Инијеста о Нејмару у Реалу...

Равнодушан сам! Капитен Барселоне Андрес Инијеста равнодушан је на причу о могућности да некадашњи саиграч Нејмар појача редове великог ривала Реала.

Фудбал 18.12.2017 | 10:00
Инијеста о Нејмару у Реалу...
Нејмар је летос постао најскупљи играч у историји фудбала у трансферу вредном 222 милиона евра у Пари Сен Жермен, али се већ спекулише да му је то само успутна станица до Сантјаго Бернабеуа.

"Равнодушан сам јер ми то није битно, мада, ако би се десило, можда би ми сметало да видим играча који је био део наших успеха у дресу великог ривала. Ипак, тешко је говорити о хипотетичким стварима. Ако се то деси видећемо", изјавио је Инијеста за Мундо Депортиво.

Фудбалер који је целу каријеру провео у Барселони и освојио, за сада, 30 трофеја, укључујући осам титулу у Примери и четири у Лиги шампиона, прокоментарисао је и пету Златну лопту Кристијана Роналда.

"Свако има своје мишљење о томе, али очигледно је да се играч на Роналдовом нивоу, који је освојио пет Златних лопти, сврстава међу најбоље играче света" , поручио је Инијеста, уз опаску да је он гласао за саиграча Лионела Месија.

Капитен Барселоне се нада да ће Хавијер Масћерано остати у клубу и поред медијских спекулација да напушта клуб у јануару. Масћерано је прошлог месеца изјавио да се његово време проведено на Ноу Кампу ближи крају.

Шпански медији су пренели да је Аргентинац близу одласка у кинески клуб Хебеј Чајна, који са клупе предводи некадашњи тренер Манчестер ситија и Реал Мадрида Мануел Пелегрини.

"Ништа још није званично. Лично, волео бих да остане зато што нам је важан и као особа и као играч. Нико не може да сумња у посвећеност Масћерана Барселони после свих ових година", рекао је Инијеста.

Хавијер Масћерано је у Барселону дошао 2010. године из Ливерпула и од тада је са каталонским клубом освојио четири трофеја у ЛаЛиги и два у Лиги шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар