ФК Борац (БЛ): Играчи добили плате, Управа кује планове!

Управа Борца спрема се за зимски прелазни рок и прољећну полусезону, могућ повратак отписаних фудбалера.

Фудбал 18.12.2017 | 16:00
ФК Борац (БЛ): Играчи добили плате, Управа кује планове!
Фудбалери Борца налазе се на одмору, а протеклих дана исплаћене суи м по три заостале плате.

Управа клуба не одустаје од завртаног циља – пласмана у Лигу за шампиона и ради на довођењу квалитетних појачања, ал ии тренера који ће донијети жељени резултат.

Тренутно се преговара са неколико искусних играча, као и тренера, а из Фк Борац најављен је долазак и неколико млађих играча.

У наредном период клуб би требао напустити Владан Даниловић за којег се, према трвдњама из Борца, распитује неколико француских клубова, а његовом продајом  додатно би се стабилизовала финансијска ситуација у клубу.

У Борцу се спремају и за исплату дугова који ће доћи на наплату, па је з ате потребе затворена финансијска конструкција, истичу у Борцу.

Управа бањалучког клуба истиче да има дугорочне циљеве и најавила је изградње још једног терена са природном травом који је неопходан у овом моменту, а очекује се и попуна Управног одбора клуба.

Оно што је посебно интересантно је могућност да играчи који су на трансфер листи ипсак остану у клубу.

“Бојан Пузигаћа, Иван Делић и остали који су на трансфер листи не значи да ће сигурно напустити клуб, јер се очекује долазак новог тренера, који ће можда имати другачију визију од претходних. Што се тиче дуговања према њима и она ће бити регулисана у најскоријем року, јер разговор са тим играчима тек слиједи”, најавили су из ФК Борац.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар