Љајић може у Милан или Наполи!

После сукоба са Михајловићем, све извеснији трансфер у јануару.

Фудбал 17.12.2017 | 10:00
Љајић може у Милан или Наполи!
Адем Љајић никако да се скарси у једном клубу. После Фиорентине, Роме, Интера и Торина, могао би да заигра у Наполију или Милану! Оба клуба су заинтересована да у јануару доведу српског репрезентативца.

Све се променило кад је Љајић ушао у сукоб са тренером Михајловићем. Ратне секире из репрезентације Србије су опет откопане јер је Миха био незадовољан Љајићевимпонашањем на тренингу. Избацио га је из тима за меч против Лација и послао сигнал да му није неопходан. Торино сутра игра против Наполија, а Љајић ће меч почети са клупе.

Управо је Наполи један од два заинтересована клуба за српског репрезентативца. Спортски директор Ђунтоли види Љајића као потенцијално појачање. Наполитанци траже појачање у нападу јер Инсиње, Каљехон и Мертенс не могу сами да изгурају сезону на више фронтова. Поред Љајића, опција је и Симоне Верди из Болоње.

Други заинтересовани клуб је Милан. Гатузо је променио формацију на 4-3-3, Сусо је сигуран на десном крилу, али му виси лева страна напада. Пошто је Бонавентура враћен у везни ред, а Чалханоглу се зада показао као промашај и могао би експресно да напусти клуб, једна од опција је постао Љајић. Он би са Боринијем чинио конкуренцији на левој страни Милановог напада.

Михајловић нема ништа против продаје Љајића у јануару, ако Милан и Наполи понуде праву цену, ето Пазарца и у петом различитом италијанском клубу...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар