Комплимент из снова - Јокић импресионирао Гарнета!

Један од најбољих крилних центара НБА лиге свих времена Кевин Гарнет похвалио је Николу Јокића.

Кошарка 16.12.2017 | 14:30
Комплимент из снова - Јокић импресионирао Гарнета!
Легенда Минесота Тимбервулвса и Бостон Селтикса је Јокића уврстио међу младе НБА играче који су га одушевили.

"Импресиониран сам Ембидом. Импресиониран сам Карл-Ентонијем Таунсом. Импресиониран сам Јокићем. Порзингисом. Андетокумбом. Тоном Мејкером. Високи играчи данас поседују невероватне вештине – фејдавеј са једне ноге, ролинг, осећам да могу много и да су универзалнији ових дана. То је импресивно", рекао је Гарнет. 

Очекивало се да Гарнет након кошаркашке пензије заузме неку позицију у управу Тимбервулвса, можда чак и постане власник клуба. 

"Више волим појединце него организације. Увек ћу бити уз Минесоту и играче, али не уз челнике. Нисам баш уз њих. Ужасни су. Али уз Бостон сам стално. Знате да ћу бити Селтик до краја живота. Увек ћу навијати и за Бруклин. Али осим тога не мешам се много са челницима", рекао је КГ. 

Јокић паузира већ неколико недеља због повреде са скочним зглобом, пропустио је већ седам утакмица у низу, али се његов повратак очекује врло брзо.

Кевин Гарнет је једини играч у историји НБА који је постигао најмање 25.000 поена, уз 10.000 скокова, 5.000 асистенција, 1.500 украдених лопти и 1.500 блокада. Такође, једини је појединац са просеком од најмање 20 поена,10 ухваћених лопти и пет успешних додавања по сусрету у шест узастопних сезона. Био је шампион са Селтиксима 2008, а МВП лиге 2004. године.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар