"Да није било оца, освајала бих Гренд слемове...!"

Јелена Докић, некадашња југословенска и аустралијска тенисерка, рекла је да би вероватно постигла велике успехе у каријери да није било оца Дамира.

Тенис 11.12.2017 | 22:45
"Да није било оца, освајала бих Гренд слемове...!"
Докићева је у последњих неколико недеља у жижи јавности због своје књиге "Несаломива" у којој је открила све ужасне детаље злостављања које је од оца трпела током каријере.

Девојка рођена у Осијеку открила је да је једне ноћи, неколико месеци пошто је сву зараду преписала оцу, напустила дом са само једним кофером и торбом са рекетима. Било јој је забрањено да разговара са млађим братом неколико година, због чега је 2008. размишљала да науди себи. 

"Да није било злостављања... можда бих освојала Гренд слемове и била прва на свету", рекла је Докићева у интервјуу за француски "Хафингтон". 

"Сигурно је да бих остала у топ 5 или топ 10. Волим тенис, ове године сам опет почела да играм, па ми је та нова шанса увек у глави. Потпуно сам залечила ране и мислим да поново могу да будем на терену". 

Она је открила и зашто је написала књигу. 

"Само сам желела да пронађем начин да будем срећна. Прошла сам кроз депресифну фазу, умало сам себи окончала живот, али сам желела да се борим и да живим. Увек сам желела да напишем књигу, било је само питање тренутка када сам психички спремна на то", закључила је Јелена. 

Дамир Докић познат је по насилничком понашању – осим што је физички и психички злостављао ћерку, једном је на УС опену направио скандал и разбио телефон јер није био задовољан порцијом лососа, на Вимблдону је изазвао скандал носећи заставу светог Георгија, а 2009. је у притвору провео 15 месеци због претње ручном бомбом аустралијском амбасадору у Србији.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ре РАСПУЦХИН

12.12.2017 06:57

По мени , није никакав скандал ношење заставе Светог Георгија на Вимблдону. Многи су радили веће скандале од разбијања телефона "због порције лососа" па ником ништа. Требало би питати и другу страну тј. Докића шта се све дешавало а по мојим сазнањима он се жестоко наљутио на ћерку јер се "спанђала" са 'рватом. Постоје индиције да је то "завођење" организовано од стране "служби" "лијепе њине"?!? Д.Докић , као један од пола милиона прогнаних СРБА из "лијепе њине" то никако није могао поднијети. Због тога се и догодио "инцидент" са Амбасадом Аустралије која је учествовала у тим дешавањима. Пошто је извор "приче" "Б92" нисам нити очекивао да , због објективног новинарског приступа , провјери причу и на другој страни а г. Докић је у Србији забрањен као и остали прогнаници који се не мире са злом које им је учињено.

ОДГОВОРИТЕ