Фелдин не стаје - двије утакмице, 55 поена!

"Када сам агресиван - побеђујемо", каже Звездин бек који је и у Валенсији био ефикасан, иако га није ишао шут са дистанце.

Кошарка 16.12.2017 | 12:45
Фелдин не стаје - двије утакмице, 55 поена!
Црвена звезда мтс поново је доказала да јој Шпанија и те како прија.

После победе против Реала у гостима, овог петка је у "Ла Фонтети" срушила и тамошњег првака, Валенсију, окренувши утакмицу у последњих пет минута.

Серија 17:0 остаће апсолутно најјачи утисак из треће узастопне победе црвено-белих у Евролиги, у којој је Џејмс Фелдин учествовао са 26 поена.

Иако није погађао тројке као против Ефеса, када је убацио 29 поена, Фелдин је налазио начин да буде ефикасан користећи продоре и утрчавања кроз одбрану Валенсије. Уосталом, тако је постигао скоро свих осам погодака за два поена (из 10 покушаја).

После меча, Фелдин је рекао да је тражио и нашао начин да буде агресиван и када није погађао тројке (0/4).

"Имамо ветеране у овој екипи. Имамо борце, међу којима је и тренер. Силно смо желели ову победу. Мало смо пали када смо губили, али смо се борили. Ово је велика победа за нас. Узео сам оно што су ми дали. Шут ме није ишао вечерас, па сам ишао до коша, морао сам да будем агресиван. Зато смо победили. Ако сам агресиван, побеђујемо", рекао је Фелдин после утакмице.

Црвена звезда мтс ће из Валенсије отпутовати за Подгорицу преко Истанбула, јер је у недељу очекује утакмица против Морнара у Бару.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар