Заплијењена скоро тона дроге

Црногорска полиција јутрос је одузела готово тону дроге и ухапсила 12 нарко-дилера, чиме је разбијена криминална група за коју се сумња да је кријумчарила дрогу на међународном нивоу.

Регион 18.12.2017 | 12:08
Заплијењена скоро тона дроге
Из црногорске Управе полиције саопштено је да су у акцији "Трик" одузета 982 килограма марихуане, као и 1,7 килограма хероина и око три килограма смјесе за мијешање са дрогом ради добијања на маси.

У саопштењу се наводи да је полиција ухапсила држављанина Албаније за којег се сумња да је организатор и 11 лица за која се сумња да су чланови криминалне групе, створене ради кријумчарења и уличне продаје дроге.

Држављанин Албаније чији су иницијали П.Н. осумњичен је да је у претходном периоду организовао криминалну организацију која је дјеловала у Црној Гори, а која се бавила кријумчарењем и продајом дроге.

"Данас су слободе лишени држављани Црне Горе В.Ј, Ђ.Ј. и В.Ј. Они су, сумња се, вршили набавку дроге марихуане и хероина на територији Албаније, коју су након тога кријумчарили и продавали на територији Црне Горе", истиче се у саопштењу.

Из црногорске Управе полиције навели су да су претресли станове и куће на више локација које користе осумњичена лица и пронашли и одузели три возила и више телефона.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дутерте

18.12.2017 15:23

Ове банана дрзавице су се угусиле од дроге.А рјесење.Дутерте.Сами стрељати багру која дјеци испред основних скола продаје отров.

ОДГОВОРИТЕ
Name

скола

19.12.2017 10:38

Ту се уци иза поцетак добијају дзаба а онда туку "бабу "и краду јер морају.

Name

комсија

19.12.2017 10:35

Тај је паметан хоце да незабораве ниједно црногорца је сви славе?

ОДГОВОРИТЕ