Теодосић без асистенције? Послије седам и по година!

Српски кошаркаш пре меча са Торонтом није забележио ниједно додавање против Партизана у полуфиналу Фајнал фора Евролиге 2010. године!

Кошарка 12.12.2017 | 21:35
Теодосић без асистенције? Послије седам и по година!
Милош Теодосић заиграо је за Клиперсе на мечу против Торонта после месец и по дана паузе узрковане повредом стопала.

Тео је одрадио одличан посао за 20 минута на паркету, уписавши 12 поена, уз седам скокова, али оно што је изненадило многе је да је рубрика која означава број асистенција остала празна.

Српски репрезентативац последњих година управо највећу пажњу привлачи атрактивним додавањима који су постали његов заштитни знак.

Портал Трендбаскет "прочешљао" је мало када је Теодосић последњи пут одиграо утакмицу без иједне асистенције и дошао до занимљивог податка. То је било пре седам и по година!

Према њиховој статистици то се претходни пут догодило на мечу Фајнал фора Евролиге, 2010. године, када је наступао за Олимпијакос, и то против Партизана.

Тог 7. маја пре седам година у Паризу Теодосић је предводио тим из Пиреја до победе (83:80) са 17 поена, два скока, четири украдене лопте, али без асистенције. На свим наредним дуелима до овог против Торонта претходне ноћи уписао је макар по једно додавање.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар