Тропиц маркет отворен у Приједору

Тропиц маркет Приједор донио најсавременији концепт куповине.

Република Српска 15.12.2017 | 16:29
Тропиц маркет отворен у Приједору
– На адреси Козарска б.б. данас у 10:00 часова своја врата отворио је Тропиц маркет Приједор Урије, којим је домаћи трговачки ланац Тропиц обезбиједио 104 нова радна мјеста за Приједорчане. Новоотворени објекат овог трговачког ланца, уређен по најсавременијим стандардима, доноси потпуно нови концепт трговине.

Ријеч је о малопродајном објекту који спаја маркет, тржницу и ресторан у једну цјелину и који својим купцима пружа јединствено искуство куповине.

Вишегодишњи рад на развоју гастрономске понуде као највећи новитет доноси самоуслужне витрине на којима ће свакоднедно бити доступно неколико десетина готових јела која ће имати јединствену цијену.

По истом принципу функционисаће и самоуслужне витрине са салатама, супама и чорбама.

Посебна пажња посвећена је и припреми слатког програма, који ће у понуди имати домаће и међународне посластице, уз фантастичне спојеве необичних укуса.

Посебан кутак маркета чини пријатни амбијент простора за конзумацију у којем ће купци моћи да се препусте уживању у слатким и сланим ужицима из Тропиц развојне кухиње.



На дан отварања, купце је дочекао низ погодности: посебне акцијске цијене, свака 100. куповина гратис, мобилни телефони за сваку 500. куповину, вриједни поклони за куповине преко 50 и 100 КМ,

Тропиц цекери за првих 5000 купаца. Најмлађи посјетиоци уживали су у цјелодневном дружењу са Деда Мразом и Сњешком Бијелићем те боравку у савремено уређеној играоници, која се налази на спрату Тропиц маркета Приједор Урије.

Награђивање купаца наставиће се и у наредним данима и то до 17. децембра.

Домаћинска атмосфера, пријатан амбијент и љубазно особље учиниће да се свако ко посјети Тропиц маркет на Уријама осјећа као код куће и то од 7 до 22 часа од понедјељка до суботе и од 8 до 20 часова недјељом.



(БН/Тропиц маркет)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

хеј

15.12.2017 16:15

За мене је Бинго засад најбољи па видјецемо ето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тата

15.12.2017 17:39

Инспекција иде у мале радње а иде ли ко овим шупцима да их пита : Одакле лова за плац,објекат,дозволе ? Нико не смије.Зато народе кад дођу тзв.инспектори само истјерајте говнаре па нека иду прво тамо.Нема друге свакако пропадате,ништа не губите.Не дајите више по 50 км или 100 км.Само се понижавате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрка

29.12.2017 22:12

Прелијепо је ,цисто уредно има сваста ,све најљепсе могу реци,идем сваки дан по несто купим.

ОДГОВОРИТЕ