 12:48

Ало људи шта је са нама радницима дома здравља,нацелник је негдје отпутовао,слузбенике опстине боли брига,никога не занима што ми немамо шта да једемо.Рећи нам нацелнице јел у питању твој договор са Рајком Дукицем да се затвори дом здравља,или ако ниси у стању да ријесис овај хаос поднеси оставку брате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пита се

20.12.2017 13:57

Радници идите у опстину и потјерајте ону доље багру све до једног само сједе и ништа нераде под богом милим. Сво зло овом граду наноси ДАНИЈЕЛА ВУКОВИЋ ЗВАНА СПЕЧЕНА шеф кабинета отмичара Краљевића, овај габорчић писе и планира отказе и сво друго зло. Из дома здравља се планира отказ 20 људи и пензија за њиа 16

Name

РЕ реСарајлија

20.12.2017 14:20

Изгледа да је тај 5.корпус био моћна армада, а 2.крајишки корпус РС дословно разбијен, добро је нека си признао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радиоактивац

20.12.2017 14:48

Лијепо су нам смјестили наси политицари.Потписали су да могу хапсити по цијелој Републици Српској, мада то није по Дејтону,За то су добили дебеле новце, зато сада народ испаста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

20.12.2017 15:20

Нела ухвате Дукица ислицне који могу и плацају корумпирану олос,нема од тога ниста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мм

20.12.2017 15:55

чим ухапсе неког муслимана морају одмах и неког србина сти што ће муслимане пуштити због недостатка доказа а србе ће осудити на велике казне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

20.12.2017 17:15

Ово су резултати ове политике и овог система. Невине хапсе, а криминалци су на функцијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зијад

20.12.2017 17:15

Кога год ухапсе неце погријесити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кокан

20.12.2017 21:34

Кад не направите ништа од свог живота, остаје вам да будете Србин, Бошњак или Хрват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опстина

21.12.2017 12:16

Краљевиц Мирослав је запослио недавно зену од Мила Косорица да би овај цутао а до тада били у теској завади тиме Краљевиц је признао своју кривицу за рат. убацио Косорцеву зену бабу из Хан Пијеска ветеринар у опстинску управу то нема ни у Африци трговина свједоцењима. А сину Рада Гарица који му је све по списку псовао обецао сада посао у ватрогасном све трговине због злоцинаца док постен народ нема хљеба да једе. само хапсити. Краљевиц се окрузује дилерима и Мујом Хадзиомеровицем. Сада се мис сакрио а мислио је покрасти и протјерати пола Власенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власеница

21.12.2017 18:34

Само цитам ове коментаре па бре цела Власеница зна ко је био Мирослав Краљевић и други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шифра

21.12.2017 21:02

ко су били

Name

БосанацНО1

22.12.2017 18:25

Има бога да је као зрно бибера! Ви што релативизујете све и што причате о казаматима највише се бојите срамоте да ће се открити шта сте радили. Срамота од жене јер сте силовали, срамота властите дјеце јер сте убијали туђу. Сазнаће се кад-тад а дотле ружни сни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@БОСАНАЦНО1

22.12.2017 21:52

Тацно тако....Зато је Насер осједио ко овца....Силово,поред Српкиња и босњацке зене,подводио их УНПРОФОРцима,за кутију цигара. Иди у књизару БуyБоок,купи од Емира Суљагица књигу,зове се "Разгледница из гроба".Ако опет не вјерујес у рузне снове,купи књигу од Фахрудина Алица,у књизари Свјетлост,књига се зове "Иза затворених врата"....Има их јос сијасет,од босњацких аутора,српске нецу намјерно да спомињем.Ти аутори,су били у рату и након рата,сто команданти,сто политицари,професори,бизнисмени(слуцај једног писца из Тузле рекетиран након рата у насељу Слатина),који су имали посла с Насером Орицем,и његовим (не)људима,у Сребреници,Зепи,Тузли,Зивиницама,Грацаници,Калесији...Па онда,након хаског судјења,повезивања с Кељмендијем и убиства Рамиза Делалица Целе-у Сарајеву,Дизелдорфу(убијен свједок),и Амстердаму. Па цес онда видјети ста су рузни снови и нециста савјест.