Милан неће дати Донаруму!

Гатузо не види проблем. . . ! Овога пута Милан има јаче карте у рукама.

Фудбал 14.12.2017 | 08:00
Милан неће дати Донаруму!
Вест да ће Мино Рајола покушати да раскине уговор Ђанлуиђија Донаруме у Милану јер су га Росонери преварили за откупну клаузулу је уздрамала Италију. Присећајући се летошњег ролеркостера пре потписивања уговора, све мирише на то да Рајола опет улази у рат са Миланом, али овога ситуација су главне карте у рукама Росонера...

Новог тренера Гатуза је одмах на конференцији за медије посвећеној дуелу са Вероном сачекало питање о Донарумином статусу.

„Што се мене тиче, немам никакав проблем са Донарумом. Ако буде неких проблема, са њим ће причати Фасоне и Мирабели. Свакодневно виђам Ђиђа, он је миран и тих момак који не воли када не побеђујемо. После Беневента је био баш тужан“, рекао је Гатузо.

Јасно је да Ђенаро неће бити тај који ће доносити крупне одлуке о Донарумином статусу, већ ће то бити клупски директори Фасоне и Мирабели. А они се још не оглашавају...

Ипак, италијански медији откривају да ће ускоро бити организован састанак челника са младим голманом на којем ће му јасно бити стављено до знања да од поништавања уговора нема ништа и да он није на продају. Миланов став је да је Донарума један од кључних играча нове генерације, да представља будућност клуба и да мора да поштује уговор до 2021. године.

Рајола нема јаке адуте као прошлог лета када је могао да уцењује Росонере... 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар