О'Нил: Ко би нас побиједио "два на два"?!

Легендарни центар на Инстаграму наступио без лажне скромности. . .

Кошарка 16.12.2017 | 10:30
О'Нил: Ко би нас побиједио "два на два"?!
Шакил О'Нил и Коби Брајант осам сезона су били саиграчи у Лос Анђелес Лејкерсима и за то време освојили три титуле шампиона НБА лиге, у периоду 2000-2002.

Међутим, паралелно са успесима, јавило се обострано незадовољство, сујете су испливале на површину и тренеру Филу Џексону је постајало све теже да "балансира" у интересу тима.

Лета 2004. О'Нил је послат у Мајами за Ламара Одома, Керона Батлера и Брајана Гранта и два суперстара су се, по мишљењу многих, растала прерано, у тренутку када су могли још много да ураде играјући заједно.

Њихов однос се после пар година нетрпељивости постепено вратио у нормалу, а О'Нил је по завршетку каријере изјавио да би у тандему са Кобијем "можда стигао до шест прстенова", објаснивши да се један другом нису свиђали само као кошаркаши, не и као особе.

Када се априла 2016. Брајант опростио од кошарке победом и феноменалном партијом против Јуте, О'Нил је био први који га је загрлио и касније га назвао "највећим играчем у историји Лејкерса".

С обзиром на то да никада није крио да и о себи има изузетно високо мишљење, није изненађење што је Шек у једној од најновијих објава на Инстаграму поставио видео једне комбинације са Брајантом и поставио пратиоцима питање:

"Реците, ко би могао да победи Шека и Кобија у игри "два на два"? Чекам одговоре. Не устручавајте се. Услов је да су били у истом тиму".

Уследили су одговори: Џордан и Пипен, Леброн и Вејд, Меџик и Карим, Ти-Мек и Јао, Пирс и Гарнет, а један фан провукао је и "низак ударац" О'Нилу, констатацијом да би то били Коби и Пау Гасол.

Њих двојица су са Лејкерсима узели титуле 2009. и 2010, у време када је Шек већ био на заласку каријере.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар