Арсенал 2004. или Сити 2017.: "Они имају нафту...!"

Арсен Венгер коментарисао учинак екипе која "прети" његовим "непобедивима" из сезоне 2003/04. "То је неупоредиво", казао је француски менаџер.

Фудбал 16.12.2017 | 14:45
Арсенал 2004. или Сити 2017.: "Они имају нафту...!"
Може ли Манчестер сити да освоји титулу Премијер лиге без пораза?

Многи се то питају након невероватног низа тима Пепа Гвардиоле од 15 узастопних победа, а уколико "потрају" до краја сезоне изједначиће се са "непобедивим" тимом Арсенала из сезоне 2003/04 када су "тобџије" подигле пехар без изгубљеног меча.

Новинаре је занимало може ли Арсен Венгер, менаџер који је водио Арсенал до тог подвига, да упореди та два тима, на шта је овај рекао да је то "неупоредиво".

"Ми смо имали идеју, али нисмо имали нафту, а они имају и нафту и идеје. Могуће је да остану непоражени током читаве сезоне, али има још много до краја", поручио је одлучни Венгер који се у годинама иза нас жалио и на новац који имају Јунајтед, Челси, Ливерпул...

Било је очигледно да је Венгер мислио на новац који у Сити "упумпавају" арапски власници, али је ипак од њега затражено да појасни...

"Они имају ресурсе. Новац и квалитет је оно што сам хтео да кажем".

Хоће ли Сити успети да одржи овај ниво форме до маја? Већ данас их чека тежак меч против Тотенхема који је знао да "покоси" фаворите, али ретко ван свог стадиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар