ЕК: Лекција Будућности у Турској!

Галата лако са Подгоричанима, Симоновић 11 поена.  Кошаркаши Галатасараја победили су Будућност са 82:61 у осмом колу групе Б Еврокупа.  Галатасарај славио с 82:61.

Кошарка 12.12.2017 | 21:15
ЕК: Лекција Будућности у Турској!
Турски клуб отпор веома добре Будућности сломио је у трећој деоницу, коју су домаћи кошаркаши добили са 23:11.

Галатасарају је ово била трећа победа у такмичењу, док је екипа из Подгорице доживела четврти пораз.

Најефикаснији у победничком саставу био је Двајт Харди који је меч завршио са 23 поена. По 14 су убацили Тејлор Џордан и Скоти Хопсон, док је 10 постигао Ричард Хендрикс.

У пораженом саставу издвојио се само Алекса Илиће који је остварио учинак од 13 поена и осам скокова. Подбацио је Немања Гордић које убацио само три поена уз индекс корисноти -4.

Екипа Зенита доживела је четврти пораз у сезони, пошто су пред домаћом публиком изгубили од француског АСВЕЛ, 92:89. Репрезентативац Србије Марко Симоновић на терену је провео чак 32 минута.

Некадашњи кошаркаш Црвене звезде меч је завршио са 11 поена и два скока. Зениту није помогла ни сјајна партија Сергеја Карашева који је постигао 27 поена.

АСВЕЛ предводио је Алфа Каба који је остварио учинак од 17 поена и девет скокова, док је "меч винер" био Џстин Харпер који је погодио тројку на 18 секунди до краја меча (18п).

Ово је била пета победа француског клуба у групној фази Еврокупа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар