Како Митар може до Торина?

У игри је трампа и нешто мало новца.  Андерлехт, по свему судећи, није опција.

Фудбал 17.12.2017 | 11:00
Како Митар може до Торина?
Хоће Синиша Михајловић, вероватно не би имао ништа против ни Александар Митровић, још само да пристане Њукалс, па да се српски центарфор пресели у Торино. Таква могућност, наговештена пре неколико дана, добија нове контуре, пошто су се у италијанској јавности појавиле информације по ком моделу би центарфор наше репрезентације завршио у Серији А.

А модел је - трампа и нешто мало новца.

Поента приче пласиране на страницама Тутоспорта јесте да би Торино довео Александра Митровића, а на Сент Џејмс парк послао Афријија Акву. Централни везиста из Гане се није наиграо ове сезоне (почео само четири утакмице у првенству) и тражи излази из клуба за који је везан уговором до јна 2019. Давнашња жеља му је селидба у Енглеску, летос је био на радару Бирмингема, сад је у игри Њукасл, коме недостаје креације на средини терена и ако Свраке процене да је Аква играч који може да им помогне, аутоматски ће се отворити простор за реализацију Митровићевог трансфера.

С обзиром да је ово трампа „играч за играча“, а да је Александар Митровић и млађи и вреднији од Акве, Торино би морао да дода нешто новца како би завршио посао. Свакако мање него ако би само куповао нападача, без слања везисте у супротном смеру.

Митровић је ове сезоне почео само једну премијерлигашку утакмицу (против Манчестер јунајтеда), жели да оде, опција је био (питање је да ли је и даље) Вест Хем, деловало је да би могао и у Андерлехт, јер је то - наводно - његова жеља, међутим, различити погледи спортксог директора и тренера по питању профила играча потребног бриселском великану смањују ту могућност.

Торино, у овом часу, делује најреалније.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар