Свађа на слави, па двоструко убиство

Забачено планинско село Коћура, удаљено од Врања нешто више од 30 километара, на Никољдан је завијено у црно.

Србија 19.12.2017 | 18:35
Свађа на слави, па двоструко убиство
Тијела два мушкарца пронађена су у једној кући у селу Коћура код Врања. Према непотврђеним подацима, један од убијених има 52, а други 48 година, а према најновијим сумњама, њих је обојицу убио мушкарац стар 49 година.

Портпарол Полицијске управе у Врању Драган Стаменковић потврдио је да је дежурној служби немио случај пријавио неко од мјештана 19. децембра у раним јутарњим сатима.

У тешко приступачном селу надомак Светог Илије, у којем живи осамдесетак претежно старачких породица, одмах је кренула екипа за увиђај Полицијске управе и Вишег јавног тужлаштва.

Виши јавни тужилац у Врању Данијела Трајковић саопштила је медијима да постоји основана сумња да се у Коћури догодило двоструко убиство, а да ће званичне податке изнијети 20. децембра.

Извор: Ало/Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Љекар

19.12.2017 18:14

Какво нам је здравство? То најбоље објасњава обољело становниство на Земљи. Овом свијету под хитно треба одузети орузје. Питам се,која будала прва измисли орузје.Цим су га измислили,знало се ста оно доноси. Трази се најпаметнији цовјек да унисти орузје на планети Земљи.

ОДГОВОРИТЕ